Majoitus kohteessa Hackney

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Hackney

Majoitus ja asunnot kohteessa Hackney: Apartments

Lontoossa sijaitseva Hackneyn kaupunginosa tulee kaikille tutuksi viimeistään 2012. Silloin Lontoossa järjestetään olympialaiset ja Hackeneyssa sijaitsee suurin osa urheiluareenoista. Hackney sijatsee Lontoon keskustasta pohjoiseen. Loistavan julkisen liikenteen ansiosta Hackneyseen pääsee helposti ja nopeasti kaikkialta Lontoosta. Hackneylla oli ennen maine ongelmakaupunginosana, mutta nykyään se tunnetaan yhtenä Longoon cooleimmista alueista. Hackney on kulttuurisesti erittäin monimuotoinen ja siellä sijaitsee lukuisia trendikkäitä kahviloita, muotiliikkeitä, pikkuputiikkeja ja baareja, ja mikäli Lontoon matkallaan vain ehtii, kannattaa käyttää aikaa Hackneyseen tutustumiseen. Lontoo on yksi euroopan monipuolisimmista ja monikulttuurisimmista matkakohteista, jossa puhutaan yli 300 kieltä ja jossa kaikkialla asuu ihmisiä kaikkialta maailmasta. Perinteisempää brittiläisyyttä löytyy edelleen kadunkulmista fish and chipsin muodossa, sekä perinteisissä pubeissa, joissa samat asiakkaat istuvat samoissa pöydissä vuosista ja vuosikymmenistä toiseen. Lontoo on myös bilettäjän paratiisi ja yöelämän mekka, jonka lukematon valikoima vaihtoehtoisiempi paikkoja houkuttelee euroopan trendsettereitä juhliinsa.

Vuokaa loma-asunto Hackneysta ja koe Lontoo paikallisten tapaan

Lontoolaisten lontoo löytyy tämän monikulttuurisen ja ikivanhan kaupungin katujen ja kortteleiden keskeltä, vätä hotellit tai hostellit ja koe matkasti ajan oikea Lontoon tunnelma, asumalla oikeassa loontoolaisessa asunnossa. Loma-asunnot (apartments) ja vierashuoneet löydät kaikkialta Lontoosta Wimdun avulla.Charmikaaseen kaupunkiiin on entistä helpompi tehdä tuttavuutta. Paikallinen asunnonomistaja tuntee varmasti oman kotiseutunsa parhaat paikat ja voi kertoa missä hän itse käy syömässä tai viettämässä iltaansa, mitä Hackneyssa tapahtuu ja mistä löydät turisteilta piilossa olevat mielenkiintoisimmat paikat. Hackneysta löytyy monia asuntoja vuokrattavaksi (apartments) ja voit valita sen itsesi näköisen Hackneylaisen kodin. Yksityisiltä vuokrattavat asunnot (apartments) ovat edullisempia kuin hotellihuoneet ja säästät myös muissa kuluissa, voit säilyttää ruokiasi ja juomiasi jääkaapissa ja hyödyntää keittiötä ruoanlaitossa. Kaikista loma-asunnoista ja huoneista (apartments) löydät valokuvia ja sivustollamme on toimiva palautejärjestelmä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme