Majoitus kohteessa Hvar

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Hvar

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Hvar

Hvar on kroatialainen saari Adrianmerellä ja sijaitsee Dalmatian rannikon lähellä. Sen nimitys sai vaikutteita slaavilaisesta kielestä, kun keskiajalla slaavit alkoivat asuttaa saarta. Hvarin italiankielinen nimitys oli vielä 1000 vuotta sitten Lesina, joka rakentuu kroatialaisesta sanasta les (tark. metsää). Venetsiassa saari tunnettiin nimellä Liesena. Saari jakautuu neljään keskukseen joista ensimmäinen ja samalla saaren pääkeskus on Hvarin kylä, jossa asuu noin 4000 asukasta. Saaren pohjoisosassa sijaitsee Stari Grad, joka oli asutettu jo antiikin ajoilla. Siellä sijaitsee pääsatama ja monet turistit saapuvat saarelle Splitin suositusta turistikaupungista. Sucuraj ja Jelsa. Sucuraj sijaitsee itäosassa ja kylässä asuu vaivaiset 400 asukasta. Elantonsa he saavat turismista ja kalastuksesta. Hvarin saarella sijaitsee monie mielenkiintoisia kirkkoja, joissa sijaitsee kuuluisien venetsialaisten taiteilijoiden maalauksia (Bellini, Veronese, Tintoretto).

Majoitus Hvar-saarella ei voi olla helpompaa ilman Wimdua

Hvar on hyvin rauhallinen ja luonnonläheinen saari. Se on varmasti sopiva matkailukohde perheille ja niille, jotka arvostavat rauhaa ja hiljaisuutta. Vilkkaan yöelämän metsästäjät voivat jäädä läheiseen turistikaupunkiin Splitiin ja vain ne, jotka todellisesti haluavat sukeltaa syvemmälle ja kokea aitoa maalaiselämää ovat tervettulleita. Majoittuminen on edullista ja helppoa Wimdun avulla.

Vuokra-asuntovalikoima Wimdulla

Kroatian hintataso on houkutellut monia turisteja. Varsinkin viime aikoina maasta on tullut tunnettu lomakohde. Kroatian kaunis rannikko ja luonto on vetänyt puoleensa miljoonia turisteja. Vuokraamalla asunnon Hvarin saarelta, voit nauttia pidemmänkin ajan rauhasta ja hiljaisuudesta. Aurinko ja kaunis kukkiva luonto saa jokaisen hyvälle tuulelle. Wimdun vuokra-asuntovalikoima on laaja. Sivuillamme löydätte sopivia asuntoja koon, hinnan ja sijainnin mukaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme