Majoitus kohteessa Fuerteventura

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Fuerteventura

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Tuineje

Kun ajattelemme pitkiä, kauniita, koskemattomia rantoja täynnä valkoista hiekkaa, suuren, rauhallisen meren äärellä, ajattelemme Fuerteventuraa. Ei ole olemassa parempaa paikkaa liukua merelle surffilaudan päällä tai purjelautailla turkoosilla merellä ja ottaa kaikki irti mahtavista maisemista. Wimdu tarjoaa loma-asuntoja ja rantahuviloita ja jokainen Fuerteventuralle matkaava löytää valikoimastamme aivan varmasti etsimänsä. Saarella on kaunis sää lähes vuoden ympäri ja paljon harrastusmahdollisuuksia kuten uiminen, golfaus, vuorikiipeily ja jo yllä mainitut lainelautailu ja purjelautailu. Jo monien vuosien ajan Fuerteventura on houkutellut paikan päälle paljon turisteja ja vierailijoita, varsinkin ihmisiä eri puolelta Eurooppaa nauttimaan saaren rentouttavasta ja ystävällisestä ilmapiiristä. Jos haluat viettää rantalomaa kaukana kaupungin vilskeestä, sinun kannattaa ehdottomasti suunnata Fuerteventuralle. Meillä Wimdulla on majoitusta jokaiseen makuun, aloita siis lomasi suunnittelu jo tänään.

Kun olet päässyt tälle kauniille saarelle, voit maistella perinteisiä ruokia laadukkaissa ravintoloissa ja liikkua saaren toimivalla julkisella liikenteellä. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia enempää majoituksestasi lomasi aikana, sillä Wimdu voi pitää tästä huolen. Jos etsit verkosta löydät loputtomasti hotelleja ja hostelleja Fuerteventuralta. Jos vuokraat Wimdun kautta, saat kuitenkin majoituksen paikallisen majoittajan kautta, joka voi näyttää sinulle paikkoja ja vastata kysymyksiisi. Kun vuokraat meidän kauttamme löydät varmasti laadukkaita loma-asuntoja, taloja tai rantahuviloita. Sivustoillamme on suuri valikoima erilaisia majoituksia riippumatta siitä, onko suunnitelmissasi rantaloma perheesi tai rakastettusi kanssa. Meillä on vaihtoehtoja, jotka sopii jokaiselle kukkarolle ja jokaiseen makuun.

Nippelitietoa

 • Fuerteventura on kaikista kanariansaarista vanhin ja sen historia alkoi jo sen ensimmäisen tulivuorenpurkauksen aikaan, joka tapahtui noin 20 miljoonaa vuotta sitten.
 • Fuerteventuran ensimmäiset asukkaat olivat kansa nimeltään Maho, jotka olivat tulleet saarelle marokosta.
 • Turistit taas alkoivat matkustaa saarelle 1960-luvulla, kun saarelle rakennettiin ensimmäinen hotelli.
 • Fuerteventura tunnetaan purjelautailusta ja lajin eri tapahtumat houkuttelevat ihmisiä kaikista maailman kolkista Soraventoon joka kesä.
 • Fuerteventura on paljon lähempänä päiväntasaajaa kuin Euroopan manner.

Corralejo

Jos pidät kävelystä, tulet nauttimaan kovasti kävelystä Corralejon dyynien halki, missä voit tuntea hiekan varpaittesi välissä . Corralejo sijaitsee saaren pohjoisessa osassa ja tunnetaan parhaiten hiekkarannoistaan. Kaupungin läntisessä osassa on enimmäkseen kivisiä rantoja, kun taas lännessä ja eteläisessä osassa on kultaisia hiekkarantoja. Corralejon satamasta lähtee lasipohjaisia veneitä, joiden retkillä voit ihailla merenalaista elämää.

Kylve uskomattomilla hiekkarannoilla Isla de los Lobos -saarilla Corralejon ulkopuolella. Saaret ovat luonnonsuojelualue, jossa ei ole asunut ihmisiä sitten vuoden 1982. Pääset saarelle lautalla Corralejon satamasta. Saarilla voi paitsi uida myös patikoida ja voit kävellä suurimman saaren ympäri noin kolmessa tunnissa. Saaren pohjoisimmassa kärjessä on kaunis majakka, josta on kauniit näkymät merelle ja Corralejon ylle.

Corralejossa on paljon kauppoja, joissa voi shoppailla, jos sää ei ole tarpeeksi hyvä auringonpalvontaa varten. Suuressa ostoskeskuksessa El Campanerossa kaupungin keskustassa löydät varmasti matkamuistoja kotiin vietäväksi. Corralejossa järjestetään myös viikottaiset markkinat, joilla voi ihmetellä paikallista käsityötä.

El Cotillo

Pieni kalastajakaupunki El Cotillo on oikea surffareiden paratiisi. Kylä on omistettu hyvien matkojen pyhimykselle, Virgin de Buen Viajelle. Ihastuttava kylä sijaitsee aivan Corralejon lähellä, Fuerteventuran luoteisessa osassa. Vaikka El Cotillo on pikkuruinen, löydät täältä monia hyviä ravintoloita, baareja, joitain kauppoja ja paljon majoitusta.

El Cotillosta on hyvää vauhtia tulossa yksi saaren suosituimmista lomakohteista, varsinkin niille, jotka eivät halua asua suurissa hotellikomplekseissa muiden turistien kanssa. Kylän ympärillä on uskomattomia rantoja ja laguuneja ja kylän satama on taianomainen. Tämä on ehdottomasti saaren paras paikka surffata, varsinkin talvella, kun aallot ovat suurimmillaan. El Cotillossa on pari lautavuokraamoa ja surffikoulua, joissa voit hioa taitojasi. El Cotillon aallot ovat kuitenkin sen verran rajuja, että täällä ei ilman opettajaa kannata lähteä lautailemaan, ellei ole jo suhteellisen kokenut surffaaja.

El Cotillossa ei ole paljoakaan nähtävyyksiä, mutta lähellä kaupungin keskustaa on kuitenkin ympyrän muotoinen linnoitus nimeltään Fortaleza del Tostón, joka rakennettiin 1790-luvulla suojellakseen kylää merirosvoilta. El Cotillo on ehkä aidoin kylä Fuerteventuran rannikolla ja kannattaa katsastaa ainakin päiväretken verran.

Jandia

Saaren lounaisrannikon nimi on Jandia ja on yksi saaren suosituimmista turistikohteista. Suurin osa tästä niemimaasta on täynnä vuoria. Täällä on myös Fuerteventuran korkein vuori, jonka nimi on Pico da Jandia ja on noin 800 metriä korkea. Vuorelle voi ajaa, vaeltaa tai pyöräillä ja täältä on henkeäsalpaavat näkymät merelle ja saaren ylle. Jos aiot ajaa huipulle autolla, haluamme varoittaa sinua siitä, että ajelu ei ole heikkohermoisille – pudotus pieneltä hiekkatieltä on melkoinen. Vuorella on kauniita pieniä vuoristokyliä, jossa voit nähdä aitoa paikallista elämää kaukana turistikohteiden vilskeestä.

Jandian hiekkarannat ovat Fuerteventuran kauniimpia. Täällä puhaltavat suhteellisen vahvat tuulet vuoden ympäri, joten Jandia on täydellinen paikka laine- ja purjelautailulle. Vuokraamoja ja kouluja on tarjolla jokaiseen makuun ja täällä on helppoa aloittaa uusi harrastus. Pitkien hiekkarantojen varrelta löydät myös paljon hyviä baareja, ravintoloita ja kahviloita. Suurin osa Jandialle saapuvista turisteista ovat saksalaisia, mutta alueella on paljon espanjalaisia ravintoloita, joten tänne kannattaa matkata päiväretkelle jos käytössäsi on auto.

Puerto del Rosario

Puerto del Rosario on ollut Fuerteventuran pääkaupunki sitten vuoden 1860. Rosariossa on noin 18 000 asukasta ja kaupungissa sijaitsee myös saaren lentokenttä. Ennen kaupunki oli nimeltään Purto de Cabras (mikä tarkoittaa vuohien satamaa) ja siitä tuli 1800-luvulla tärkeä kauppasatama hyvän sijaintinsa takia. Kaupunki sai uuden nimensä saaren pyhimykseltä, Rosariolta, jonka mukaan on nimetty kaupungin keskustassa sijaitseva kirkko.

Puerto del Rosario on hyvin teollinen kaupunki, eikä useimmat turistit käy täällä lainkaan lomansa aikana, paitsi ajaessaan lentokentältä. Kaupungissa on kuitenkin koko Fuerteventuran parhaat ostosmahdollisuudet, joten jos haluat shoppailla, sinun kannattaa tulla tänne. Varsinkin kaupungin keskellä sijaitseva suuri ostoskeskus Las Rotundas on täynnä kauppoja, joista voi tehdä halvalla hyviä löytöjä.

Fuerteventuran pääkaupunki ei ole ennen ollut erityisen viihtyisä, mutta hiljattain sen pääkatu ja satama kunnostettiin ja nykyään Puerto del Rosariolla on hieman charmia. Kaupungin satama on sen vanhin osa ja täällä on pieniä kujia joilla voit ihailla vanhoja kauniita taloja. Runoilijaa Miguel de Unamuno käsittelevässä museossa kannattaa käydä ja kaupungin kulttuurikeskuksessa järjestetään usein hyviä konsertteja.

Tällä taianomaisella saarella on niin paljon tehtävää ja nähtävää, ettei sinulle varmasti tule tylsää. Fuerteventura on mitä täydellisin paikka rantalomailijalle lähes vuoden ympäri. Vuokraa auto ja tutustu saaren piilotettuihin helmiin, johon muut turistit eivät löydä. Mahtavaa matkaa Fuerteventuralle toivottaa koko Wimdun tiimi!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme