Majoitus kohteessa Firenze

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Firenze

Majoitus ja asunnot kohteessa Firenze: Apartments

Flirenze on Toskanan pääkaupunki ja Italian taidekeskus. Firenzessä asuu 370 000 ihmistä ja sieltä ovat lähtöisin Leonardo Da Vinci ja Galileo Galilei. Kaupungin tunnetuimpiin alueihin kuuluu Piazza del Duomo, missä sijaitsee mahtava Duomo-kirkko. Tämä on Firenzen ehdottomasti vaikuttavin rakennus ja kaupungin maamerkki. Duomo ja sitä ympäröivä alue, josta löydät kaupungin kauniimmat kadut ja historialliset monumentit, on otettu mukaan UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Joka puolella Firenzeä on valtava määrä hotelleja ja hostelleja. Wimdulla on yli 500 tarjousta kaupungissa. Tarjoamme vierashuoneita, keskusta-asuntoja, majatalohuoneita ja huviloita. Olemme aivan varmoja siitä, että löydät kaupungista haluamasi!

Nippelitietoa

 • Julius Caesar perusti Firenzen vuonna 59e.Kr. kohteeksi, jonne hänen sotilaat voivat vetäytyä eläkkeelle päästyään!
 • Flirenzestä tuli vuonna 1339 Euroopan ensimmäinen kaupunki, jossa oli päällystetyt kadut!
 • Tripe, ruoka-annos joka tehdään naudan mahalaukun limakalvosta, on Firenzeläinen erikoisuus!

Nähtävää ja tehtävää Firenzessä

Wimdu suosittelee, että ostat Firenze-kortin, joka on suunniteltu turisteille. Se on 72 tuntia voimassaoleva kortti, jolla pääset yli 30 museoon ja voit käyttää julkista liikennettä. Kortti maksaa 50 euroa, mutta jos sitä käyttää tehokkaasti, sillä voi säästää paljon rahaa. Kaikkien, jotka vierailevat Firenzessä, on käytävä kauniissa Duomo-katedraalissa aivan ensimmäiseksi. Voit kivuta 463 porrasta katsomaan Michelangon tunnettua "Viimeinen Tuomio"-teosta läheltä ja kaunista näkymää kaupungin ylle. Duomoon on vapaa pääsy ja kannattaakin käyttää riittävästi aikaa majesteettisen interiöörin kokemiseksi! Ponte Vecchio on toinen Firenzen maamerkeistä, joka kaikkien kuuluisi nähdä. Nimi tarkoittaa suomeksi vanhaa siltaa ja Ponte Vecchio ylittää Arno-joen ja on ainoa firenzelainen silta, joka ei tuhoutunut toisessa maailmansodassa. Legendan mukaan Hitler piti sillasta niin paljon, ettei halunnut tuhota sitä! Sillalta löydät korukauppoja ja matkamuistomyyjiä. Näkymät joelle ovat myös mahtavia. Mitä muuta kaupungissa kannattaa nähdä? Uffizi-galleriassa kannattaa käydä. Galleriassa on uskomattoman suuri kokoelma renesanssitaidetta. Löydät sieltä paljon kiinnostavia huoneita ja näyttelyjä. Yritä päästä paikalle aamuisin tai lounasaikaan ennen kuin väkijoukot saapuu! Bobolin puutarhat ovat loistava kohde päiväretkelle. Kuljeskele rauhallisissa puutarhoissa, ihaile veistoksia ja katsele näkö-alaa kahvilasta kukkulan huipulla! Joka puolella Firenzeä on kauniita piazzoja, joilla voit myös rentoutua päivän päätteeksi. Paikalliset nauttivat drinkkejä piazzoilla ja voit liittyä heidän joukkoon tunteaksesi oikean Firenzen tunnelman!

Food in Florence

Firenze on tunnettu keittiöstään ja kaikkialla kaupungissa on mainioita ravintoloita. Toskana tunnetaan viineistään ja juustoistaan ja voit löytää mahtavia esimerkkejä siitä Firenzessä. Paikallisiin erikoisuuksiin kuuluu bistecca alla fiorentina, suuri verinen pihvi, joka on valmistettu hiilillä. Toinen erikoisuus on Crostini Toscani, rapeita leivänpaloja kanapateella. Herkullista! Jos haluat kaupungin parasta viiniä, suuntaa Vivandaan. Se sijaitsee piazza Santo Spiritolla ja sen valikoimassa on yli 120 ekologista viiniä joka puolelta Italiaa. Vivandan keittiö tarjoilee herkkullisia antipasteja ja tuoreita pastaruokia. Täällä kannattaa käydä! Firenzessä on ehdottomasti maistettava italialaista jäätelöä (gelatoa). Paras paikka sille on Grom. Grom tarjoilee lukemattomia erilaisia gelatoja ja joka kuukausi listalla on kuukauden erikoisuus kuten vihreä tee tai minttu.

Liikkuminen

Toskanassa on kaksi lentokenttää joilta pääsee suhteellisen helposti Firenzeen. Pisan lähellä sijaitseva Pisa International Airport ja Firenze Airport, joka sijaitsee pohjoiseen kaupungin keskustasta. Firenzen kentältä pääse sukkulalinja keskustaan, jolla matka kestää vartin. Pisan lentokentälle tulee lentoja monista eurooppalaisesta kaupungista. Kentällä operoivat myös halpalentoyhtiöt Easy Jet ja Ryanair. Pisalta pääsee Firezeen bussilla ja junalla. Firenzessä on toimiva bussiyhtiö nimeltään ATAF. Sitä on hyvin helppo käyttää ja lipun voi ostaa tupakkakioskilta, jossa se on paljon halvempi kuin bussin kyydissä. Kuten jo mainittu, Firenze Card-kortin haltijat voivat käyttää julkista liikennettä koko kaupungissa. Tulet huomaamaan, että useimmat nähtävyydet Firenzessä ovat kävelymatkan päässä toisistaan ja kaupunkia on mukava kiertää jalan. Päiväretket Pisaan ovat suosittuja, pääset sinne helposti junalla tai bussilla.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme