Majoitus kohteessa Gdansk

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Gdansk

Majoitus ja asunnot kohteessa Gdansk: Apartments

Kaunis Gdansk on yksi Puolan mukavimmista ja rakastetuimmista kaupungeista. Gdansk on hurmaava rantakaupunki, jossa on ihastuttava Vanhakaupunki ja rentoutunut tunnelma. Gdansk on Puolan kuudenneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Itämeren rannalla. Kesät ja keväät Gdanskissa ovat erikoisen ihastuttavaa aikaa kun kaupungin baarien terassit avaavat. Kaupungin historia on epätavallisen villi ja kaupunki on kokenut vilkasta kauppaa, raakoja taisteluja ja lähes kokonaisvaltaisen hävityksen toisen maailmansodan aikana. Vanhakaupunki on restauroitu suurella rakkaudella ja on nyt lähes entisensä veroinen. 1980-luvulla Gdansk oli Solidaarisuus-liikkeen keskus ja kaupungissa käytiin kovaa taistelua ammattiliittojen puolesta kommunistisessa Puolassa. Monet mellakoista tapahtuivat laivatelakoilla, jotka ovat säilyneet ennallaan tähän päivään asti. Telakoilta löydät Tie vapauteen-museon, josta löydät kaikki dokumentit koskien liikkeen käänteitä. Gdansk on hyvin suosittu turistejen keskuudessa ja kaupungissa on paljon hotelleja ja hostelleja jokaiseen makuun ja hintaan. Jos kuitenkin haluat tuntea itsesi hieman enemmän paikalliseksi, asu omassa asunnossa tai vierashuoneessa. Voit valita meidän yli kahdesta sadasta tarjouksesta Gdanskissa. Joukossa on kaikkea, hurmaavista asunnoista vanhassa kaupungissa moderneihin huoneisiin Itämeren rannalla.

Nippelitietoa

 • Toisen maailmansodan ensimmäiset laukaukset ammuttiin Gdanskissa.
 • Gdansk on ainoa puolalainen kaupunki, jossa on kaksi raatihuonetta!
 • Gdansk oli solidaarisuus-liikkeen kehto. Liike oli osittainen syy siihen, että kommunistinen hallintakausi loppui Euroopassa.
 • Gdansk on hyvin vanha. Kaupunki perustettiin jo vuonna 997!
 • Gdanskissa on asunut aikojen saatossa monia saksankielisiä ihmisiä, jotka kutsuvat kaupunkia nimellä Danzig.

Tekemistä Gdanskissa

Gdanskin Vanhakaupunki on aivan varmasti kaupungin suosituin nähtävyys. Alueen taianomaisten katujen läpi vaeltaminen on mahtava ajanviete. Löydät joka kulmalta mahtavia ruoka- ja juomapaikkoja. Täällä on myös kiinnostavia rakennuksia. Ratusz Glownego Miasta /strong>, vanha raatihuone, on nykyään kaupungin historiaa hyvin yksityiskohtaisesti esittelevä museo. Tulet näkemään myös pitkäkadun ja pitkätorin, pitkän kauppakadun joka johtaa ovaalille kauppatorille. Katu on valloittava ja löydät sieltä monia ihastuttavia kauppoja. Kauppatorilla komeilee vuonna 1549 rakennettu maamerkki Neptunus-suihkulähde. Oliwan katedraalil on toinen Gdanskin nähtävyyksistä. Se on yksi Puolan suurenmoisimmista katolilaisista kirkoista ja sijaitsee aivan keskustan ulkopuolella. Kirkon urut ovat mahtavat ja voitkin kuulla siellä usein ilmaisia urkukonsertteja! Lyhyen kävelymatkan päässä telakoilta löydät solidaarisuusliikkeen taistelujen kunniaksi pystytetyn informatiivisen muistomerkin/näyttelyn, joka on englanninkieliseltä nimeltään European Solidarity To Centre Roads Freedom Exhibition. Sitä pidetään Puolan parhaimpana museona. Kun olet käynyt museossa, käy vielä loppuun katsomassa kolmen ristin vapausmonumentin. Se on suunniteltu niin, että se näkyy monilta puolilta kaupunkia, mutta kannattaa käydä aivan sen juurella ihmettelemässä muistomerkin kokoa, ristiä ja siihen "risitinnaulittuja" ankkureita.

Gdanskin yöelämä/h2>Gdanskista on pikkuhiljaa kehkeytymässä suosittu yöelämäkohde. Paikallinen olut Brovania vetää vertoja saksalaisille ja belgialaisille oluille. Kaupungissa on monta suositeltavaa yökerhoa ja baaria. Aloita iltasi Degustatornia Dom Piwa-pubissa, jossa on jättimäinen olutvalikoima. Kabaret Ewan on yksi kaupungin vanhimmista klubeista. Sen kellarissa voit nauttia villeistä burlesque-näytöksistä ja paikalla on Moulin Rouge-henkinen tunnelma! Telakoilla löydät monia alueita, joista löydät baareja, klubeja ja ravintoloita, joita kannattaa kokeilla!

Liikkuminen

Gdansk Lech Wałęsa lentokenttä sijaitsee noin kymmenisen kilometria luoteeseen Gdanskista. Kentältä on hyvät yhteydet Berliiniin , Amsterdamiin , Barcelonaan ja Lontooseen. Kun saavut Gdanskiin, paras tapa päästä kentältä keskustaan on ottaa bussi numero 210. Matka kestää 35-50 minuuttia. Jos haluat päästä nopeammin keskustaan voit myös ottaa myös 25 minuuttia kestävän, kalliimman shuttlebussin. Kun olet päässyt kaupunkiin voit liikkua helposti kävellen pienessä Gdanskissa. Kaupungissa on kuitenkin myös täysin toimivat ja halvat bussit sekä raitiovaunut. Liput saat ostaa kuljettajalta.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Ekaterina
Ekaterina
10 Loistava
marraskuu 2016
Kolmen makuuhuoneen huoneisto - vanhassa kaupungissa Gdanskin

Kiva asunto, erittäin hyvä sijainti Pieni miinus siitä, että sisäpihalla ja lähettyvillä on iso raivaus käynnissä, katu on auki ja mutainen. Haittasi vähän kulkua ja oli vähän meluistakin. Asunto varustettu tosi hyvin, käytössä astia-...

Satu
Satu
10 Loistava
syyskuu 2016
Cosy + Comfortable Accommodation

Huippuhyvä sijainti! Siisti asunto ja kaikki tarvittavat varusteet. Lentokenttäkuljetus onnistui sovittuun aikaan ja omistaja oli todella mukava. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Menisin ehdottomasti uudelleen!

Aino
Aino
8 Todella hyvä
syyskuu 2016
Cosy + Comfortable Accommodation

Kaunis, tilava (meitä oli kolme) ja ERITTÄIN siisti asunto keskeisellä paikalla. Varustetaso erinomainen - myös hiustenkuivaaja löytyi! Isäntäpari ystävällinen. Kuljetus kentältä ja takaisin pelasi loistavasti. Suosittelemme lämpimästi! ...

Vesa
Vesa
10 Loistava
syyskuu 2016
Mukava asunto Gdansk - Old Town

Asunnon sijainti oli todella hyvä. Koko keskusta lyhyen kävelymatkan päässä Emäntä tuli paikalle sovitusti. Varustelu myös kuvatunlainen. Emme ruokia laittaneet, vaikka välineistö keittiössä olikin. Hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen. ...

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 15 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme