Majoitus kohteessa Espanja

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Espanja

Wimdun Espanjan matkaopas:Loma-asunnot, vuokra-asunnot ja rantahuvilat Espanjassa

Espanja
Espanja on ehdottomasti yksi Euroopan kauneimmista, monipuolisimmista ja ainutlaatuisimmista maista. Maa on täynnä kontrasteja, kuten pohjoisen rosoiset maisemat ja etelän kauniit, sileät hiekkarannat. Kuin toistensa vastakohtia ovat myös majesteettinen rannikkokaupunki strong>Barcelona ja vilkas suurkaupunki Madrid. Jos Espanjan haluaisi kokea kokonaisuudessaan ja kaikkine vivahteineen kestäisi ainakin kokonaisen elämän, mutta myös lyhyempi lomamatka on oikea seikkailu! Tässä oppaassa tulemme käymään läpi osan niistä asioista, jotka tekevät Espanjasta niin kiehtovan. Annamme teille vinkkejä siitä, mitä kaikkea Espanjassa on tehtävää ja nähtävää. Jatka siis lukemista jos haluat saada enemmän tietoa tästä mahtavasta maasta!

Kaikenlainen majoitus Espanjassa

Espanjan talous on hyvin riippuvainen turismista ja joka puolella maata on suuri määrä hotelleja ja hostelleja, joista turisti voi valita vapaasti makunsa ja kukkaronsa mukaan. On aivan sama, etsitkö pientä vierashuonetta Barcelonasta, loma-asuntoa aurinkoiselta Costa del Sol aurinkorannikolta tai kaunista rantahuvilaa Pico de Europasta, sinun kannattaa ehdottomasti tarkastaa Wimdun laaja valikoima espanjassa sijaitsevia majoituksia. Listoillamme on edullisia asuntoja, rantahuviloita, maatiloja, mökkejä ja kaikenlaista muuta majoitusta. Me olemme aivan varmoja siitä, että löydät täydellisen majoituksen aurinkomatkallesi tai kaupunkilomallesi meiltä!

Nippelitietoa Espanjasta

 • Koko maailmassa tunnettu herkku, Chupa Chups -tikkarit alettiin valmistaa Kataloniassa! Nimi on sanaleikki espanjankielen imemistä tarkoittavasta sanasta ”chupar”
 • Javier Bardem oli ensimmäinen espanjalainen näyttelijä, joka on voittanut suorituksestaan Oscarin!
 • Härkätaistelua pidetään Espanjassa urheiluna. Tätä kansanviihdettä ei harrasteta missään muualla maailmassa ja on saanut todella paljon kritiikkiä eläinsuojelijoilta.
 • Espanjassa on enemmän baareja kuin missään muussa maassa!

Mitä Espanjassa sitten voi tehdä ja nähdä?

Madrid ja Barcelona

Espanjassa on monia erinomaisen kauniita, vilkkaita ja suuria kaupunkeja! Madrid, joka sijaitsee tasangolla korkealla merenpinnan yläpuolella, on kaupunki täynnä kauniita katuja, ilmiömäisiä aukioita ja vihreitä puistoja. Espanjan pääkaupungissa sijaitsee taiteen ystävän iloksi maan parhaimmat museot. Löydät Madridista Reina Sofia -museon (täällä voit nähdä Picasson Guernican) ja maailmankuulun Prado -museon. Madridin veistospuisto Retiro Park on yksi kaupungin vähemmän tunnetuimmista nähtävyyksissä ja samalla yksi parhaista. Kaupungin asukkaat rakastavat tulla tänne piknikille aurinkoisina päivinä!Barcelona tunnettaan ehkä kaikesta parhaiten kuuluisan arkkitehdin Gaudin tänne rakentamista rakennelmista. Barcelonaan saapuvan lomalaisen on ehdottomasti nähtävä Gaudin puolieräiseksi jäänyt kirkko, Sagarda Familia. Arkkitehti kuoli kesken katedraalin rakennusurakkaa ja vielä tänä päivänä täällä tehdään päivät pitkät työtä, jotta Gaudin visio saataisiin kunnialla valmiiksi. La Rambla -pääkatu on toinen Barcelonan tunnetuimmista nähtävyyksistä. Täällä voit ostaa kaikkea maan ja taivaan väliltä: ruokaa, matkamuistoja, koruja ja muuta roinaa. Tämän kauniin kaupungin erikoisuus on se, että Barcelona sijaitsee aivan meren äärellä ja hiekkarannat ovat vain kivenheiton päässä kaupungin keskustasta! Rannat ovat voittaneet loputtomasti palkintoja puhtaudestaan ja turvallisuudestaan. Barcelona todella on ainutlaatuinen kaupunki!

Eteläinen Espanja

Espanjan eteläisessä osassa sijaitsevat kaupungit Granada ja Cadiz, jotka ovat täydellisiä lomakohteita. Moni ei tätä tiedä, mutta Cadiz on Euroopan vanhin kaupunki. Täällä kaupunkihistoriaa on yli 4000 vuotta historiaa ja tämän kautta nähtävää riittää! Cadizissa järjestetään myös tunnetut karnevaalit, joiden aikaan kaupunki on täynnä iloa ja tanssia. Granadaa ympäröivät Sierra Nevadan vuoriston lumiset huiput, jotka tekevät kaupungista entistä kauneimman. Granada on tyypillinen Etelä-Espanjalainen kaupunki, jossa on uskomattoman rikas historia. Jos jatkat Espanjan rannikkoa ylös, länteen päin, tulet kaupunkiin nimeltään Valencia . Täältä on kotoisin yksi Espanjan tunnetuimmista ruokalajeista, paella! Valenciassa pidetään myös jokavuotiset karnevaalit nimeltään Las Fallas. Las Fallaksen aikana voit nähdä kaupungin hulluimmillaan.

Luoteinen Espanja

Luoteisen Espanjan maisemat ovat epätasaisia, kallioisia ja usein vieraan uloittumattomissa. Uteliaat turistit ovat saapuneet tänne jo vuosisatojen ajan. Aluella on monta pieniä, viehättäviä kyliä, perinteikkäitä kaupunkeja ja Picos de Europan kansallispuiston majesteettiset vuoret. Galician maakunta, joka sijaitsee Portugalin rajalla ha tunnetaan koko maan parhaasta ruuasta. Galician rannikko on monien matkailijoiden ehfoton suosikki! Santiago de Compostela on Galician maakunnan pääkaupunki ja on UNESCO:n maailmanperintöluettelossa. Kaupunki on myös tunnetun Pyhän Jaakobin pyhiinvaellusreitin, Camino de Santiagon päätepysäkki.

Ruokaa

Espanjalaista ruokaa pidetään erinomaisena ja joka puolella maata voit maistella herkullisia esimerkkejä tästä. Maista ainakin Valenciasta peräisin olevaa paella ja pieniä makupaloja tapaksia. Ruokajuomaksi sopii maassa tuotettu makoisa viini, kuten hedelmäinen Rioja. Pieneksi välipalaksi sopii suolaisesta pitäville chorizo ja enemmänkin makean ystävälle churros. Ruoka todella on suuri osa Espanjan kulttuuria ja maan asukkaat ottavat ruokansa ja ruokahetkensä hyvin tosissaan. Ruokailuun ja ruuan laittamiseen käytetään paljon aikaa ja siitä nautitaan.

Liikkuminen Espanjassa

Pääseminen Espanjaan ei todellakaan ole vaikeaa, edes pohjoisesta Suomesta. Suoria lentoja lentää suuriin kaupunkeihin, kuten Madridiin, Barcelonaan, Valenciaan ja Granadaan. Espanja on myös loistava lähtökohta tai pääteasema jos haluat lähteä kiertämään Eurooppaa. Täältä pääset helposti minne tahansa junalla, lentäen, bussilla tai lautalla. Junalla voi liikkua helposti esimerkiksi Espanjan ja Ranskan välillä. Jos taas haluat matkustaa Espanjan ja Portugalin välillä, se onnistuu todella helposti bussilla. Lauttaliikennettä on esimerkiksi Espanjasta Baleaareille (eli Mallorcalle, Minorcalle jne.), Italiaan ja Isoon-Britanniaan. Tai voit myös lähteä kävelemään jo aikaisemmin mainittua Pyhän Jaakobin pyhiinvaellusreittiä, joka perinteisesti alkaa Ranskan St. Jean Pied-de-Portista ja on noin 780 kilometrin pituinen. Espanjan rajojen sisäpuolella helpoin tapa matkustaa on autolla. Maassa on niin paljon maanteitä, jotka kulkevat viehättävien kylien ja mahtavien maisemien läpi ja auto auttaa sinua saamaan matkastasi kaiken mahdollisen irti! Jos sinulla ei ole mahdollisuutta matkustaa autolla, ei hätää, Espanjassa on myös hyvin toimiva ja nopea junaverkosto, jolla voit liikkua helposti varsinkin kaupunkien välillä!

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Katja
Katja
8 Todella hyvä
kesäkuu 2018
Cozy Apartment Close To The Beach

Asunto oli hyvällä paikalla ja huoneet olivat hyvät.Varustetaso oli riittämätön neljälle,esim lakanoita ei ollut tarpeeksi.Astiat olivat rasvasia,samoin välineet millä piti puhdistaa olivat kamalia/likaisia. Siisteydessäkin oli toivomise...

leila
leila
10 Loistava
huhtikuu 2018
Pleasant Apartment + Terrace

Erittäin hyvä , kaikki tarvittavat huoneistossa. Aurinko paistoi ja terassi iso. Kuvaus vastasi ilmoitusta ja vielä kerran Kiitos!

Harri
Harri
10 Loistava
maaliskuu 2018
Cosy apartment in the heart of Alicante

Asunto 10+,Parvevekkeelta näköala vanhaan kaupunkiin /merelle,linnoitus/vuorille,kaikki kerralla.Asunnossa oma lämmitys ja kolme ilmalämpöpumppua viilentämään kesällä.Tehty täys remontti,kaikki uusittu.Keittiöstä löytyy kaikki mitä tarvi...

Sirkku
Sirkku
10 Loistava
helmikuu 2018
PLAYA BLANCA HOME - WIFI free

Fuerteventura on ihanteellinen lomapaikka. Ei liikaa turisteja ja pääsi tutustumaan paikalliseen elämään. Asuntomme on viihtyisä ja täydellinen, kaikki tarpeellinen löytyi. Aurinkoisia päiviä ja kaikille tuli mukavat rusketusraidat. Mer...

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 15 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme