Majoitus kohteessa Gozo

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Gozo

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Gozo

Gozo on pieni maltalainen saari Välimerellä. Se on toiseksi suurin Maltan saari. Gozon saari tunnetaan sen vuoristoisesta maisemasta. Saaren asukasluku on noin 30 000. Saaren asukkaista käytetään nimitystä gozitanilaiset. Saarella on paljon mahtavia hiekkarantoja ja lomakeskuksia. Parhaimpia gozolaisia hiekkarantoja ovat San Blas ja Ramla Bay. Gozon saari on lueteltu yhdeksi tärkeimmäksi sukelluspaikaksi. Monet harrastajat ja ammattisukeltajat matkustavat saarelle mahtavien sukelluskokemuksien toivossa. Gozo on pieni saari, mutta siellä on paljon kirkkoja. Gozo on ollut jo 5000 vuotta eKr. asutettu. Saarella vietetään tyypillisiä karnevaaleja ja monet maltalaiset matkustavat juuri tätä varten Gozon saarelle. Parhaat karnevaalit pidetään Nadur-kylässä. Gozolainen juusto on tunnettua herkkua turistien keskuudessa. Muuta mainitsemisen arvoista Gozon saarella on heidän oma jalkapallojoukkue. Gozon tärkeimpiä turistikyliä ovat Fontana, jossa asuu tällä hetkellä noin 1011 asukasta. Fontana on pieni, mutta hyvin kaunis paikka, joka on varmasti näkemisen arvoinen. Toinen hieno kylä on Munxar.

Majoittuminen Gozossa

Gozo varmasti tulee jättämään jokaiselle turistille omanlaisensa mielikuvan ja kokemuksen. Wimdu edesauttaa teitä matkustamaan mielenkiintoisemmalla tavalla. Wimdu auttaa teitä löytämään majoittumispaikan pienellä Gozon saarella. Paikalliselta vuokrattuun asuntoon, huoneistoon tai huoneeseen on helppo ja turvallista majoittua. Vuokranantajalta saatte käytännön vinkkejä ja lisätietoja saaresta.

Vuokra-asunnot Gozossa

Sopivan vuokra-asunnon löytäminen on vaikeaa. Wimdun palvelun avulla löydätte varmasti itsellenne sopivan vaihtoehdon. Selailkaa asuntovalikoimaamme läpi ja lukekaa asuntokuvaukset ja muiden jättämät kommentit läpi. Sieltä varmasti löytyy paljon hyviä vinkkejä. Voitte itse päättää asunnon sijainnista ja keneltä sen vuokraatte. Wimdun kautta vuokraaminen on turvallista ja helppoa. Nyt voitte huoletta aloittaa matkanne suunnittelun, kun tiedätte, että majoitus on hoidossa Wimdun kanssa!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme