Majoitus kohteessa Hürth

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Hürth

Majoitus ja asunnot kohteessa Hürth: Apartments

Hürth sijaitsee vain 9 kilometrin päässä Kölnin suurkaupungista, ja sopii siis loistavasti sekä Kölnistä, että sitä ympäröivästä Nordhein-Westfalenin osavaltiosta kiinnostuneelle. Köln on yksi Saksan parhaista kulttuurikaupungeista, joten siellä kannattaa ehdottomasti vierailla, jos kulttuurimenot, museot tai galleriat kiinnostavat. Kölnissä järjestetään joka kevt kuuluisat Karnevaalit, helmikuussa. Viikon kestävät karnevaalit keräävät yli puolitoista miljoonaa osallistujaa joka vuosi. Kölniin tutustut helposti kaupunkikiertoajelulla, ja opit paljon sen moninaisesta historiasta. Paikallinen yö- ja iltaelämä on myös loistavaa. Hürthista kuten muualtakin Nordhein-Westfalenista löydät myös lukuisia paikallisia kapakoita ja paikalliset olutmerkit ovat hyvin tunnettuja.Saksalaiseen ruokaan ihastuneelle pienemmät kaupungit, kuten Hürth sopivat erinomaisesti, sieltä löytää helposti ravintolan, josta saat edullisesti perinteisiä saksalaisia ruokia, Suomeen verrattuna edulliseen hintaan, ja joiden tunnelma on aivan loistava. Hürth on mukavan tunelmallinen kaupunki, joskin suurimmalle osasta suomalaisista tuntematon, kuitenkin tunnemme kaksi ehkä kaupungin kuuluisinta asukasta – formulakuskit Michael ja Ralf Schumacherit.

Vuokraa loma-asunto Hürthistä ja vietä laatuloma Saksassa

Hürthin viehättävään alueeseen ja ympäröivään Nordhein-Westfalenin maaseutuun tutustut loistavasti kun kun vuokraat asunnon (apartments) lomasi ajaksi. Persoonattomien, kalliiden ja tylsien, kaikkialla maailmassa samanlaisten hotellien sijasta kannattaa vuokrata matkaasi varten Wimdun avulla yksityishenkilön vuokraama asunto. Majoitus järjestyy yksinkertaisesti ja helposti, ja pääset tutustumaan aitoon paikalliseen kulttuuriin. Kuka olisikaan parempi vinkkaamaan paikallisista menoista, kulttuuritapahtumista, suosituista ravintoloista ja kapakoista, kuin hüthiläinen vuokraisäntäsi. Kaikki asuntokohteet on valokuvattu ja niistä löydät hyvät kuvaukset Wimdun sivustolta. Vuokranantajiin on helppo olla yhteydessä sähköpostitse ja esittää lisäkysymyksiä ja sopia kaikki valmiiksi ennen matkaa. Koet saksalaisen kulttuurin aidosti kun asut lomasi ajan paikallisten keskellä, samoissa asunnoissa joissa hekin asuvat. Koe jotain mitä tavallinen turisti ei pääse kokemaan ja vuokraa asunto (apartments) keskeltä elämää. Löydät asunnot Hürthin ja muun Nordhein-Westfalenin myös muualta avullamme.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme