Majoitus kohteessa Göteborg

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Göteborg

Majoitus ja asunnot kohteessa Göteborg: Apartments

Ruotsin toiseksi suurin kaupunki Göteborg on kiehtova matkakohde. 1600-luvulla perustettu kaupunki on perinteisesti tunnettu työväenluokkaisena laivanrakennus ja teollisuuskaupunkina, mutta nykyään se on enemmänkin moderni pyöräilijäystävällinen opiskelijakaupunki. Göteborgin yliopistossa onkin yli 60 000 opiskelijaa, ja tämän takia kaupungissa on tietysti erittäin vilkas yöelämä. Edullisinta kaupungissa on syödä sen lukuisissa etnisissä ravintoloissa. Göteborgilaiset tunnetaan ympäri Ruotsin ystävällisinä ja auttavaisina ja he tulevat helposti auttamaan eksynyttä turistia. Monet kaupunkilaiset myös tarjoavat asuntoaan vuokralle Wimdun kautta. Göteborgissa sijaitsee useita erilaisia museoita, kaikissa ei tietystikään ehdi käydä, mutta oman kiinnostuksen mukaan voi mennä joko taidemuseoon, kaupunginmuseoon, maailmankulttuurien museoon, merenkäyntimuseoon, tai vaikka göteborgilaisen Volvo-automerkin omaan Volvo-museoon. Göteborgissa on myös laadukas vuonna 1923 perustettu kasvitieteellinen puutarha. Göteborgissa on myös Ruotsin suosituin huvipuisto, Lisberg.

Tutustu Göteborgiin, vuokraa vierashuone (rooms) tai loma-asunto (apartments)

Göteborg avautuu aivan uudella tavalla kun asut lomasi ajan hotellin tai hostellin sijasta vierashuoneessa (rooms) tai loma-asunnossa(apartments). Tutustu aitoon Göteborgiin ja Wimdun sivuilta löytyviin asuntoilmoituksiin (apartments). Haluat sitten kaksion parvekkeella, vierashuonen tai pedin, tai sitten koko perheelle sopivan ison asunnon viihtyisältä alueelta, Wimdusta löydät sen. Wimdusta löydät useita monia ilmoituksia, joista on helppo valita juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Kaikista asunnoista ja huoneista löydät valokuvia ja aiemmat asukkaat voivat jättää omat kommenttinsa. Halutessasi lisätietoja kohteestä, voit lähettää kysymyksiä vuokranantajalle. Asunnon tai huoneen (apartments and rooms) vuokraaminen ei ole ollut ennen näin helppoa. Vuokranantajaltasi saat myös helposti vinkkejä hyvien ravintoloiden ja ajanviettopaikkojen löytämseksi.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme