Majoitus kohteessa Hyeres

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Hyeres

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Hyeres

Hyères on vanha kaupunki Ranskan Rivieralla. Se on ollut olemassa jo yli kaksituhatta vuotta. Nykyisin Hyères tunnetaan erityisesti mahtavana turistikaupunkina. Hyères oli yksi ensimmäisistä kaupungeista jotka alkoivat houkutella turisteja etelä-Ranskaan, ja se on helposti ymmärrettävissä, onhan se aivan mahtavan kaunis paikka. Hyèresin keskusta on historiallinen ja tyylikäs, täynnä hyvältä tuoksuvia tunnelmallisia ranskalaisia ravintoloita, espressolta tuoksuvia kahviloita, matkamuistoja ja trendiesineitä myyviä pikkuputiikkeja. Hyèresin ravintolat ovat ranskalaiseen tapaan erinomaisia, ja ulkona syöminen on kaikkien ranskalaisten lempiharrastus. Hyèresin tärkeimpiin festivaaleihin kuuluvat Hyèresin kansainvälinen muoti- ja valokuvafestivaali, sekä MIDI-musiikkifestivaali. Parhainta aikaa tutustua tähän kaupunkiin on varmaan kesä, etenkin aurinkolomaa etsivälle, mutta muina vuodenaikoina saatat hyötyä halvemmista hinnoista ja vähemmästä turismin määrästä. Hyeres on siitä onnekas kaupunki, että se nauttii sekä merestä että vuoristosta, se on aivan Ranskan alppien kupeessa, ja sen vanha kaupunki sijaitsee vain pari kilometriä välimereltä.

Vuokraa loma-asunto Hyèrestä ja tutustu Ranskan Rivieraan uudella tavalla

Hyeres leppoisa välimeren luona sijaitseva ranskalainen 50 000 asukkaan kaupunki, jolla on jo pitkä historia matkalaisten houkuttelemisessa. Britit ovat vierailleet Hyèresissä jo 1700-luvulta saakka. Hyèresin asukkaiden tuntemaan Hyèresiin tutustut parhaiten kun vuokraat huoneen tai loma-asunnon (apartments) oikeiden kaupunkilaisten keskeltä. Vuokraaminen Wimdun välityksellä on turvallista, sillä kaikista Wimduun ilmoitetuista asunnoista (apartments) löytyy kuvia ja asunotjen tiedot on helppo lukea ilmoituksesta, myös vuokranantajilla on profiilit sivustolla, joista sinun on helppo lukea kuinka edellisten asukkaiden loma on sujunut. Hyèresistä löydät helposti asunnon ihan pelkästään selailemalla verkkosivujemme ilmoituksia. Myös yhteydenpito isäntään sujuu todella helposti ja nopeasti sähköpostitse.Haluat sitten minkälaisen asunnon (apartments) tahansa, pienen ison, yksiön, perheasunnon, Wimdusta se onnistuu. Hyèresin asuntojen lisäksi löydät välityksellämme myös muut kaupungit Ranskasta ja muualta maailmasta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme