Majoitus kohteessa Glasgow

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Glasgow

Majoitus ja asunnot kohteessa Glasgow: Apartments

Skotlannin suurin kaupunki Glasgow on viime aikoina nuorentunut ja on nyt todella huudossa. Clyde-joenvarrella sijaitseva Glasgow on käynyt läpi suuria muutoksia sitten 1980-luvun ja on tänään vilkas, moderni kaupunki. Kun käyt Glasgowissa, huomaat nopeasti kuinka paljon kaupungissa on nähtävää ja tehtävää. Glasgowissa on monia hotelleja ja hostelleja kaikenkokoisille kukkaroille. Kaupungissa on myös monia yksityisiä majoitusvaihtoehtoja jos haluat hieman erilaisen kokemuksen. Mikset siis asuisi Glasgowissa vierailessasi omassa asunnossa tai vierashuoneessa?

Nippelitietoa

 • Glasgown nimi oli aikoinaan Glascu, mikä tarkoittaa "rakasta, vihreätä paikkaa". Nimi muutettiin Glasgown asukkaiden vahvalle murteelle sopivaksi
 • The Horseshoe-baarissa on Ison-Britannian pisin baaritiski – se on 31.4 pitkä!
 • Glasgowissa oli maailman ensimmäiset poliisivoimat, jotka perustettiin vuonna 1789.
 • Glasgow tunnettiin aiemmin nimellä ‘Tinderbox City’ (tulitkkukaupunki) usein sattuneiden kiinteistötulipalojen takia.
 • Glasgown Hampden Park jalkapallostadion on maailman vanhin kansainvälinen jalkapallostadion.

Glasgowissa tehtävää

Glasgowissa on monta kiinnostavaa nähtävyyttä, jotka pitävät sinut kiireisenä monta päivää. Uskomme, että pidät Necropolis Cemetery hautuumaasta, joka sijaitsee mahtavan Glasgown katedraalin takana. Hautuumaa on saannut innostuksensa Pariisin Pere Lachaise-hautuumaalta. Täällä on todella kauniita, ränsistyneitä hautakiviä, uurnia, temppeleitä ja katakombeja. Hautuumaalta on kaiken lisäksi uskomattomat näkymät kaupungin ylle. Voit bongata täältä useimmat Glasgown maamerkit, kuten Tennetsin panimon ja kaupungin katedraalin.

Taide ja kulttuuri Glasgowissa

Glasgowilla on paljon tarjottavaa taiteesta kiinostuneille. Käy Kelvingrove Art Gallery-museossa, joka on hyvin arvostettu ja johon on ilmainen sisäänpääsy. Varmista, että näet Rembrandtin ja Salvador Dalin työt, sekä muinaiset egyptiläiset reliikit ja haarniskat. Katosta roikkuu myös toisessa maailmansodassa käytetty Spitfire-hävittäjä. Tästä et halua jäädä paitsi! Kelvingrovin rakennuskin on hyvin kiinnostava ja loistava esimerkki 1800-luvun arkkitehtuurista. Arkkitehtuurista puheen ollen: Charles Rennie Mackintosh on nimi, joka liitetään kaupunkiin usein. Mackintosh on Glasgowin vastaus Barcelonen Gaudille. KäyGlasgow School of Art-koulussa, joka on yksi Mackintoshin tunnetuimmista rakennuksista. Pientä maksua vastaan voit kiertää kauniin rakennuksen opiskelijoiden opastuksella. Saat paljon tietoa rakennuksen rakennustaiteesta ja huoneiden sisustuksesta.Clyde-joen rannalla sijaitsevia entisiä Glasgown telakoita laimilyötiin pahasti sen jälkeen, kun venerakennuksen kulta-aika oli ohi. Telakat ovat kuitenkin sittemmin kunnostettu, ja alue on tänä päivänä täynnä elämää. Käy Glasgow Science Centre-tiedekeskuksessa, joka on kaupungin ajattelutavan symboli. Keskuksessa, joka on yksi Glasgown suosituimmista kohteista, on hyvin inspiroiva ja innovatiivinen tieteellinen näyttely. Kun kerran olet liikenteessä Glasgown joenrannoilla, lähde pienelle retkelle kaupungin rakastetulla Waverley Paddle Steamer- höyrylaivalla. Varsinkin kesäisin matka Clyde-jokea pitkin on mitä parhain aktiviteetti. Se on rentouttava ja nautinnollinen tapa nähdä Glasgow.Ruokaa ja viihdettä GlasgowssaGlasgown keskusta on tunnettu ruokailuvaihtoehdoistaan. Yksi niistä on paikallisia herkkuja tarjoava, perinteinen skotlantilainen ravintola Bothy. Bar 91-ravintolassakin tarjotaan loistavaa ruokaa. Täällä voit myös katsella ihmisiä ja kesäisin voit syödä kauniilla terassilla. Wee’s Curry Shop myy kotitekoisia curry-ruokia ja on paikallisten suosikki. Glasgowin asukkaat rakastavat kaikkea, mikä on uppopaistettu. Kaupunkilaisten lempiruokaa on uppopaistettu pitsa, mikä on yllättävän hyvää! Herkkäluontoisten ei kuitenkaan kannata kokeilla uppopaistettuja Mars-patukoita! Glasgow on tunnettu yöelämästään ja kaupungissa on satoja baareja, pubeja ja keikkapaikkoja. King Tuts Wah Wah Hut on tunnettu keikkapaikka, jossa soittaa joka ikinen ilta joku livebändi. Uisge Beatha on tunnelmallinen ja hieman outo paikka, jossa voit nauttia juomaa täytetyn eläimen pään tai aatelismiehen portretin varjossa. Baarissa on neljä huonetta ja yli 100 erilaista whiskieta.

Liikkuminen

Kymmenisen kilometrin päässä länteen keskustasta sijaitseva Glasgow International Airport on Skotlannin suurin lentokenttä. Kentältä keskustaan pääseminen on naurettavan helppoa. Ota pikavuoro-bussi, joka vie sinut suoraan keskustaan 25 minuutissa. Glasgown voi kokea vaivattomasti jalan tai bussitse. Bussireittejä ja takseja on paljon, joten ei pitäisi olla ongelma navigoida kaupungissa ja löytää sen nähtävyydet. Kauniimpi ja vaihtoehtoisempi tapa nähdä kaupunki on ottaa River Link-lautta, joka liikennöi Clyde-jokea pitkin kesäisin. Glasgowsta pääset nopeasti myös Edinburghiin, joten mikset kävisi matkallasi käväisemässä myös Skotlannin pääkaupungissa?Glasgow tarjoaa vierailleen monipuolisen ja ainutlaatuisen valikoiman hauskoja aktiviteettejä. Kaupungin kiehtova historia ja elävä yöelämä vetoaa moniin erilaisiin ihmisiin ja on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme