Majoitus kohteessa Heidelberg

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Heidelberg

Majoitus ja asunnot kohteessa Heidelberg: Apartments

Heidelberg on valehtelematta yksi Saksan kauneimmista matkakohteista. Se sijaitsee Neckar joen rannalla Odenwaldin metsän kupeessa. Heidelberg on tunnettu kapeista kaduistaan, kauniista vanhasta arkkitehtuuristaan ja kuuluisasta linnasta, sekä Saksan vanhimmasta yliopistosta, 1386 perustetusta Heidelbergin yliopistosta. Heidelbergin vanhan kaupungin kävelykatu on Saksan pisin ostoskatu. Heidelbergin katukuva on mielenkiintoinen, sillä sen 130 000 asukkaasta 28 000 on opiskelijoita, ja 30 000 on kaupungin viereisen tukikohdan amerikkalaisia tai heidän perheenjäseniä. Heidelbergin kulttuurielämä on aina ollut vilkasta, mm. Saksan suosikkiruonoilija Goethe asui siellä, nykyään sadat tuhannet turisit vilkastuttavat katuja ja Heidelbergissa on mukava poiketa kosmopoliittia ilmapiiriä henkiviin baareihin, ravintoloihin ja kahviloihin, sekä tietysti kävellä sen historiaa huokuvilla kaduilla ja tutustua lukuisiin nähtävyyksiin, kirkkoihin ja vanhoihin yliopistorakennuksiin. Heidelbergissa viettää helposti pidemmänkin aikaa, tutustua hyviin ja edullisiin ravintoloihin, sekä alueen lukuisiin viinitarhoihin.

Heidelberg on Saksan kauneimpia matkakohteita, jonne matkustat kaikkina vuodenaikoina

Heidelbergissa järjestät unelmien kaupunkiloman ja vuokraat unelmien asunnon (apartments) lomasi ajaksi. Heidelbergin lukuisat nähtävyydet, panimot, viinitilat ja muut houkuttelevat ja parhaat niistä löydät varmasti paikallisilta kysymällä. Kun asut lomasi ajan hotellissa tai hostellissa, et saa yhtä hyvin kontaktia paikalliseen väestöön, kokeile vierashuoneen tai asunnon (apartments) vuokraamista Heidelbergista ja sulaudut paikalliseen väestöön kuin vahingossa ja saat heti kontaktin Heidelbergissa asuvaan vuokraisäntääsi. Kaupungilla liikkuessa on aina mukavampi ja rennompi palata paikalliseen kotiisi, kuin tylsään ja tyyriiseen hotelliin tai täyteen ahdettuun hostelliin. Asunnon vuokraaminen on helppoa ja turvallista Wimdun avulla, löydät hyvät kuvalliset ilmoitukset ja vuokraisäntien profiileista on helppoa lukea edellisten asukkaiden loman kulusta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme