Kuinka Wimdu toimii

Wimdu on Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä. Opi alta, kuinka varaat majoituksen.

Aloita rahan ansaitseminen
Lisää kotisi

Kuinka majoittaa Wimdun kautta

Tienaa rahaa asunnollasi Wimdun kautta vuorkaamalla tyhjillään oleva tila! Opi alta kuinka majoittajiminen toimii.
Placeholder

Luo tarjouksesi

Voit tarjota helposti Wimdulla vuokralle koko asuntosi tai yksittäiseen huoneen. Sinä päätät kaiken, mukaanlukien hinnan, miltä tarjouksesi näyttää ja asuntosi säännöt. Wimdu voi auttaa sinua valokuvien.
Placeholder

Varauksien hyväksyminen

Kun tarjouksesi on julkaistu, saat pian varauspyyntöjä vierailta! Saat sähköpostia joka kerta, kun vieras haluaa varata asuntosi, jonka jälkeen sinulla on vuorokausi aikaa hyväksyä varauspyyntö. Käytä Wimdun viestijärjestelmää vastaaksesi helposti kysymyksiin koskien majoitustasi ja avainten luovutusta.
Placeholder

Toivota vieraasi tervetulleeksi

Ennen kuin vieras saapuu, sinun on varmistettava, että asuntosi on siistissä kunnossa sekä että tarjolla ovat puhtaat lakanat ja pyyhkeet. Kun vieraasi saapuvat, ota heidät vastaan asunnolla luovuttaaksesi avaimet, esitelläksesi heille paikkoja ja kertoaksesi heille talon säännöt. Jos tahdot, voit myös auttaa vieraita kertomalla naapuruston parhaista paikoista!
Placeholder

Maksun saaminen

24 tuntia sen jälkeen, että vieraasi ovat saapuneet, Wimdu siirtää automaattisesti rahat pankki- tai tilillesi. Me varmistamme, että maksusi on aina turvallinen.
Placeholder

Jätä arvostelu

Arvostelut ovat tärkeä osa palveluamme ja varmistavat, että sivustomme on luotettava. Kun jätät vieraista arvostelun he tekevät usein vastapalvelukseksi saman. Tyytyväiset vieraat jättävät hyviä arvosteluja, jotka puolestaan varmistavat, että saat tulevaisuudessa lisää vieraita!
check reviews save lock money headphones globe photos triple-tick conditions guests ribbon description

Miksi ryhtyä Wimdu-majoittajaksi?

 • Tienaa rahaa asunnollasi

  Wimdun majoittajat tienaavat tarjouksillaan keskinmäärin 900€ kuukaudessa. Rahoilla voit ostaa seuraavan lomamatkasi tai maksaa vaikka laskusi.

 • Sinun asuntosi, sinun sääntösi

  Wimdun majoittajana päätät itse tarjouksesi ehdot kuten hinnan, vieraiden määrän, vierailun keston, peruutusehdot ja asuntosi säännöt.

 • Tietosi ovat turvassa

  Kukaan muu kuin vahvistetut vieraat eivät näe yhteystietojasi tai tarkkaa osoitettasi. Näkyvillä on pelkästään etunimesi ja asuntosi suurpiirteinen sijainti kartalla.

 • Kattava palvelu

  Wimdu tarjoaa sinulle palveluja kuten valokuvaus. Kun olet luonut tarjouksesi, voit pyytää näitä palveluja käyttäjätilisi kautta.

 • Ilmainen asiakaspalvelu 24/7

  Monikielinen asiakaspalvelumme on tavoitettavissa vuorokauden ympäri auttaaksesi sinua kysymyksesi kanssa. Ota yhteyttä meihin sivuston kohdasta "Apua".

Hospitality at Wimdu

Me teemme jatkuvasti töitä majoittajimme kanssa varmistaaksemme, että vierailla on hyvä matka. Jos tahot lisätietoa voit lukea majoittajimme vieraanvaraisuusohjeet.
Vieraanvaraisuus-standardimme
Placeholder

Peruskysymykset

 • Kuinka synkronisoin Wimdu-kalenterini muiden kalentereiden kanssa?

  Siirry käyttäjätilisi kohtaan Tarjoukseni ja siitä edelleen kohtaan Kalenteri. Valitse Synkronisoi kalenterisi ja kopioi ICAL-linkki kalenterista, jonka tiedot haluat Wimdu-kalenteriisi. Klikkaa lopuksi kohtaa Tuo.

 • Minkä tyyppisiä majoituksia voin tarjota vuokralle Wimdun kautta?

  Wimdulla voit tarjota vuokralle monia erilaisia majoitustyyppejä kuten asuntoja, taloja, huoneita, huviloita, mökkejä, maalaistaloja, linnoja, puumajoja, asuntolaivoja ja autoja.

 • Miten vastaan "Sinulle on Wimdu-postia" ilmoituksiin?

  Kun vieras on ottanut sinuun yhteyttä Wimdun viestijärjestelmän kautta, viesti ilmestyy käyttäjätilisi osioon Saapuneet. Lukeaaksesi viestin, klikkaa ensin kohtaa Saapuneet ja sitten kohtaa Katso. Viestiin voit vastata vastauskenttään kirjoittamalla.

 • Kuinka aktivoin välittömän varauksen?

  Jos olet sovelias välitön varaus-palvelulle, välitön varaus-banneri ilmestyy käyttäjätiliisi. Klikkaamalla banneria voit hakea välitöntä varausta tarjouksillesi. Tiedotamme sinulle heti kun vaihtoehto on aktivoitu.