Majoitus kohteessa Greenwich

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Greenwich

Majoitus ja asunnot kohteessa Greenwich: Apartments

Greenwich on viehättävä Lontoon kaupunginosa keskustasta etelään. Loistavan julkisen liikenteen ansiosta Greenwichistä pääsee helposti ja nopeasti minne tahansa Lontoota. Greenwichista lähtee myös lukuisia jokiristeilyjä, niihin osallistumalla opit paljon Thamesin varrella sijaitsevan Lontoon historiasta. Euroopan suurimpana kaupunkina Lontoo on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Monikulttuurisesta Lontoosta löydät kaikkialta monipuoliset ja edulliset ravintolat, Greenwichissäkin sijaitsee mahdottoman paljon valinnanvataa. Lontoossa puhutaan yli 300 kieltä ja kaikkialla kaupungissa, myös Greenwichissä törmäät lukuisiin siirtolaisryhmiin. Perinteisempää brittiläistä kullttuuriakin sieltä kuitnekin löytyy. Voit edelleen ostaa fish and chipsiä kadunkulmissa perinteiseen tapaan sanomalehteen käärittynä, tai pistäytyä perinteisessä pubissa juttelemassa samoissa pöydissä vuosikymmeniä istuvien kantisten kanssa. Lontoo on yöelämän mekka, sieltä löytyy lukematon valikoima erilaisia vaihtoehtoisiempi baareja tai klubeja, ja monia valtavirtaa edustavia paikkoja. Greenwhich on hyvä paikka tukikohdaksi Lontoossa, sillä hinnat ovat keskustaa edullisempia, ja jokaisella Lontoon matkalla kannattaa joka tapauksessa käydä myös Greenwichin alueella.

Vuokaa loma-asunto Greenwichistä ja koe Lontoo paikallisten tapaan

Jos haluat kokea sen Lontoon, jonka paikalliset kokeavat, kannattaa loman ajan asua heidän keskuudessaan. Vuokraa loma-asunto (apartments) aidosta Lontoolaisesta talosta, tai vierashuone lontoolaiselta asunnonomistajalta, ja koe charmikas kaupunki aidommin. Greenwichiläinen vuokranantajasi tietää varmasti lähiseudun parhaat ravintolat, ja voi suositella sinulle omia suosikkejaan ja kertoa missä paikalliset viettävät aikaansa. Wimdun sivuilta löydät useita asuntoja vuokrattavaksi (apartments) ja voit valita sen itsesi näköisen Greenwichiläisen kodin. Sen lisksi että yksityisten vuokraamat asunnot ovat edullisempia, säästät myös muissa kuluissa, kun voit säilyttää ruokiasi ja juomiasi jääkaapissa ja kokkailla halutessasi. Kaikista Wimduun ilmoitetuista asunnoista ja huoneista (apartments and rooms) löytyy kuvia ja aiemmat vieraat voivat jättää oman kommenttinsa majoituksesta. Greenwichin ja Lontoon lisäksi löydät asunnot ja huoneet myös muualta (apartments) maailmasta.Certosa di PaviaPachinoSorrentoFukuoka Beach HavenPariisiMadridBarcelonaBerliiniRoomaAmsterdamHelsinkiTukholmaLontooKööpenhamina

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme