Majoitus kohteessa Gardajärvi

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Gardajärvi

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Gardajärvi

Kaunis Gardajärvi
Gardajärvi on mahtavan Italian suurin järvi, jonka uskomattoman kauniit maisemat ja rauhaisat vedet ovat inspiroineet aikojen saatossa monia kuvataiteilijoita, muusikkoja ja kirjailijoita. Tämän järven rannoilla, joka sijaitsee aivan Italian pohjoisimmassa osassa, on useita pieniä, viehättäviä kyliä, joihin matkailija rakastuu aivan varmasti. Alue on muodostunut suuren jäätikön jäljiltä viimeisimmän jääkauden jälkeen ja tänä päivänä järvi on kooltaan huikeat 2350 neliökilometriä. Järven rannikkoalueet jakavat kolme eri provinssia: Verona, Brescia ja Trentino. Gardajärven ympärillä komeilevat majesteettiset, suuret, kauniit vuoret kuten Dolomiittien vuoristo ja Gardan lähellä on monia pienempiä järviä. Gardajärven alueelle saapuu paljon turisteja, jotka harrastavat riippuliitoa, purjelautailua ja maastopyöräilyä - lajeja, joille alue tarjoaa uskomattoman hyvät edellytykset. Järven ympärillä on vilkkaan turismin takia monia laadukkaita hotelleja, hostelleja ja bed and breakfast -tyylisiä majoituksia. Jos kuitenkin haluat kokea hieman yksilöllisemmän ja aidomman kokemuksen matkallasi, sinun kannattaa varata yksityinen majoitus. Wimdulla on suuri valikoima majoituksia Gardajärven lähellä. Meidän sivuillamme on yli seitsemän sataa majoitusvaihtoehtoa, joihin kuuluu asuntoja, vuokramökkejä, vierashuoneita ja huviloita. On aivan sama, haluatko katsella lumisia vuorenhuippuja romanttisessa mökissä rakkaasi kanssa, pulahtaa suoraan järveen huvilasi ulkopuolella tai tutustua paikallisiin asukkaisiin yöpymällä vierashuoneessa. Nauti hiljaisuudesta ja luonnon kauneudesta tässä ihanassa kohteessa tai tutustu kyläelämään asumalla pienessä asunnossa niiden jonkun kylän keskustassa.

Nippelitietoa

  • Vaikka Gardajärvi sijaitseekin Italian pohjoisessa osassa, voit löytää järven rannoilta paljon sitrushedelmiä kantavia puita!
  • Gardajärvi muodostui jääkauden jälkeen, kun jää oli sulanut ja sen alta paljastuivat useat jättimäiset syvänteet, joista muodostui ajan myötä kauniita järviä.
  • Gardajärvi on yksi koko Italian suosituimmista nähtävyyksistä maahan saapuvien turistien keskuudessa vaikka ei ole kaupunki.
  • Gardan alueella saapuivat ensimmäiset asukkaat noin 4000 ennen ajanlaskumme alkua. Roomalaiset ovat myös valloittaneet järven alueen itselleen.

Mitä kaikkea Gardajärven äärellä voi tehdä ja nähdä?

Pieni kaupunki Sirmione on todella suosittu kohde, jonka vahvimpia vetonauloja ovat esimerkiksi Virgilion & Catullon kylpyläkompleksit ja monet hienot, tunnelmalliset baarit, ravintolat ja pienet putiikit. Tämän viihtyisän kaupungin sydämessä on keskiaikainen linna ja kaupungin kauneus on tehnyt siitä taiteilijoiden suosikin. Sirmionessa asuu paljon luovia ihmisiä ja kaupungissa on monia hienoja gallerioita ja muita kulttuurikeskuksia. Riva del Garda on mahtava kohde, varsinkin kesäisin, kun siellä on harvinaisen hyvät puitteet purjelautailulle. Myös Riva del Gardan kasvitieteellinen puutarha nimeltään Andre Heller on myös todellakin vierailun arvoinen. Puutarha sijaitsee kauniilla paikalla järven läntisellä puolella ja löydät sieltä yli 500 kasvia kaikista maailman kolkista. Myös puutarhan koko on vaikuttava, sillä se levittäytyy 10 000 neliömetrin alueella ja se on koristettu kivillä, jotka on haettu Dolomiittien vuoristosta. Andre Helleristä voit ihailla esimerkiksi hienoa alppityylistä puutarhaa ja klassista japanilaista puutarhaa kirsikkapuineen. Kulttuurista kiinnostuneelle yksi järven alueen kohokohdista on runoilija ja kirjailija Gabriele d´Annunzion entinen kotitalo. Talo, joka kulkee nimellä ‘Vittoriale degli italiani’ on oikeastaan suuri kompleksi, johon kuuluu useita suuria rakennuksia ja sitä pidetään yhtenä maailman parhaana esimerkkinä fasistisesta rakennustaiteesta. Vittoriale degli italianin alueella on myös kirjailija d´Annunzion jättimäinen hauta. Alueella on myös monia muita pieniä kummallisuuksia kuten järvelle katsovan vuoren rinteeseen sulatettu vene.

Gardalandin huvipuisto

Gardalandin huvipuisto on täysin legendaarinen koko perheelle sopiva kohde Gardajärven rannalla. Gardaland on koko Italian suurin huvipuisto eikä koko mantereellakaan ole kovin montaa sitä suurempaa puistoa. Puisto on valittu Forbes -lehdessä maailman viidenneksi parhaaksi huvipuistoksi, eli se kannattaa kokea! Gardalandin voit löytää järven Gardaland kaakkoiselta rannalta, eikä sisäänpääsymaksu ole erityisen kallis.

Urheilumahdollisuudet Gardajärvellä ja sen rannoilla

Gardajärvi tunnetaan monien eri urheilulajien luvattuna maana ja täällä voi harrastaa lähes minkälaista urheilua tahansa. Miljoonat ihmiset saapuvat vuosittain järvelle harrastamaan lempiurheilulajejaan ja sattuneista syistä varsinkin vesi- ja vuorilajit ovat suosittuja alueella. Jo moneen kertaan mainittu purjelautailu on järven kestosuosikki, mutta monet harrastavat myös moottoriveneilyä ja purjehtimista. Kuivalla maalla taas voi lähteä maastopyöräilyä kun taas hieman rauhallisemmmat henkilöt voivat harrastaa patikointia. Vaeltamisen ystävälle on tarjolla monina eritasoisia reittejä vuorilla ja järven rannoilla. Jos tämä ei sinulle vielä riitä, voit myös hypätä hevosen selkään tai tutustua pinnanalaiseen elämään sukelluksen parissa.

Liikkuminen

Lähimpänä Gardajärveä oleva lentokenttä on nimeltään Aeroporto Valerio Catullo di Verona, ja sijaitsee aivan kauniin Veronan kaupungin ulkopuolella. Kentälle saapuu lentoja pääosin Euroopan eri kaupungeista ja täältä on hyvät yhteydet Italian muihin kaupunkeihin. Muut, suuremmat lentokentät, joilta Gardajärvelle pääse suhteellisen kätevästi ovat Milanon Bergamo, Milanon Linate, Milanon Malpensa, Venetsian Marco Polo, Venetsian Teviso. Lentokentältä järvelle pääse monilla eri tapaa. Kätevin on ottaa Airport Shuttle -bussi Veronan keskustaan ja sitten hypätä bussiin tai junaan, joka vie sinut järvelle. Matka Veronasta Gardajärvelle kestää riippuen kohteesta noin tunnin ja järven lähellä on kolme rautatieasemaa: pohjoiselta rannalta löytyy Desenzano ja eteläiseltä Peschiera del Garda. Kaikista asemista lähimpänä rantaa on pysähdys nimeltään Rovereto, joka sijaitsee järven läntisellä rannalla. Jos haluat matkustaa järvellä, siihen on monta eri mahdollisuutta, varsinkin kesäkuukausina. Turisteja palvelevat joukko kantosiipialuksia, ilmatyynyaluksia ja tavallisia lauttoja. Lautta onkin kannattava ratkaisu jos haluaa päästä paikasta toiseen, sillä niin vältät pitkät bussimatkat järven ympärillä ja lisäksi maisemat veneistä ovat upeat. Järven rannoilla ja vuorissa voi myös ratsastaa ja jos olet taitava, voit vuokrata hevosen ja käyttää sitä liikennevälineenä! Joka puolelta järveä voit vuokrata myös polkupyöriä, joiden avulla voi kätevästi liikkua kauniissa luonnossa pienillä teillä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme