Wimdu -vierasvinkit

Matkavinkit

Jaa mahtava kokemus vieraidesi kanssa käyttäen Wimdua. Tutustukaa toisiinne ja luokaa kansainvälisiä ystävyyssuhteita. Teemme kovasti töitä, jotta majoituksenne olisi vaivaton kokemus. Jotta saat kaiken irti Wimdusta, katso vinkkejämme:

Täytä Wimdu-profiilisi

Kerro itsestäsi

Wimdu-majoittajat haluavat mielellään tietää, ketkä vierailevat heidän luonaan. Tämän vuoksi sinun tulisi käyttää tilaisuutta täyttää Wimdu-profiilisi mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Kerro mistä olet kotoisin, miksi pidät matkustamisesta, mitä harrastat ja mitä kieliä puhut. Asioiden jakaminen etukäteen auttaa tekemään kokemuksestasi mahdollisimman mukavan.

Käytä verkkoasi

Jos sinulla on jo Facebook-tili, voit yhdistää Wimdun Facebookiin yhdellä klikkauksella. Tämä voi tehdä Wimdu-profiilisi ylläpitämisestä paljon helpompaa, lisäksi voit nähdä ketkä ystäväsi ovat jo käyttäneet Wimdua.

Lataa kuva itsestäsi

Kiva kuva Wimdu-profiilissasi on täydellinen viimeinen silaus. Majoittajan kanssa kommunikointi on paljon mukavampaa ja miellyttävämpää, kun annan nimellesi myös kasvot. Tämä luo ystävällisen ilmapiirin jo ennen saapumistasi.

Suunnittele matkasi

Tarkista kenen kanssa yövyt

Katsele majoittajasi Wimdu-profiilia. Sieltä näet jos teillä on jotain yhteistä, tai puhutteko samaa kieltä. Wimdun viestijärjestelmän avulla voit kysyä kysymyksiä ja saada selville kaikki mieltäsi askarruttavat asiat ennen saapumistasi.

Tarkista tarjouksen yksityiskohdat kahdesti

Kuvien avulla näet mitä voit huoneistolta odottaa, mutta pidä huolta että tutustut tarkasti talon sääntöihin, kun olet lukenut huoneen kuvauksen. Näin varmistat, että tämä todella on oikea majoitus sinulle. Myös edellisten vieraiden jättämät palautteet antavat arvokasta tietoa majoittajan sekä hänen tarjoamansa majoituksen tasosta.

Käytä Wimdua

Wimdu tarkistaa jokaisen majoittajan tason ja kelpoisuuden. Käsittelemme maksun sinun ja majoittajan välillä, sekä välitetyt tiedot majoituksesta. Jos majoittaja yrittää olla yhteydessä kanssasi Wimdun ulkopuolella, ole hyvä ja ilmoita asia meille.

Nauti vierailustasi

Tarkastele huonetta

Wimdu lähettää majoittajalle rahat 24 tuntia saapumisesi jälkeen. Jos jokin ei ole niin kuin odotit, ole hyvä ja ilmoita meille mahdollisimman pian, jotta voimme löytää ratkaisun. Jos jokin asunnossa on vahingoittunut, pidä huolta siitä että dokumentoit tämän kuvin jotta voit todistaa, että et ole asiasta vastuussa.

Juttele majoittajasi kanssa kaikesta

Pyydä majoittajaasi antamaan yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta kun hän luovuttaa sinulle avaimet. Samalla voit kysyä kysymyksiä ja tutustua majoittajaan paremmin. Voit saada majoittajaltasi sisäpiirin tietoa kaupungista, jossa lomailet. Nauti reissustasi ja matkusta kuin paikallinen!

Anna majoittajallesi palautetta

Kun matkasi on ohi, voit käyttää mahdollisuutta kirjoittaa majoittajalle palautetta. Tätä kautta voi kertoa parantamisehdotuksesi sekä auttaa muita vieraita tekemään hyviä päätöksiä varauksiensa suhteen.