Majoitus kohteessa Frankfurt

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Frankfurt

Majoitus ja asunnot kohteessa Frankfurt: Apartments

Frankfurt on Hessen osavaltion suurin kaupunki, joka tunnetaan erityisesti kosmopoliittisena talouselämän keskuksena. Frankfurtin keskusta on sekoitus ultramoderneja pilvenpiirtäjiä, sekä kauniita vanhoja saksalaisia rakennuksia. Frankfurt on kosmopoliitti kaupunki, jonka asukkaista kolmannes on ulkomaalaistaustaisia. Frankfurtin vanhat rakennukset tuhoutuivat pääosin toisessa maailmansodassa, mutta ne rakennettiin sodan jälkeen nopeasti alkuperäiseen asuunsa. Kaupungin vanha keskusta, eli Römeberg on täynnä 1300- ja 1400-luvun rakennuksia, ja sieltä löydät hyvän valikoiman kahviloita ja pikkupuoteja. Frankfurtista löydät myös upean 1300-luvun goottilaisen katedraalin. Frankfurtin kulttuuritarjonta on erinomainen, kaupungista löytyy valtava valikoima erilaisia museoita, taiteesta historiaan, kulttuuriin, arkkitehtuuriin, ja taas taiteeseen. Frankfurtista löydät lukuisia teattereita ja maailmanluokan oopperan. Kaupunkiin saa hyvän yleissilmäyksen kävelemällä Main joen varrella olevissa puistoissa, tai menemällä johonkin monien pilvenpiirtäjien näköalatasanteista. Nähtävyyksien ohella, Frankfurtissa on loistava ravintolatarjonta. Ympäri maailman Frankfurtiin muuttanut väestö ja kaupungin suuri koko pitää huolen tarjonnan monipuolisuudesta. Myös yöelämä on loistavaa, Frankfurtin klubeista löytyy sopivia sekä opiskelijoille, että luksuksesta pitäville. Yksityishenkilöiden vuokraamat loma-asunnot takaavat mukavan reissun.

Frankfurt on hyvä vierailukohde ympäri vuoden, varaa majoitus Wimdusta

Frankfurt on suurkaupunki, jossa majoituksen valintaan kannattaa käyttää aikaa. Hotellit ovat usein kalliita tai täyteen buukattuja. Frankfurtiin matkustavan kannattaakin kokeille asunnon vuokrausta. Yksityinen majoitus mahdollistaa tutustumisen Frankfurtiin aidommin. Yksityismajoituksessa on paremmin tilaa kuin ahtaissa hotelleissa. Wimdun sivustoilta löydät lukuisten yksityishenkilöiden ilmoituksia, jotka vuokraavat omistamiaan kalustettuja asuntoja ja vapaita huoneita. Valikoima on hyvä, löydät sekä pienet viihtyisät yksiöt että tilavammat majoitusvaihtoehdot, sekä myös kalustetut huoneet. Asumalla vuokrahuoneessa tai asunnossa saat myös hyödyllisen kontaktin paikalliseen isäntääsi, joka voi suositella sinulle omia suosikkiravintoloitaan. Majoitus Frankfurtista ja muualta maailmasta löytyy helposti Wimdusta.

Asunnot Frankfurtissa: vuokra-asunnot paikallisilta edullisempi tapa matkustaa

Vilkkaan talouselämänsä ja korkean elintasonsa ansiosta Frankfurt on myös hintatasoltaan korkea. Korkeampi hintataso ei ole hyvä syy jättää Frankfurtia väliin matkasuunnitelmissasi. Sen sijaan se on mitä parhain syy kirjautua Wimduun ja vuokrata majoitus edullisemmin. Asunnot ja vuokra-asunnot jotka löydät Wimdusta ovat hotelleja edullisempi vaihtoehto majoittua kaupunkilomasi ajaksi. Vaihtoehtoja on paljon niin asuntojen sijainnin, varustelun kuin hintatasonsakin puolesta. Vuokra-asunto joen varrella, talo koko perheen tarpeisiin tai kätevä asunto ydinkeskustasta ovat kaikki mahdollisia kohteita. Päätöksen tekoa helpottamaan Wimdun sivustolla asunnot ovat kätevästi vertailtavissa keskenään.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme