Majoitus kohteessa Hollywood

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Hollywood

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Hollywood

Hollywood on Los Angelesin alue Yhdysvalloissa. Vielä sata vuotta sitten Hollywoodissa seisoi pari taloa. Alueella harrastettiin maataloutta. Ensimmäinen osa kuuluisasta Hollywoodin hotellista avattiin vuonna 1902, josta myöhemmin kehittyi Hollywoodin tärkein hotelli. Alueesta on tullut maailmankuulu siellä olevien elokuvastudioiden ja kuuluisuuksien takia. 1920-luvulla Hollywoodista tuli todellakin maailmantunnettu paikka ja Yhdysvaltalaisen elokuvan teollisuuskeskus. Dolby teatteri sijaitsee Hollywood Boulevardin laidalla. Teatteri tunnetaan toisella virallisella nimellä Kodak teatteri, jossa järjestetään virallisia seremonioita, kuten the Oscars. Hollywood Boulevardissa sijaitsee "Hollywood Walk of Fame". Tällä "tähtien kadulla" löytää yli 2000 tähteä, joista jokainen on omistettu jollekin julkisuuden henkilölle. Tärkeitä Hollywoodin nähtävyyksiä ovat Capitol Recordsin rakennus, Hollywood Bowl, KTLA-torni, Hollywood hills, Little Armenia ja Hotel Roosevelt. Tyypillinen hollywoodilainen ateria koostuu paistetuista katkaravuista, ranskanperunoista ja salaatista. Jälkiruuaksi nautitaan erilaisia donitseja, sitruskakkuja tai piirtelöitä.

Majoitus Hollywoodin auringon alla

Wimdu tarjoaa siistin ja turvallisen majoitustavan Hollywoodissa. Meillä on tarjolla erikokoisia ja hintaisia asuntomahdollisuuksia ympäri Hollywoodia. Teillä on nyt mahdollisuus majoittua paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huoneistoon. Voitte nauttia Hollywoodin auringosta ja ilmapiiristä edullisesti tai jos kaipaatte luksusta, meillä on myös tarjolla lomahuviloita Hollywoodin hienoimmilla alueilla. Kaikki on teidän päätettävissä. Missä haluatte majoittua, koska ja kenen kanssa.

Vuokra-asunnot Hollywoodissa

Vuokraamalla Wimdun asunnon tai huoneiston pääset tutustumaan helposti paikalliseen elämäntyyliin ja tapoihin. Hotellien yksitoikkoinen majoitustapa on mennyttä ja voit tuntea vapauden huokauksen, kun varaat Wimdun vuokra-asunnon. Selaile vuokra-asuntovalikoimaamme ja löydä itsellesi sopivin ja varaa jo tänään. Voit aloittaa matkasi suunnittelun ja olla huolehtimatta majoituksesta, kun matkustat Wimdun kanssa!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme