Majoitus kohteessa Guangzhou

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Guangzhou

Majoitus ja asunnot kohteessa Guangzhou: Apartments

Guangzhou on yli 12 miljoonan asukkaan kaupunki Etelä-Kiinassa, joka tunnettiin aiemmin nimellä Kanton. Guangzhou on valtava kaupunki, joka kasvaa jatkuvasti ihmisten tullessa ympäri Kiinan varakkaaseen etelään työn perässä. Guangzhou on hyvä paikka sukeltaa syvälle kiinalaiseen kultuuriin sillä kaupungilla on 2500 vuotta historiaa, ja se oli pitkään ainoa Kiinan kaupungeista, jotka saivat käydä kauppaa ulkomaiden kanssa.Guangzhouhun on helppo päästä joko lentäen, tai Hongkongista tai Shenzhenistä lähtevällä junalla. Guangzhoussa on lukemattomasti nähtävää, kaupungissa on lukematon määrä buddhalaisia muistomerkkejä ja temppeleitä ja lukuisia kauniita puistoja. Löydä mieluinen loma-asuntosi näistä maisemista Wimdun kautta! Brittien ja Ranskalaisten ajasta muistuttavat lukuisat Samian saarelle rakennetut, ja nykyään restauroidut rakennukset, sekä sen rauhallinen tunnelma. Guangzhoussa on loistava tehdä ostoksia, hinnat ovat edullisia ja valikoimat valtavat. Paikalliset ravintolat ovat erittäin laadukkaita, kiinalaiset ravintolat jotka tunnetaan maailmalla ovat juuri lähtöisin Kantonin alueelta, ja ne eivät ole mitään verrattuna alkuperäisiin Kantonissa oleviin matkailijaa odottaviin makuelämyksiin.

Guangzhou on mahtava matkakohde Kiinan tropiikissa

Guangzhou on yksi Kiinan mielenkiintoisemmista matkakohteista, kaupunki joka kehittyy jatkuvasti ja jonka arkkitehtuuri vaihtelee ikivanhasta ultramoderniin. Parhaiten pääset kaupunkiin sisälle, kun vuokraa matkasi ajaksi asunnon (apartments) paikalliselta yksityishenkilöltä. Wimdun ansiosta se on entistä turvallisempaa ja helpompaa. Kaikista asunnoista ja huoneista (apartments and rooms) on valokuvia sivustolla, ja vuokranantajien kuvaukset, sekä edellisten majoittujien kommentteja vierailun sujumisesta. Hotellien sijasta saat edullisen ja tilavan vuokra-asunnon(apartments), jossa vietät ikimuistoisen loman tässä maailman parhaan ruoan kaupungissa. Kun majoitut loma-asuntoon(apartments), saat myös oivan kontaktin paikalliseen henkilöön, joka osaa varmasti neuvoa omat suosikkiravintolansa ja illanviettopaikkansa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme