Majoitus kohteessa Hannover

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Hannover

Majoitus ja asunnot kohteessa Hannover: Apartments

Hannover sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja se tunnetaan erityisest messukaupunkina. Erityisen tunnettu se on maailman suurimmista CeBIT-tietokonemessuista. Hannoverissa sijaitsee yksi maailman suurimmista messukeskuksista. Hannoverin kaupunki tuhoutui pahoin toisessa maailmansodassa, mutta kaupungissa on silti paljn nähtävää. Erityisen kaunis kohde on Herrenhäuserin puutarha, joka luotiin 1600-luvulla Versaillesin inspiroimana. Muuta historiallista nähtävää ovat Hampurin lähistöllä sijaitseva Marienburgin linna, joka on on yksi tärkeimpiä uusgoottilaisia rakennuksia, sekä keskustasta löytyvät sodalta säästyneet rakennukset. Päivän Hannoverissa voit viettää helposti, vaikka vierailemalla yhdessä maailman parhaista eläintarhassa, tai Sea Life Hannoverissa, Hannoverisa on hyvä valikoima museoita, ja Landesmuseum, Historiallinen museo ja Kestner museo ovat ilmaisia perjantaisin. Landesmuseum on erityisesti keskittynyt Ala-Saksin historiaan, Historiallinen museo kertoo Hannoverin historiasta, sen perustamisesta 1100-luvulta nykypäivään.

Matkusta Hannoveriin ja majoitu vuokrahuoneeseen tai asuntoon

Oli sitten syysi matkustaa Hannoveriin lomamatka, työmatka tai ihan mikä tahansa, mukavimman majoituksen saat järjestettyä Wimdun avulla. Hannover avautuu paremmin kun unohdat tylsät harmaat hotellit ja vuokraat yksityiseltä asunnon tai huoneen (apartments and rooms). Hannover on muutakin kuin matkaoppaassa sanotaan tai turisti-infossa tiedetään, paikallinen isäntäsi kertoo varmasti mielellään kaupungin suosikkikohteet, omat suosikkiravintolat ja yöelämän kohteet. Wimduun listatuista (apartments) asunnoista ja huoneista löytyy valokuvia ja vuokranatajilla on profiilit joihin edelliset asukkaat voivat kirjoittaa palautetta. Voit olla jo ennen lomaa yhteydessä tulevaan isäntääsi tai emäntääsi ja sopia kaikki käytännön järjestelyt valmiiksi. Wimdun avulla pääset kokemaan paikallisen kulttuurin lähitasolta, asumalla keskellä oikeaa hannoverilaista elämää. Avullamme löydät huoneet ja asunnot myös muualta Saksasta ja kaikkialta maailmasta. Wimdu tekee lomastasi paremman.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme