Majoitus kohteessa Essen

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Essen

Majoitus ja asunnot kohteessa Essen: Apartments

Essen on Ruhrin alueella läntisessä Saksassa sijaitseva puolen miljoonan asukkaan kaupunki. Viime aikoina se on tullut turisteille tutuksi erityiseksi kun se tuli oli valittu 2010 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Ruhr oli aikanaan yksi Saksan tärkeimmistä hiilen ja teräksen tuotantopaikoista. Nykyään teollisuuden tilalle on tullut muita toimialoja, ja vanhoja tuotantopaikkoja on muutettu kulttuurikäyttöön. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on entinen hiilikaivos, jossa on Bauhaus-arkkitehtuurin mukaisia rakennuksia. Ja joka on valittu ainutlaatuisuutensa vuoksi UNESCOn maailmanperintökohteeksi.Siellä sijaitsee myös lukuisia museoita ja design keskus. Essenin vanha kaupunki on yksi koko Saksan vanhimmista, ja taatusti vierailun arvoinen. Essenissä on myös 1300-luvulla valmistunut katedraali ja 1600- ja 1700-luvun rakennuksia täynnä oleva Kettwigin kaupunginosa. Essenissä on varmaan parasta vierailla kesäaikana, mutta joulukuussa kaupungissa järjestettävät joulumarkkinat ovat myös hyvä aika kokea tunnelmakas vanha saksalainen teollisuuskaupunki.

Vuokraa loma asunto (apartments) Essenin keskustasta tai viihtyisä vierashuone

Essen on ainutlaatuinen Saksan kaupunkien joukossa. Se on viehättävä, teollistumisen aikaista charmia omaava kaupunki, johon tutustut helpoiten pintaa syvemmältä, kun majoitut keskelle paikallista elämää. Wimdun avulla voit vaikka vuokrata kokonaisen asunnon (apartments) tai yksittäisen huoneen (rooms) Wimdun avulla ja tutustua Essenin elämään niin kuin paikalliset kaupungin kokevat. Löydät Wimdusta useita yksityishenkilöiden ilmoituksia ja juuri itsesi näköisen asunnon (apartments) valinta on helppoa. Kaikista Wimdun ilmoituksista löydät lukuisia valokuvia ja aiempien asukkaiden palautetta heidän lomansa kulusta. Voit myös lähettää kysymyksiä majoituksen tarjoajalle, ja sopia kaikki järjestelyt valmiiksi ennen lomaasi. Isännältäsi saat myös oivia vihjeitä ajankäyttöösi, sillä kuka tuntisi Essenin paremmin kuin Essenissä asuva?

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme