Majoitus kohteessa Helsinki

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Helsinki

Majoitus ja asunnot kohteessa Helsinki: Apartments

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupungin kulttuuritarjonta on laadukasta ja siellä sijaitsevat monet Suomen tärkeimmistä kulttuuri-instituutioista mm. modernin taiteen museo Kiasma, Kansallismuseo, Ateneum, Kansallisteatteri, Kansallisooppera, sekä Suomen parhaat elokuvateatterit. Helsinkiin tutustumista ei kannata jättää vain Kauppatorin, Kampin ja Rautatieaseman kulmille, vaan kannattaa sukeltaa rohkeasti myös muihin keskustan kupeessa sijaitseviin kaupunginosiin. Kaivopuisto on ehkä Suomen kaunein puisto ja sijaitsee vain kivenheiton päässä kauppatorilta. Kamppi on paras paikka ostosten tekoon ja jos aikaa shoppailulta riittää, kannattaa varata muutama tunti vierailuun Suomenlinnassa. Kaupungilla vietetyn päivän jälkeen on hyvä suunistaa Helsingin yöelämään, joka on monipuolinen ja täynnä laadukkaita klubeja ja baareja. Uusia ravintoloita avataan ja vanhoja suljetaan jatkuvasti, eivätkä paikallisetkaan pysy aina muuttuvien nimien perässä. Helsingin ravintolatarjonta on erinomainen. Tavanomaisempien ravintoloiden lisäksi kaupungista löytyy laaja valikoima edullisia etnisiä keittiöitä. Helsingin monikulttuurisemmat kasvot löytyvät Kalliosta, keskustan kupeessa sijaitsevasta kaupunginosasta, jonka edullisempi hintataso houkuttelee erityisesti opiskelijoita illanviettoon. Lyhyen ajomatkan päässä ovat myös muut Suomen kauniit kaupungit, kuten Tampere ja Turku. Parhaat ja edullisimmat asunnot löydät Wimdun kautta.

Majoitus helsinkiläisten luona, varaa kämppä Wimdusta

Haluaisitko tietää missä paikalliset syövät ja juovat, tai missä ovat parhaat ravintolat ja baarit? Vuokraamalla majoituksen Wimduun ilmoituksensa jättäneeltä, sinulla mahdollisuus kysyä paikalliselta hyviä vinkkejä tutustumisen arvoisista paikoista. Wimdun listaamat majoitusvaihtoehdot ovat uusi ja edullinen tapa tutustua Helsinkiin aivan uudella tavalla. Kannattaa kokea Helsinki niin kuin paikalliset sen kokevat. Varaa majoitus Wimduun listatuista asunnoista . Wimdun kautta voit majoittua myös muihin kaupunkeihin, sivustoltamme majoitus löytyy mistä päin maailmaa tahansa.

Helsingin asunnot ja vuokra-asunnot kätevästi netistä

Kaupunkiloman suunnittelussa majoitus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotta matka olisi onnistunut. Asunnon sopiva sijainti helpottaa reissua huomattavasti, kun nähtävyydet ja aktiviteetit ovat lähellä. Asunnot Helsingistä vuokraat matkasi ajaksi helpoiten Wimdun kautta. Vuokra-asunnot ovat listanneet Wimduun tavalliset Helsingin asukkaat. Näin ollen asunnot sijaitsevat vaihtelevasti eripuolilla kaupunkia. Sinun tarvitsee vain valita mitä asunnolta haluat. Näppärä pikkuyksiö vai tilavampi asunto, valinta on sinun. Samalla säästät myös selvää rahaa hotelliasumiseen verratuna, ja voit käyttää matkabudjetista suuremman osan hauskaan tekemiseen asumiskustannusten sijaan. Edulliset vuokra-asunnot Helsingistä löydät Wimdulta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme