Majoitus kohteessa Gold Coast

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Gold Coast

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Gold Coast

Australian Gold Coast on yksi parhaista rantalomakohteista maailmassa. Sen sininen valtameri ja kymmenien kilometrien pituiset rannat houkuttelevat paikalle paljon loman viettäjiä. Sää Gold Coastilla on ympäri vuoden loistava. Gold Coast on juuri sellainen paikka, josta Australia on saanut maineensa. Sieltä löytyvät televisiosta tutut hengenpelastajat, uiminen tapahtuu merkityillä alueilla, ja kaikkialla on lukuisia surffaajia. Golden Coastilla sijaitsee kuuluisa Surfers Paradise, jossa on mahdollista harrastaa avian mitä tahansa vesiurheilun muotoa ja sieltä löytyy useita elämyspuistoja, vesipuistoja, eläinpuistoja ja avian mitä tahansa lomailijat kaipaavat. Golden Coastilta löydät myös lukuisia matkamuisto- ja t-paitakauppoja. Golden Coastilla on tietysti lukuisia ravintoloita, etenkin aasialainen ruoka on edullista ja melkein aina todella erinomaista. Yöelämä on runsasta ja rantaklubeilla hinnatkin ovat kohdallaan. Parhaiten alueella liikkuu autolla, Gold Coastille matkustettaessa kannattaakin harkita auton vuokraamista.

Koe Golden Coast, mailman paras rantalomakohde

Australialainen kulttuuri on avointa ja helposti lähestyttävää, paikallisten aksenttia on helppo ymmärtää, ja australialaiset ovat aina valmiita tutustumaan vieraisiin. Tutustut helposti paikallisiin vuokraamalla matkasi ajaksi yksityishenkilön Wimduun ilmoittaman asunnon tai vieras (apartments and rooms). Loma-asunnossa on myös täyteen ahdettuja, kalliita ja persoonattomia hotelleja parempi asua, enemmän tilaa hengittää ja rentoutua. Loma-asunnot (apartments) ovat edullisempia kuin hotellit, ja ruoanlaittomahdollisuus tekee myös lomailusta aina edullisempaa. Suunnittele oma matkasi helposti Wimdun avulla, selaa kuvallisia ilmoituksia ja ota rohkeasti yhteyttä vuokranantajaan jos sinulla on lisäkysymyksiä. Vieraat voivat myös kirjoittaa palautetta lomastaan vuokranantajien profiiliin. Asunnon tai huoneen (apartments and rooms) vuokraajat tuntevat Golden Coastin parhaiten ja antavat mielellään arvokkaita vinkkejä, joita et löytäisi matkaoppaista ja osaavat tietysti kertoa myös omat suosikkiravintolansa ja illanviettopaikat.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme