Majoitus kohteessa Indonesia

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Indonesia

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Indonesia

Indonesia on valtio Kaakkois-Aasiassa. Indonesia on maailman suurin saaristovaltio ja siellä asuu yli 234 miljoonaa ihmistä. Indonesian suurimmat saaret ovat Sumatra, Jaava ja Sulawesi ja maan pääkaupunki on Jakarta. Indonesialla on huikeat 80 000 kilometria rantaviivaa, jota ympäröi trooppinen meri. Ympäröivästä merestä löytyy niin dyynejä kuin värikkäitä korallejakin ja sukellusmahdollisuudet ovat otolliset. Indonesian suurimmat lentokentät ovat Balilla ja Jakartassa ja niihin pääsee kätevästi esimerkiksi Amsterdamin ja Bangkokin kautta. Lennot Indonesiaan ovat pitkiä, mutta matkakohteena Indonesia on varmasti jokaisen lentokoneessa istutun tunnin arvoinen elämys.

Matkusta viimeiseen maanpäälliseen paratiisiin, varaa majoitus Wimdun kautta

Indonesian Balilla on sopivassa suhteessa sekä paikallista kulttuuria että matkailijoille viritettyä toimintaa. Balin saari on täynnä hemmottelua, kuten hierontoja, kylpyjä ja hoitoja. Kerrotaan jopa, että koko hemmottelukulttuuri ja hoidot ovat lähtöisin Balilta. Sitä ei toisaalta olisi vaikea uskoa. Balilla jos missä kannattaa majoitus varata paikallisten kotoa. Paikallisten luona yöpyminen on Balilla hyvin yleistä. Monet paikallisten kodeista muistuttaa pieniä palatseja ja ovat koristeltu todella vaikuttavasti. Paikallisten luona majoittuminen Indonesian lomalla on ihan omanlaisensa elämys, minkä jää varmasti yhtenä matkan kohokodista mieleen. Wimdussa majoituksia on helppo vertailla ja valita kattavasta tarjonnasta juuri sopiva omalle hemmottelulomalle.

Asunnot ja vuokra-asunnot Indonesiassa

Bali on tunnettu hemmotteluiden lisäksi todella ystävällisistä ihmisistä. Balilla reissaaja tuntee itsensä tervetulleeksi ja paikallisten letkeä elämänmeno ja hymy tarttuu helposti omillekin huulille. Balilla arjen askareet unohtuvat ja siellä olon jälkeen voi todellakin sanoa olleensa lomalla. Lomalla rentoutumisen viimeistelee viihtyisä majoitus. Matkaa suunniteltaessa kannattaa käydä tutustumassa Indonesian vuokra-asuntoihin, joita Wimdusta löytyy paljon. Omasta paikallisesta asunnosta käsin on mukava tehdä päiväretkiä ja poiketa hemmotteluhoitoihin. Kannattaa käydä tutustumassa ja ihastumassa vuokra-asunto -tarjontaamme samantien!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme