Majoitus kohteessa Fort Lauderdale

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Fort Lauderdale

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Fort Lauderdale

Amerikan Floridan osavaltiossa sijaitseva rantakaupunki Fort Lauderdale tunnetaan kanaaliensa vuoksi myös nimellä Yhdysvaltain Venetsiaksi. Fort Lauderdale on suosittu rantalomakohde ja kaupunki tunnetaan erityisesti sen suuresta jahtisatamastaan. Vaikka kaupunki on ensisijaisesti auringon palvojien suosikkikohde, Fort Lauderdale tarjoaa myös paljon kulttuuria ja kiinnostavia nähtävyyksiä. Lisäksi Fort Lauderdale on oikea kulinaristinen keskus ja täynnä ravintoloita jokaiseen makuun.

Asuminen Fort Lauderdalessa

Fort Lauderdaleen on jo vuosikymmenten ajan saapunut lentokoneittain turisteja nauttimaan Floridan auringosta ja helposta elämästä. Ainaisen turistivirran takia Fort Lauderdalessa on loputtomasti majoitusvaihtoehtoja hotelleista rantahuviloihin. Asuminen kaupungissa ei kuitenkaan ole aina edullista, ja varsinkin sesongin aikaan hotellihuoneet voivat olla vaikeasti saatavilla. Jos haluat hieman edullisemman vaihtoehdon, enemmän yksityisyyttä ja majoituksen, joka vastaa kaikkia tarpeitasia, sinun kannattaa kääntyä Wimdun puoleen. Meidän laajasta valikoimastamme löydät kaikkea vierashuoneista kokonaisiin huviloihin. Voit vuokrata loma-asunnon keskustasta, huvilan rannalta tai vierashuoneen mukavan perheen luona. Riippumatta siitä, etsitkö yleellistä taloa uima-altaalla tai edullista asuntoa paikallisten keskeltä, meiltä löydät aivan varmasti etsimäsi.

Historian Huminaa

Ensimmäisenä Fort Lauderdalen alueelle saapuivat Tequesta –intiaanit jo yli tuhat vuotta sitten. Tequestat asuivat alueella rauhassa, kunnes espanjalaiset valloittavat saapuivat alueelle 1500 –luvulle mukanaan sairauksia, jotka veivät hengen suurimmalta osalta alkuasukkaista. Vuonna 1763 alueella oli jäljellä enää muutama Tequesa –intiaani, joista useimmat pakenivat Kuuballe kun espanjalaiset luovuttivat Floridan briteille. Vaikka alue kuului seuraavan sadan vuoden aikana useimmille eri valtioille, Fort Lauderdaleen ei ollut suurta ryntäystä. Vuonna 1830 nykyisen kaupungin alueilla asui vain noin 70 asukasta.

Vuonna 1838 Yhdysvallat rakensivat paikalle linnoituksen Fort Lauderdale, jonka oli määrä toimia yhdysvaltalaisten suojana Seminole –iniaaneja vastaan käydyssä sodassa. Kun sota loppui vuonna 1842, linnoitus hylättiin, ja alue pysyi autiona 1890 –luvulle saakka. Vuonna 1911 kaupunki viimein perustettiin ja siitä tuli juuri nimetyn Broward –kunnan keskus. Fort Lauderdalen ensimmäinen kasvukausi alkoi 1920 –luvulla kun Floridasta tuli haluttua maata. Kun Toinen Maailmansota alkoi, Fort Lauderdalessa tuli taas sotatukikohta, jossa koulutettiin Yhdysvaltain armeijan sotilaita. Kun sota viimein loppu, monet sotilaat muuttivat asumaan vanhalle koulutustukikohdalleen, mikä kasvatti kaupungin asukaslukua räjähdysmaisesti ja vuonna 1970 Fort Lauderdalessa asui jo 140 000 ihmistä. Alueesta kasvoi nopeasti huippusuosittu turistikohde ja myös koko vuoden Fort Lauderdalen metropolialueella asuu jo 1.8 ihmistä.

Tehtävää ja nähtävää Fort Lauderdalessa

Fort Lauderdalen keskus on tietenkin sen rannikko ihanine hiekkarantoineen. Rannalla voi paitsi loikoilla auringossa myös harrastaa erinäisiä vesiurheilulajeja kuten snorklausta ja sukellusta. Kalastus on yksi alueen suosituimmista aktiviteeteistä ja satamasta lähtee kaikenlaisisa eri opastettuja kierroksia, joiden avulla voit tutustua Atlantin valtameren merielämään ja hankkia samalla itsellesi lounasta. Jos et halua lähteä merellä, voit myös viettää päivää virvelin kanssa kaupungin satamassa. Monet kaupungin askukkaista lenkkeilevät tai pyöräilevät rantabulevardia pitkin aamun ja illan hieman viileimpinä tunteja ja voit helposti vuokrata polkupyörän rannalta. Kaupungin kanavat ovat toinen sen päänähtävyyksistä ja Fort Lauderdalen suosituin liikenneväline onkin vesitaksi. Kun nälkä tai jano iskee, rannalla ja kanavien varrella on riittämiin baareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia auringosta.

Jos intohimonasi on shoppailu, Fort Lauderdale ei todellakaan petä. Aitoon amerikkalaiseen tapaan, kaupunki on täynnä ostoskeskuksia. Lähimpänä rantaa oleva ostoskeskus on nimeltään Galaria, joka sijaitsee vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Sunrise Boulevardilta. Koko alueen suurin ostoskeskus taas on Sawgrass Mill kaupungin länsipuolella. Sawgrasissa on uskomattomat 350 kauppaa, joten löydät varmasti jotain mieleistäsi ostettavaa. Jos haluat shoppailla vintagea, tarjolla on ”Swap Shop” , joka tituleeraa itseään maailman suurimpana auto-elokuvateatterina ja kirpputorina.

Jos kiinnostuksen kohteenasi on urheilu, Florida tarjoaa paljon viihdettä. Alueen jääkiekkojoukkue Florida Panthers pelaa BankAtlantiv Centerissä Floridan Sunrisessä. Amerikkalaista jalkapalloa taas pelaavat Miami Dolphins omassa stadionissaan Miami Gardensissa. Koripalloilun ystävien kannattaa varata liput Miami Heatin peliin, jotka pelaavat AmericanAirlines Arenalla Miamissa. Miamiin matkaa on Fort Lauderdalesta vain noin 25 kilometriä.

Perheen pienimmille tarjolla on paljon elämyksiä, kuten Boomers! –huvipuisto, joka tarjoaa jännittäviä laitteita kaikenikäisille. Luonnon ihmeitä taas esittelee Birch State Park, jossa esillä on ekosysteemejä ja mereneläviä sekä paljon tietoa luonnosta kiinnostuneille. Jos rahkeet riittävät, voit myös viedä perheesi Billy Swamp Safarille, jossa pääset ilmatyynyaluksen kyytiin, josta voit nähdä alligaattoreita. Jos haluat lähteä unohtumattomalle retkelle, sinun kannattaa suunnata läheiseen Everglades –kansallispuistoon, joka on kysi Yhdysvaltain suurimmista kansallispuistoista ja suoalligaattoreiden koti.

Jos sää on huono, tai sinun tekee muuten vaan mieli hieman kulttuuria, Fort Lauderdalessa on myös monia kiinnostavia museoita. Niistä vaikuttavin on varmasti kansainvälistä huipputaidetta esittelevä Museum of Art. Tieteestä kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti viettää päivä Museum of Discovery & Sciencessä. Stranahan House taas esittelee elämää Fort Lauderdalessa 1900 –luvun alulla. Museo oli kaupungin ensimmäisten asukkaiden joukossa olleiden Frank ja Ivy Stranahanin koti ja koko alueen vanhin edelleen olemassa oleva rakennus.

Liikkuminen Fort Lauderdalessa

Etelä-Floridaa palvelee peräti kolme eri lentokenttää: Fort Lauderdale/Hollywood International Airport, Miami Airport ja Palm Beach International Airport. Luultavasti Suomesta saapuva turisti laskeutuu Miamiin, josta matkaa Fort Lauderdaleen on vain noin 35 kilometriä. Matka kentältä keskustaan kestää normaalisti autolla noin 40 minuuttia, mutta voi olla ruuhka-aikaan paljonkin aikaa vievämpi. Nopein tapa päästä Fort Lauderdaleen on Tri-Rail –juna, joka maksaa vain neljä dollaria henkilöltä. Kuten useimissa Yhdysvaltain kaupungeissa, myös Fort Lauderdalessa helpoin tapa liikkua on autolla. Auton vuokraus on kaupungissa todella helppoa, vaikka auto onkin hyvä varata etukäteen varmistaaksesi, ettet maksa turhaa lisähintaa. Kaupungissa pärjää tosin myös vesitakseilla ja busseilla, mutta varsinkin iltaisin ainoaksi vaihtoehdoksi jää usein taksi. Polkupyörän vuokraaminen on mainio tapa nähdä kaupungin ranta ja sen kauniit kanavat. Jos haluat lähteä päiväretkellä, Fort Lauderdalen mahdollisuudet ovat loputtomat. Useimmat turistit käyvät ainakin Miamissa ja Everglades –kansallispuistossa. Toivotamme sinulle oikein ihanaa matkaa Fort Lauderdaleen!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme