Kuinka Wimdu toimii

Wimdu on Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä. Opi alta, kuinka varaat majoituksen.

MITEN MATKUSTAA WIMDUN KANSSA

Placeholder

Löydä majoitus

Oikean majoituksen löytäminen on helppoa. Kirjoita yksinkertaisesti matkakohteesi ja matkan päivämäärät hakukenttään. Näet lisätietoja majoituksesta ja niistä jätetyt arvostelut klikkaamalla tarjousta.
Placeholder

Varaa majoituksesi

Ennen kuin varaat majoituksen, suosittelemme, että lähetät viestin majoittajalle kysyäksesi lisätietoja ja varmistaaksesi asunnon saatavuuden. Kun olet löytänyt haluamasi majoituksen, seuraa ohjeistuksia jättääksesi varauspyynnön.
Placeholder

Varauksen hyväksyminen

Kun olet jättänyt varauspyynnön, majoittajalla on 24 tuntia aikaa hyväksyä varauspyyntö. Saat viestin heti kun varauksesi on hyväksytty. Jos varaat majoituksen, jossa on välitön varaus, saat vahvistuksen heti. Varmistaaksemme, että maksusi on turvallinen, Wimdu siirtää maksamasi varat majoittajalle vasta 24 tuntia matkasi alettua.
Placeholder

Nauti matkastasi!

Kun varauksesi on hyväksytty, kaikki on valmista matkaa vaten! Saat majoittajan yhteystiedot, jotta voit lähettää hänelle arvioidun saapumisaikasi. Majoittajasi ottaa sinut vastaan asunnolla, antaa sinulle avaimet ja esittelee sinulle asunnon.
Placeholder

Jätä arvostelu

Matkasi jälkeen on tärkeää, että jätät arvostelun, jotta tulevat vieraat tietävät, minkälainen asunto on kyseessä. Palutteesi on todella tärkeää!
check reviews save lock money headphones globe photos triple-tick conditions guests ribbon description

Miksi matkustaa Wimdun kanssa?

 • Säästä jopa 70%

  Löydä parhaat tarjoukset suosituille kaupungeille ja kohteille Wimdu WOW -tarjouksillamme - ja säästä jopa 70%!

 • Laatutarkastetut asunnot

  Meille on tärkeää, että vieraiden Wimdu-kokemus on hyvä. Siksi olemme ottaneet käyttöön kolmiosaisen tarkistuksen varmistaaksemme, että asunnot täyttävät tarkat laatuvaatimuksemme.

 • Suuri valikoima asuntoja

  Voit valita yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa maailman jokaisessa kolkassa, Berliinistä Pekingiin. Olemme aivan varmoja, että löydät sivultamme juuri sinulle sopivan majoituksen.

 • Tuhansia luotettavia arvosteluja

  Jo yli miljoona vierasta on viettänyt Wimdun avulla yli 5 miljoonaa yötä. Me kannustamme kaikkia vieraita jättämään arvostelun matkansa jälkeen. Näin valintasi helpottuu huomattavasti.

 • Ilmainen asiakaspalvelu 24/7

  Monikielinen asiakaspalvelutiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi koskivatpa ne majoitusta tai maksua. Käytä yhteydenottolomakettamme.

Hospitality at Wimdu

Me teemme jatkuvasti töitä majoittajimme kanssa varmistaaksemme, että vierailla on hyvä matka. Jos tahot lisätietoa voit lukea majoittajimme vieraanvaraisuusohjeet.
Vieraanvaraisuus-standardimme
Placeholder

Laatuvaatimuksemme

 • Tarkistus paikan päällä

  Varmistaaksemme majoitustemme laadun, käymme paikan päällä tarkistamassa asunnot. Olemme jo tarkistaneet tuhansia asuntoja, ja tarkistustyö jatkuu koko ajan.

 • 365 Tarkistus

  Sen jälkeen, että olemme käyneet paikan päällä, teemme sattumavaraisia tarkistuksia vuoden mittaan tarkistaaksemme, että asunnon laatua ylläpidetään.

 • Vierasarvostelut

  Vieraita, jotka ovat yöpyneet asunnoissa, pyydetään jättämään ajan tasalla olevia arvosteluja, jotka auttavat tulevia vieraita valinnoissaan.

Peruskysymykset

 • Käsitelläänkö maksuni turvallisesti?

  Maksut käsitellään turvallisesti salattujen yhteyksien kautta. Heti kun jätät varauspyynnön, maksu varataan tililtäsi. Varat nostetaan tililtäsi ainoastaan jos majoittaja hyväksyy varauspyyntösi.

 • Kuinka voin ottaa yhteyttä majoittajaan?

  Vieraat voivat ottaa helposti yhteyttä majoittajaan Wimdun viestijärjestelmän kautta. Lähetä majoittajalle viesti klikkaamalla kohtaa Ota yhteyttä, joka sijaitsee majoittajan profiilikuvan alla tarjouksen oikealla puolella.

 • Mitä teen jos majoittajani peruttaa varauksen?

  If the host cancels your booking, we will notify you right away. We will assist you in making a new booking or you can choose to have a full refund for your booking.

 • Mistä löydän varaustietoni?

  Saat majoittajan yhteystiedot ja majoituksesi tarkan osoitteen yähköpostitse kun varauksesi on vahvistettu. Vahvistuksen jälkeen löydät tiedot myös käyttäjätilisi kohdasta Matkani.