Majoitus kohteessa Hua Hin

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Hua Hin

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Hua Hin

Bangkokista 200 kilometriä sijaitseva Hua Hin on kuuluisa thaimaalainen lomanviettopaikka, joka on erityisen kuuluisa kauniista luonnostaan, historiallisista kaupungeistaan, sekä upeasta uimarannasta. Hua Hin oli Thaimaan ensimmäinen lomakohde. Hua Hinin ilmasto onkin suotuisa lomanviettoon, lämpötilan pysyessä hellelukemissa ympäri vuoden. Hua Hinissa voit viettää loistavaa rantalomaa ja sieltä lukuisia ajanviettomahdollisuuksia. Voit tietysti vaikka osallistua sukellusretkelle, surffata, purjehtia, kalastaa, uida... Rantalomailun lisäksi Hua Hinistä löytyy myös Thaimaan parhaat golfkentät ja lukuisia kylpylöitä. Hua Hinin lähistöllä Khao Takiabin kukkulalla sijaitsee useita Buddhalaisia temppeleitä, ja paikalta on unohtumattomat näkymät Hua Hinin kaupunkiin ja rannoille. Hua Hinin vanhaan rautatieasemaan ja Kla Kangwonin kuninkaalliseen palatsiin kannattaa myös tutustua. Hua Hinin ympäristössä on myös useita kansallispuistoja, joihin voi tehdä päiväretkiä, tai pidempiäkin matkoja. Hua Hinissä on tietysti paljon edullisia ravintoloita ja shoppailumahdollisuuksia, sekä illanviettopaikkoja. Kokeile jotain uutta ja vuokraa asunto paikalliselta.

Hua Hin on lomakohteena parasta mitä Thaimaalla on tarjota

Koe Hua Hinin lämmin ja ulospäinsuuntautunut trooppinen tunnelma entistä aidommin, vuokraa lomasi ajaksi asunto (apartments) paikalliselta vuokranantajalta. Viettät Hua Hinissä entistä onnistuneemman lomamatkan sinulla on hotelleita tai hostelleja enemmän tilaa hengittää. Lomasta tulee viihtyisämpi ja edullisempi, ja koet kaupungin enemmän sen oikeiden asukkaiden tavalla. Wimdun sivuille on ilmoitettu lukuisia asuntoja ja huoneita, joista voit valita haluamasi otta vaikka heti yhteyttä vuokranantajaan ja järjestä unohtumaton lomamatka. Kaikista majoituskohteista löydät valokuvia, joten voit helposti vertailla ilmoituksia. Voit lähettää myös vuokranantajaan sähköpostia ja kysyä lisäkysymyksiä kohteesta ja sopia kaikki käytännön järjestelyt valmiiksi jo ennen matkaa. Isäntäsi osaa tietysti suositella myös hyivä ravintoloita ja illanviettopaikkoja. Kokeile parempaa tapaa lomailla Hua Hinissa, haluat sitten viipyä vain päivän pari, viikon, tai vaikka pidemmän aikaa. Kaikenlaiset asunnot Hua Hinissä ja muualla Thaimaassa on nyt helppo varata.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme