Majoitus kohteessa Haag

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Haag

Majoitus ja asunnot kohteessa Haag: Apartments

Haag on yksi Alankomaiden parhaista turistikohteista ja lomailu kauoungissa on yhtä juhlaa. Haag, joka sijaitsee merenpinnan tason alapuolella, kuuluu Alankomaiden "Randstadt"-alueeseen. Haag on yksi Alankomaiden kolmesta "pääkaupungeista", vaikka Amsterdam on teknisesti maan pääkaupunki, Alankomaiden hallitus ja eduskunta istuvat Haagissa ja Rotterdamia pidetään maan taloudellisena keskuksena. Haagilla on paljon tarjottavaa vierailijoilleen kuten monia museoita, puistoja, palatsi ja kaunis rannikko. Haagissa on monia hotelleja ja hostelleja ympäri kaupunkia, jotka sopivat kaikenlaisille turisteille. Wimdulla on yli 100 majoitusta Haagissa. Kaikkea moderneista yksiöistä pieniin huoneisiin ja merenranta-asuntoihin Scheveninsissä.

Nippelitietoa

 • The Rolling Stones soittivat tunnetun viiden minuutin keikan Kurhausissa. Keikka keskeytettiin, koska se oli liian kaoottinen!
 • Haagissa istuu Alankomaiden hallitus, vaikka se ei ole maan pääkaupunki!
 • Haagissa on tuplasti enemmän polkupyöriä kuin autoja!
 • ‘Scheveningen’, joka on Haagin ranta-alue on todella vaikea nimi lausua! Lue lisää siitä alla!

Haagissa tehtävää ja nähtävää?

Haagin keskustassa on monia kauniita esimerkkejä alankomaisesta arkkitehtuurista ja turisteille riittää ihmeteltävää. Haagissa istuvat monet maailman tärkeimmistä organisaatioista. Ne keskittyvät kansainvälisen tuomioistuimen ja kansainvälisen rikostuomioistuimen ympärille. Tältä alueelta löydät paljon suuria rakennuksia, kahviloita ja baareja, josa Haagin kansainvälinen yhteisö viettää aikaansa.
Kaupungin keskustan läpi käveleminen on jo itsessään mahtava ohjelmanumero ja voit pysähtyä joka kulmaan ihailemaan kauniita rakennuksia. Niiden, joita kiinnostaa, miten tällainen kaupunki on kehittynyt, kannataa käydä Madurodamissa. Se on pienoismalli, joka kartoittaa Alankomaiden kehityksen ja selvittää, miten tyypillinen alankomaalainen kaupunki on kehkeytynyt vuosisatojen saatossa. Löydät Madurodam-mallin Van Stolkparkissa, pohjoiseen keskustasta. Puistoista puheen ollen, käy katsomassa japanilainen puutarha ja Westbroekpark, jos haluat pienen tauon Haagin keskustan hälinästä!
Kaupungin keskustan ulkopuolella pohjoiseen päin, Carnegiepleinillä on Haagin tunnettu Rauhan palatsi. Rauhan palatsi on hallinnollinen rakennus, jota kuvaillaan maailmanlaajuisena rauhan ja oikeuden ikonina. Monet ihmiset työskentelevät palatsin ympärillä majaa pitävissä organisaatioissa, joissa edistetään maailmanrauhaa. Voit varata opastetun kierroksen palatsin läpi netistä. Kierros maksaa vain 8 euroa. Suosittelemme kierrosta talossa, jossa on upea sisustus ja kauniit huoneet ovat näkemisen arvoisia!

Haagin taidemuseot

Haagissa on pitkä liuta museoita, joissa kannatta käydä. Jokaisen, joka käy Haagissa, täytyy käydä Mauritshaus-museossa, jossa on pysyvä kokoelma alankomaalaista taidetta maan kulta-ajalta. Esillä on töitä sellaisten taiteilijoiden käsistä kuten Rembrandt, Steen ja Frans Hals. Escher In Het Paleis on toinen mahtava museo, jonka aiheena on Hollannin tunnetuin graafinen suunnittelija M.C. Escher. Melkein kaikki Escherin työt ovat esillä täällä ja tulet hämmästymään hänen luovuuden ulottuvuudesta ja monimuotoisuudesta. Museo sijaitsee 1700-lukulaisessa entisessä palatsissa. Gemeente-museon rakennus ansaitsee erikoismaininnan. Rakennuksen sisäpuolelta löydät monia huoneita, joissa on esillä delftiläistä keramiikkaa, alankomaalaista taidetta ja Picasson, Van Goghin ja Monetin tauluja.
Yksi suosittu nähtävyys, jota Wimdu voi suositella on Mesdag Collectie-näyttely. Mesdag oli tunnettu alankomaalainen taidemaalari, joka oli Van Goghin ystävä. Häneltä tilattiin suuri panoramakuva Haagin Schevenigen-alueelta. Tämä kuva (14m korkea ja 40m leveä) ja on Mesdag-kokoelman keskipiste. Museo sijaitsee Zeestratella vain 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta.
Haag sijaitsee Pohjanmeren rannikolla ja Scheveningenin uimarantakohde on retken väärtti! Scheveningen on niin vaikea nimi lausua, että nimeä käytettiin saksalaisten vakoojien paljastamiseksi maailmansodan aikaan. Raitiovaunut numero 1 ja numero 9 kulkevat keskustan ja rannan välillä, eikä matka kestä kuin puolisen tuntia. Kesällä paikalliset nauttivat auringosta hiekkatannoilla ja uivat kylmässä Pohjanmeressä! Scheveningenissä on monia tunnettuja rantaklubeja, joissa on kesäiltaisin mukavaa juoda drinkki tai pari!

Liikkuminen

Jokainen kaupunki alueella Randstad (tiheästi asuttu osa Alankomaita, jossa sijaitsevat kaikki maan suurimmat kaupungit) ovat hyvin kytköksissä toisiinsa. Haagiin pääse helposti Amsterdamista monilla junayhteyksillä. Matka kestää noin 40 minuuttia. Haagissa liikkuminen on monien muiden alankomaalaisten kaupunkien tapaan mutkatonta kaupungin tasaisuuden takia. Haagissa on hyvin toimiva raitiovaunuverkko, jolla pääset kaupungin poikki nopeasti. Den Haag Centraal on päärautatieasema, joka sijaitsee vain parin minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Paras tapa liikkua kaupungissa on kuitenkin "fietsin" (polkupyörä) varaaminen. Näet niin Haagin alankomaalaisen tapaan! Haag on muiden maan kaupunkejen tapaan täydellinen pyöräilykaupunki!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 15 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme