Majoitus kohteessa India

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa India

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa India

Intia on taatusti erilainen maa matkustaa. Intia on täynnä vastakohtia. Intia on asukasluvultaan maailman toiseksi suurin valtio ja se sijaitsee Etelä-Aasiassa. Intian pääkaupunki on New Delhi. Hyvä esimerkki Intian monimuotoisuudesta on pelkästään se, että siellä puhutaan satoja kieliä, joista 16 on virallisia. Intian tunnetuimpiin matkakohteisiin lukeutuu tietenkin Taj Mahal, jota monet pitävät jopa maailmanhistorian kauneimpana rakennuksena. Muutamia muita tunnettuja nähtävyyksia ovat muun muassa Punainen Linnoitus sekä Askhardhamin temppeli. Toisaalta Intian kohdalla on väärin luetella yksittäisiä nähtävyyksiä, sillä valtion monimuotoisuudessa luonnosta ihmisiin ja kulttuuriin on jo itsessään niin valtava määrä ihmeteltävää. Siksi Intia viekin usein mennessään, ja sinne kerran päätyneillä matkailijoilla on tapana palata yhä uudestaaan tutustumaan tähän ihmeelliseen paikkaan.

Matkusta ihmeelliseen Intiaan, varaa majoitus Wimdun kautta

Kuten Intia muutenkin, niin myös majoittumiseen siellä tuntuu pätevän ihan omat pelisääntönsä. Intiassa hienossa hotellissa yöpyminen saattaa maksaa tuhat kertaa enemmän kuin retkeilymajassa ja yöpymispaikan valinnassa kannattaa muutenkin olla erityisen tarkkana. Huonolla tuurilla meteli betonihotellissa keskellä vilkkainta keskustaa voi olla sietämätöntä. Matkaa suunniteltaessa kannattaakin siksi tutustua myös Wimdun majoitustarjontaan. Wimdusta löytyy laaja valikoima edullisia vaihtoehtoja, joita voi helposti vertailla muiden kävijöiden arvostelujen ja kommenttien perusteella. Laadukkaat kuvat ja luotettavat muiden käyttäjien arviot varmistavat, että vastassa odottaa juuri sellainen majoitus kuin on tarkoituskin.

Asunnot ja vuokra-asunnot Intiassa

Suomesta Intiaan ensi kertaa matkaavalle voi todella tulla yllätyksenä se väestönpaljous, joka Intian monessa kaupungissa vallitsee. Suomalaiselle matkailijalle se on toki ainakin alkuun mielenkiintoista ja hämmästyttävää nähdä, mitä miljardin ihmisen väestömäärä todellisuudessa tarkoittaa. Moni matkailija alkaa silti nopeasti kaivata myös edes hetkittäistä omaa rauhaa sielläpäin matkustaessaan. Intiaan matkaavan kannattaa siksi valita majoituksekseen vuokra-asunto. Wimdusta löydät Intiasta sinulle sopivan asunnon, oli tarpeesi sitten yksittäinen huone tai kokonainen intialainen koti. Oman vuokra-asunnon sijainnin voi valita hieman sivusta pahimmasta vilskeestä kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päästä niin, että keskeisille paikoille pääsee aina halutessaan nopeasti tutustumaan. Intiassa matkaavalle myös keittiö ja kunnolliset pesutilat alkavat vuokra-asunnossa tuntua ylellisyydeltä, jota ei ehkä vielä kotimaassa osannut arvostaakaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme