Majoitus kohteessa Ibiza

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Ibiza

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Ibiza

Ibiza on häikäisevän kaunis Espanjalainen lomakohde, joka tarjoaa vierailijoilleen uskomattomia elämyksiä. Ibiza kuuluu Baleaarejen saariryhmään, johon lukeutuvat myös muut rakastetut lomakohteet, kuten Mallorca ja Menorca. Ibizan kaupungilla on rikas historia ja sen vanha kaupunki on oikea helmi, jonka läpi on nautinto kulkea. Ibiza tunnetaan monien valkoisien talojen takia nimellä "valkoisen saari". Ibizalla on paljon enemmän tarjottavaa kuin klubeja, joista saari on viime vuosina ollut tunnettu.

Ibiza on käynyt läpi suuren kehityksen viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana ja tänä päivänä Ibizalla vierailee vuosittain 2.8 miljoonaa turistia. Tästä johtuen saarella on valtava määrä hotelleja ja hostelleja. Täältä voit löytää kaikkea, yleellisistä huoneista aina hyvin yksinkertaisiin makuusaleihin, jotka sopivat erityisesti niille, jotka aikovat viettää suurimman osan ajastaan rannalla ja klubeilla. Saarella on peräti niin paljon hotelleja, että hallitus sääti vuonna 2007 lain, jonka mukaan kaikilla uusilla hotelleilla on oltava viisi tähteä, jotta lisää halpaa majoitusta ei rakennettaisi saarelle. Wimdu tarjoaa yksityistä majoitusta Ibizalla, joka on halvempaa ja persoonallisempaa kuin hotellissa asuminen. Yksityisen majoituksen avulla saat paitsi omaa tilaa ja halvemmat hinnat myös majoittajan, joka voi kertoa sinulle omat vinkkinsä, joiden avulla pääset näkemään saaren myös turistikohteiden ulkopuolella. Jos siis haluat aivan ainutlaatuisen rantaloman, sinun kannattaa harkita varata yöpymisesi Wimdulta. Meillä on asuntoja, vierashuoneita ja huviloita Ibizalla, jotka antavat sinulle paljon autenttisimman kuvan saaren elämästä. Aloita siis rantalomasi suunnittelu jo tänään katsomalla läpi tarjouksemme tällä mahtavalla saarella.

Nippelitietoa

 • Kun Ibizan kaupunki perustettiin 654eKr. sen nimi oli Ibossim!
 • Ibizan saaren nykyinenkin virallinen nimi on Elvissa - rakkaalla lapsella todella on monta nimeä!
 • Ibizan maaperä on oranssi johtuen tanniinista, jota löytyy saaren peittämien mäntyjen neuloista.
 • Ibizalla ei ole yhtään vesistöä – saaren viimeinen joki kuivui 70-luvulla!
 • Ibiza on kaunis kaupunki ja sen historia on yli 2 500 vuotta pitkä. Vanha kaupunki on täynnä kauniita rakennuksia ja rakenteita.
 • Ibizan saari on todella pieni ja sen pisin tie, joka kulkee saaren halki, on pituudeltaan vain naurettavat 42 kilometriä!

Nähtävää ja tehtävää Ibizalla

Ibizan saarella on tekemistä riittämiin. Kaupungin yöelämä on tietenkin suurin syy siihen, että ihmiset matkaavat saarelle, mutta tekemistä löytyy paljon myös päivisin! Me suosittelemme erityisen lämpimästi maastopyöräilyä. Kesällä vuonna 2010, Ibiza avasi eri puolille saarta 13 maastoreittiä ja kymmenen tiereittiä pyöräilijöille. Näiden reittien varrella voit nähdä saaren kauniit maisemat helposti pyöräsi selästä. Kaikki reitit on värikoodattu ja merkitty tieviitoilla.Ibizalla on myös paljon kulttuurihistoriaa, eikä sitä ole ainoastaan vanhassa kaupungissa. Muinaisesta kaupungista Dalt Vilasta, joka sijaitsee Ibizan sataman yläpuolella, löydät monta Välimeren-alueen vanhimpaa rakennetta. Dalt Vilan muurien sisäpuolella on linna, piispan palatsi, katedraali ja monta hyvää museoa. Joogaminen rannalla on suosittu vapaa-ajan viete ja mahtava tapa puhdistautua rankan yön jälkeen! Monet joogatunnit järjestetään yksinäisissä lahdissa ja dyyneillä ja tunnin jälkeen voit uida meressä. Täydellistä! Ibiza on myös tunnettu sen "hippi-markkinoista", jotka ovat perua ajasta, jolloin vapaa-ajatteliat pyhiinvaelsivat saarelle. Löydät erinäisiä kiinnostavia helyjä, vaatteita ja koruja markkinoilta, jotka sijaitsevat vanhassa kaupungissa.

Ibizan yöelämä

Luultavasti Ibizan tunnetuin nähtävyys on nykypäivänä saaren yöelämä. Hauskanpito ei lopu saarella koskaan ja löydät maailmankuuluja klubeja, trendikkäitä ravintoloita ja tarpeeksi baareja pitääksesi sinut kiireisenä todella kauan! Suurin osa yöelämästä keskittyy Ibizan sataman (Puerto de Ibiza) ympärille ja San Antonioon. Ibizan sataman lähellä on monta halpaa baaria, joista kannattaa aloittaa ilta. Saarella on lukuisia tunnettuja klubeja, joista parhaimpiin kuuluvat Amnesia, Pacha, Space, Ushuaia ja Privilege. Klubisesongin alkua ja loppua juhlistetaan suurilla tapahtumilla, ja varsinkin Space-klubilla on joka vuosi mahtipontiset avajaiset. Sesonki alkaa huhtikuun lopulla ja loppuu elokuun lopussa tai syyskuun alussa. Wimdu suosittelee, että vierailet tunnetussa Café del Marissa, missä voit nauttia chill-out-musiikista ja kauniista auringonlaskusta. Ibizalla on myös uskomattoman paljon hyviä ravintoloita, joissa voit maistaa lähes kaikkien maailman keittiöiden antimia. Saarella on myös monia omia erikoisuuksia, kuten bullit de peix-kalaruoka ja borrida de ratjada, herkullinen sahramilla maustettu perunaruoka. Jälkiruuaksikin voi nauttia jotain tyypillistä ibizalaista – flaóa - kermaleivosta, joka on täytetty tuorejuustolla, kananmunilla ja piparmintulla. Suosittelemme, että vierailet La Paloma-ravintolassa, joka tarjoilee ruokia, jotka on valmistettu heidän omien viljelmien antimista. S’Illa des Bosc on toinen suosikki. Täältä voit katsella suojaista Cala Conta-lahtea.

Liikkuminen

Ibiza on vain muutaman tunnin lentomatkan päässä useimmista Euroopan kaupungeista. Ibiza Airport on lentoasema, joka palvelee Ibizaa ja pienempää Formentran saarta. Lentokenttä sijaitsee vain 6.5 kilometriä lounaaseen Ibizan kaupungista. Kesäaikaan bussit kulkevat kaupunkiin kentältä 15 minuutin välein ja talvisin kerran puolessa tunnissa. Kentältä lähtevät bussit vievät sinut myös saaren suurimpiin lomakohteisiin ja tulet huomaamaan, että liikkuminen saarella on hyvin mutkatonta. Vanhassa kaupungissa liikut helposti kävellen ja opit tuntemaan joka kulman nopeasti. Aikaisemmin mainittu saari, Formentera, on mainio kohde päiväretkelle. Tämäkin on hauska saari ja pääset sinne helposti veneellä Ibizalta. Voit jopa hypätä veneeseen, jossa soitetaan teknoa kovaan ääneen, jos et ole saanut tarpeeksesi juhlimisesta.

Toivomme, että olemme antaneet hyvän yleiskuvan Ibizan loputtomista mahdollisuuksista! Täällä todellakin on jotain aivan jokaiselle ja saaren kauneus sulattaa skeptisimmänkin matkailijan. Voit Ibizalla paitsi bailata myös ihailla kulttuuria, syödä, juoda, nauttia luonnosta ja etenkin harrastaa! Koko Wimdun tiimi toivottaa loistavaa lomaa sinulle ja matkaseuruellesi Ibizalla! Ette varmasti tule pettymään.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme