Majoitus kohteessa Helsingborg

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Helsingborg

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Helsingborg

Helsingborg on 130 000 asukkaan kaupunki Etelä-Ruotsin rannikolla. Helsingborg on lautoilla Tanskaan yhteydessä ja ennen salmen ylittävän sillan rakentamista se oli suosituin rajanylityspaikka. Helsingborg on mukava pikkukaupunki, jossa on kaksi linnaa, Helsingborgin linna ja Sofieron kuninkaallinen linna, jossa sijaitsee ruotsin kaunein puutarha. Helsingborgissa on myös yksi Ruotsin vanhimmista kirkoista, 1100-luvulla rakennettu Raus Kyrka. Helsingborgin kaunis siluetti on varmaan tullut monelle Tanskan matkaajalle tututuksi. Kaupunki on yli 600 vuotta vanha ja sen kadut ovat sekoitus pieniä kujia ja leveitä katuja. Helsingborgissa sijaitsee myös Ruotsin ensimmäinen kävelykatu. Kaupungissa on lukuisia ravintoloita ja ajanviettopaikkoja ja se tunnetaan kaupunkina, jossa on Ruotsin paras ruokakulttuuri, ruotsalaisen ruoan lisäksi sieltä saa tietysti myös kaikkia mahdollisia etnisiä aterioita. Parhaat illanviettopaikat löytyvät tietysti keskustasta ja kesäaikaan lisäksi Norra Hamnenin satama-alueelta.

Vietä loma Etelä-Ruotsalaisessa Helsingborgin kaupungissa

Helsingborg on merihenkinen Ruotsalainen pikkukaupunki, jossa on mukava piipahtaa erityisesti kesäaikaan.Helsingborgissa on hauska viipyä muutama päivä tai vaikka pidemmänkin aikaa. Ajasta riippumatta yleensä aina edullisin vaihtoehto on asunnon vuokraaminen (apartments). Wimdun ansiosta saat helposti yhteyden Helsingborgilaisiin asuntoja (apartments) vuokraaviin ihmisiin ja heidän kauttaa ruotsalaiseen kulttuuriin. Sivuilta löytyvistä majoitusvaihtoehdoista on helppo valita se itselle sopivin, sillä kaikista niistä on lukuisia valokuvia, ja asunnoista kerrotaan paljon. Jos jokin asia ei selviä sivustolta, on sinun aina helppoa ottaa yhteyttä tulevaan isäntääsi sähköpostilla ja selvittää kaikki käytännön kysymykset. Löydät helposti kaiken kokoiset asunnot Helsingborgista, pienet yksiöt, suuremmat asunnot, sekä myös vuokrahuoneet. Wimdun tekee matkustamisesta edullisempaa ja hauskempaa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme