Majoitus kohteessa Irlanti

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Irlanti

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Irlanti

Mökki Irlannissa Irlanti on yksi Länsi-Euroopan kauniimmista ja suosituimmista lomakohteista. Saari on Euroopan kolmanneksi suurin ja sijaitsee aivan Euroopan läntisemmällä rajalla. Kuten useimmat varmaan jo tietävät, Irlannin pääkaupunki on nimeltään Dublin ja on sekä eläväinen että rauhallinen kaupunki. Irlanti on uskomattoman vihreä osa Eurooppaa ja maan luonnon tunnistaa pyöreistä kukkuloista, läntisen osan dramaattisista vuorista ja maan kauniista rannikosta. Irlantilaiset tunnetaan ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan, joten tänne saapuva turisti voi olla varmaa siitä, että häntä kohdellaan hyvin. Maassa on tarjolla paljon erilaisia majoitusmuotoja kuten maataloja, mökkejä, loma-asuntoja ja vierashuoneita. Jokaisessa kaupungissa ja hieman suuremmassa kylässä on myös hotelli tai niin kutsuttu bed & breakfast, jossa voit yöpyä kun matkustat maan halki. Irlannissa on paljon historiaa, kulttuuria ja useita perinteikkäitä musiikkifestivaaleja. Maassa sijaitsee myös monet Euroopan vanhimmista nähtävyyksistä, kuten noin 5200 vuotta vanha Newgrangen käytävähauta ja 1100 –luvulta peräisin oleva Rock of Cashel -linna. Olemme aivan varmoja, että et tylsisty matkallassi ja haluamme kertoa sinulle meidän lempikohteet tässä kauniissa maassa.

Mökkejä ja loma-asuntoja Irlannissa

Irlantiin saapuu vuosittain lukemattomia turisteja ja joka puolella saarta löytyy paljon hotelleja, bed&breakfast –majoituksia ja hostelleja. Wimdu tarjoaa suuren valikoiman majoituksia eri puolella Irlantia. Sivuiltamme löydät esimerkiksi perinteisiä irlantilaisia mökkejä ja yksityisiä asuntoja jokaiseen eri makuun ja jokaiselle kukkarolle. Valikoimamme riippuu siitä, mihin päin Irlantia olet matkaamassa. Läntisessa osassa maata on paljon maaseutua ja näin ollen paljon mökkejä kun taas itäisessä osassa sijaitsevissa kaupungeissa paras tapa lomailla on vuokrata loma-asunto. Katsasta sivumme ja löydä juuri se mitä etsit.

Nippelitietoa Irlannista

 • Dublinissa pannaan joka päivä noin kolme miljoonaa tuoppia Guinness –olutta!
 • Washington DC:ssä sijaitsevan Valkoisen Talon on itse asiassa suunnitellut irlantilainen arkkitehti nimeltään James Hoban.
 • Halloween –juhla oli alkujaan irlantilainen festivaali nimeltään Samhain.
 • Vuonna 1912 uponnut maailmankuulu Titanic –alus rakennettiin Irlannissa.
 • Irlannin virallinen pääkieli on iiri eikä englanti.

Tehtävää ja nähtävää Irlannissa

Irlannista löydät suuren määrän ihania kaupunkeja minne matkata. Pääkaupungissa, Dublinissa, on useita suosittuja nähtävyyksiä. Erityisen suosittuja turistien keskuudessa ovat Guinness Storehouse Brewery -panimo ja Jameson Factory viskin ystäville. Dublinista vierailija löytää myös monia kauniita puistoja, kuten St Stephens Greenin ja Phoenix Parkin (joka on yksi Euroopan suurimmista puistoista). Dublinin yöelämää pidetään erityisen vauhdikkaana ja Temple Bar -baari on kenties kaupungin legendaarisin paikka. Läntisestä Irlannista löydät kaupungit Galwayn ja Sligon, jotka ovat loistavia rantakaupunkia, joista löydät erinomaisia hiekkarantoja, kodikkaita pubeja ja hyvää ruokaa. Cork maan eteläisimmässä osassa juhlitaan kerran vuodessa tunnettua Cork Jazz Festivalia ja läheinen kalastajakylä Kinsale on kuin suoraan postikortin kuvasta. Limerick kasvattaa koko ajan suosiotaan trendikkään keskustansa takia. Irlannissa on tarjolla niin paljon hyvää ruokaa ja juomaa, että turistin kannattaa ehdottomasti matkustaa myös maaseudulle pienempiin kyliin, jossa paikalliset toivottavat vierailijat sydämellisesti tervetulleiksi!

Irlannin lumoava luonto

Irannin luonto on varmasti Euroopan dramaattisimmasta päästä. Etelästä, County Clare –nimiseltä alueelta löydät Cliffs of Moher -vuoret. Nältä korkeilta hupuilta on henkäsalpaavan kaunis näköala Atlantille, jota vuosittain lähes miljoona turistia saapuvat ihailemaan. Luoteisessa osassa maata, lähellä Sligo –nimistä kaupunkia on uskomaton kalkkivuori Knocknarea, joka hallitsee maisemaa. Pohjoiesta taas löydät geologisen ihmeen nimeltään Giant’s Causeway. Tämä uskomaton rakennelma koostuu 40 000sta toisiinsa kytketystä basalttipylväästä ja täältä saat albumiisi huikeita kuvia. Hieman Dublinista etelään sijaitsee Wicklow Mountains -kansallispuisto, joka on täydellinen paikka patikoida. Täältä tulee myös Guinnes –oluessa käytetty vesi.

Herkullista ruokaa ja juomaa

Irlanti tunnetaan herkullisesta ruostaan, kuten Irish Stew –padasta, tuoreista merenelävistä, soda bread –leivästa, irlantilaisista aamupaloista ja ihanista kakuista. Juomista aivan varmasti suosituin ja tunnetuin on tietenkin Guinness -olut, jota on tarjolla jokaisessa baarissa ja ravintolassa. Irlanti on pullollaan pubeja, jossa paikalliset viettävät vapaa-aikaansa. Useimmat pubit tarjoilevat myös hyvää perinteistä irlantilaista ruokaa. Viime aikoina monet pubeista ovat alkanet modernisoida perinteisiä ruokalajeja, mikä on osittain tehnyt pubiruuasta oiken kulinaarisen elämyksen. Maan omien erikoisuuksien lisäksi Irlannissa tarjotaan nykyisin korkealaatuisia ruokia eri puolelta maailmaa.

Liikkuminen Irlannissa

Irlantiin matkustaminen on todella helppoa ja maassa on kolme suurta lentokenttää. Kentätä sijaitsevat kaupungeissa Dublin, Belfast ja Knock. Irlantiin pääset joka puolelta Eurooppaa ja erityisen halvalla voit matkustaa halpalentoyhtiöillä Lontoosta, Amsterdamista, Berliinistä ja Barcelonasta. Jos haluat kokea seikkailun ja sinulla on riittävästi aikaa, voit myös matkustaa Irlantiin lautalla Walesista ja Englannista. Matka kestää vain noin neljä tuntia ja on todella kaunis reitti. Kun olet päässyt Irlannin maaperälle, paras tapa liikkua paikasta toiseen on autolla. Autovuokraamoja on kaikissa suurimmissa kaupungeissa (varsinkin Dublinissa ja Belfastissa on suuri valikoima), mutta jotta et maksaisi liikaa, sinun kannattaa ehdottomasti varata vuokra-autosi etukäteen. Jos sinulla ei ole ajokorttia, Irlannissa voi tietenkin liikkua myös julkisilla. Maassa on suhteellisen hyvä ja nopea juna- ja bussiverkko. Junat ovat usein kalliita, mutta bussilla pääset matkaamaan kaupungista toiseen halvalla jos varaat liput etukäteen. Busseja kulkee esimekiksi väleillä Dublin – Galway, Belfast – Dublin, Cork – Limerick ja Silgo – Galway. Jos taas haluat nähdä pienempiä kyliä ainoa tapa on valitettavasti auto. Kaikissa Irlannin suurimmissa kaupungeissa on todella toimiva julkinen liikenne ja varsinkin Dublinin raitiovaunut ovat tunnettuja toimivuudestaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme