Majoitus kohteessa Etelä-Afrikka

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Etelä-Afrikka

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Etelä-Afrikka

Voidaan sanoa, että ei ole mitään tiettyä kulttuuria Etelä-Afrikassa, sillä maa on ollut jo kauan etnisesti monipuolinen ja kulttuurisesti sekoitettu. Etelä-Afrikka voi olla ylpeä omasta rannastaan, joka on yksi parhaimmista maailmassa. Ensimmäisiä kirjoituksia Etelä-Afrikasta on vuodelta 1652. Siihen aikaan nykyisen Kapkaupungin kohdalla sijanneessa kaupungissa asui ensimmäinen asuinalue, joka oli asutettu hollantilaisilla. Valtio on sekoitus erilaisia afrikkalaisia kulttuureja. Johannesburg perustettiin vuonna 1886, kun australialainen kullanetsijä George Harrison löysin siltä alueelta kultaa. Siitä lähtien kaupunki on kehittynyt huimaa vauhtia ja nykyään kaupunki on yksi rikkaimmista maailmassa. Yleinen rikollisuusarvo Etelä-Afrikassa on aika korkea, yksi korkeimmista maailmassa. On hyvä olla tarkkana tavaroistaan yhteisötiloissa ja kaduilla.

Majoituksen hankinta Wimdun sivuilla

Meillä on suuri valikoima erikokoisia vuokra-asuntoja vuokrattavissa. Voitte itse päättää asunnon sijainnista, koosta, hinnasta ja laadusta. Majoitu helposti ja vaivatta paikallisten sekaan ja koe ennennäkemätön matka Etelä-Afrikkaan. Parhaan kokemuksen maan elämästä ja sen tavoista saat vasta silloin, kun elät kuin paikallinen asukas heiltä vuokratussa huoneessa tai asunnossa.

Vuokra-asunnot Etelä-Afrikassa

Löydät Wimdun sivuilla itsellesi tai ystävillesi sopivan loma-asunnon ympäri Etelä-Afrikkaa. Selaile läpi satoja asuntotarjouksia ja katso läpi asuntokuvaukset ja vuokranantajan tietopalkki,joka auttaa valitsemaan oikean, sopivan asunnon itsellesi. Wimdu on turvallinen tapa majoittua vieraassa paikassa. Voit vuokrata asunnon parista yöstä vaikkapa kuukausin ajaksi.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme