Majoitus kohteessa Hampuri

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Hampuri

Majoitus ja asunnot kohteessa Hampuri: Apartments

Moderni, sivistynyt ja elävä Hamburg on yksi Saksan rakastetuimmista kaupungeista. Se kuuluu maan taloudellisiin keskuksiin ja sen satama on Euroopan toiseksi suurin. Vaikka teollisuutta on paljon ja satamassa makaa lukemattomia kontteja ja suuria rahtialuksia, Hampuri on todella kaunis kaupunki ja satama tekee siitä vielä jännittävämmän. Raatihuoneen ympäriltä löydät paljon vaikuttavaa arkkitehtuuria, ihania puistoja ja villiä yöelämää. Hampurista löydät majoitusta kaikenkokoiselle kukkarolle, ja jos haluat kokea kaupungin paikallisen tavoin, majoitu omaan huoneeseen, asuntoon tai taloon. Herää Hampurissa oikeana hampurilaisena...

Nippelitietoa

 • Hampurissa on enemmän kanaaleja kuin Amsterdamissa ja Venetsiassa yhteensä!
 • Hampurissa on enemmän korukauppoja, hajuvesiliikkeitä, kynsisalonkeja ja joogastudioita kuin missään muussa saksalaisessa kaupungissa!
 • Hampuri on seitsemän kertaa suurempi kuin Pariisi ja kaksi kertaa Lontoon kokoinen!
 • Hampurissa on monia puistoja ja kaupunki sai vuonna 2011 European Green Capital-tunnustuksen!

Nähtävää Hampurissa

Hampurilla on todella paljon tarjottavaa vierailijoilleen. Saksaan matkustavat turistit jättävät usein Hampurin reitiltään ja matkustavat sen sijaan Müncheniin, Berliiniin tai Dresdeniin. Se on sääli, sillä Hampuri on ilman muuta yksi Saksan kauneimmista ja kiinnostavimmista kohteista. Kaupungilla on aivan oma tunnelmansa ja kulttuurinsa. Vierailun Hampurissa voi vaikka aloittaa kuuluisasta Pyhän Mikaelin kirkon kellotornista, joka kohoaa kaupungin ylle. Kirkko, jota paikalliset kutsuvat hellästi nimellä Michael, sisältää vaikuttavan holvikattoisen laivan, kolmet urut ja näkymä kirkon huipulta on henkeäsalpaava. On aina suotavaa kiivetä uudessa kaupungissa korkealla saadakseen suunnistuksensa kuntoon! Kaupungin raatihuone on näyttävä ja hyvin suosittu turistejen keskuudessa. Jos vierailet kaupungissa viikonloppuna, saatat nähdä yhden kaupungin erikoisimmista nähtävyyksistä: naimattomat kaupunkilaiset, jotka täyttävät 30 vuotta, pakoitetaan merkkipäivänään ystäviensä toimesta lakaisemaan sinne tarkoituksella ripoteltuja pullonkorkkeja raatihuoneen edustalta! Alster-järvi on aivan keskustan ulkopuolella, ja on epäilemättä Hampurin pittoreskein alue. Järvi on sekä turistejen, että paikallisten suosikki, ja ottaa veneen, joka vie sinut ajelulle järveltä Hampurin kanaaleja pitkin. Kesällä moni kaupunkilainen purjehtii järvessä, kun taas talvisin jäätynyt vesi toimii jättimäisenä luistelukenttänä! Jos haluat nähdä Hampurin Elbe-joen vastakkaiselta rannalta, voit kävellä joen ali Vanhan Elbe-tunnelin läpi. Suuret hissit vievät sinut syvälle maan pinnan alle, jonka jälkeen voit kävellä toiselle puolelle mukavaa "kävelykatua" pitkin. Toisella puolella voit sitten nauttia näköalasta oluen ja hot dogin kera. Tunnelin sisäänkäynnin löydät Steinwerderistä. Jos satut osumaan paikalle Hamburger Dom-tivolin aikaan, olet todella onnekas. Tämä tivoli ja samaan aikaan festivaali, pystytetään kaupunkiin kolme kertaa vuodessa ja vuosittain siellä vierailee 9 miljoona ihmistä. Avajaisia juhlitaan suurella kulkueella ja tivolissa voit kokeilla laitteita tai yksinkertaisesti istua suuressa olut-teltassa. Se on maakunnan pisin festivaali ja kestää kerralla kuukauden.

Yöelämää Hampurissa

Hampurin yöelämä on vähintäänkin legendaarista, eikä Saksassa ole jännittävämpää kaupunkia, missä viettää viikonloppuiltaa. Hampuri on aivan täynnä loistavia baareja, vaihtoehtoisia yökerhoja ja hyvää musiikkia. Hampurin Sternschanze-alueella löydät paljon paikkoja, joissa ei paljon turisteja näy. Reeperbahnin, Hampurin tunnetusti huonomainenisen alueen, vetovoima varmistaa, että Sternchanzessa saa olla rauhassa. Reperbahnilla taas seikkailee kaikki kaupunkiin matkustaneet lukuisat polttariporukat. Vaikka Reperbahnia onkin siistinyt imagoaan viime vuosina, voit vieläkin löytää rähjäisiä katuja ja baareja jotka eivät ole muuttuneet paljoakaan ajoista, jolloin The Beatles asuivat ja esiintyivät alueella. Astra niminen paikallinen olut virtaa täällä suurissa määrissä. Tyypillisen lauantai-illan Hampurissa on ehdottomasti loputtava kuuden aikaan aamulla Altonan-kalamarkkinoille, missä voit juoda viimeisen oluen, syödä tuoretta kalaa ja tanssia viimeisen tanssin satamassa - mahtavaa!

Liikkuminen

Hampurin lentokenttä sijaitsee vain 7 km keskustasta. Paras tapa päästä kentältä keskustaan, on ottaa S-Bahn juna, joka vie sinut keskustaan 15 minuutissa 2 euron hintaan! Hampurissa liikkuminen on hyvin mutkatonta, jos vain käytät U-Bahn ja S-Bahn metroverkkoa, joka vie sinut minne ikinä haluatkaan kaupungissa. Junat toimivat hyvin ja ovat todella puhtaita, tulet pitämään niistä! Bussitkaan ei ole hullumpia ja Elbe-joella liikennöi myös lauttoja, jotka vievät sinut halutessasi Hampurin läpi avoimille merille. Pyöräilykin on kätevä tapa likkua, ja kaupingissa on paljon pyöräteitä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 15 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme