Majoitus kohteessa Hangzhou

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Majoitus ja asunnot kohteessa Hangzhou: Apartments

Matkailijan näkökulmasta Hangzhou on yksi Kiinan parhaista kaupungeista vierailla. Hangzhousta löydät ikivanhan historian lisäksi kauniin kaupungin ja lumoavan luonnon. Hangzhou oli eteläisen Kiinan päkaupunki sadan vuoden ajan mongolivalloittajien tuloon 1276 asti, ja aikoinaan maailman suurin kaupunki miljoonalla asukkaallaan. Suurin osa matkailijoista saapuu Hangzhouhun varmaan junalla tai bussilla läheisestä Shanghaista, jonne pääsee alle tunnissa. Muualtakin Kiinasta yhetydet Hangzhouhun ovat hyvät. Hangzhoun kaunein nähtävyys on Xi Hu:n järvi. Järvelle voit tehdä veneretkiä, ja lipua opastetuilla kierroksilla sitä pitkin. Xi Hu:n järvellä sijaitsee myös lukuisia saaria ja temppeleitä ja pagodoita, ja ne ovat uskomattoman kauniita auringon laskiessa lyhtyjen ja kynttilöiden syttyessä. Järven lisäksi Hangzhoun alueelta löytyy muualtakin pagodoita, temppeleitä ja kauniita tutustumiskohteita. Voit esimerkiksi vierailla perinteisillä kiinalaisilla markkinoilla, mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja ostaa lähes mitä tahansa.

Vuokraa matkasi ajaksi huone tai loma-asunto Hangzhousta

Tylsien ja kalliiden hotellien tai hostellien sijasta voit nyt majoittua entistä edullisemmalla, entistä tilavammin ja entistä ekologisemmin, tutustua kiinalaiseen kulttuuriin lähitasolta ja saada heti yhteyden paikalliseen kulttuuriin ja löytää parhaat ravintolat ja illanviettopaikat. Wimdu listaa sivustollaan Hangzhoulaisten yksityishenkilöiden ilmoituksia, joista voit valita haluamasi kohteen, asunnon tai vierashuoneen, ja asua lomasi ajan Hangzhoussa siellä missä oikeat paikalliset ihmiset asuvat. Kaikki vuokranantajat luovat sivustolle profiilin, joten heihin on helppo olla yhteydessä ja jonka ansiosta vuokraaminen on turvallista. Edellisten asukkaiden kommentteja majoituksen sujumisesta on helppo lukea.Hangzhousta on nyt entistä helpompaa löytää asuntoja vuokrattavaksi (apartments) lomamatkasi ajaksi. Loma-asunnoista (apartments) löytyy tietysti lukuisia valokuvia, jotta valinta olisi mahdollisimman helppoa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme