Majoitus kohteessa Englanti

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme

50 parasta asuntoa kohteessa Englanti

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Englanti

Englanti on Brittein saarten väkirikkain valtio. Se on osa Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Nimi "Englanti" tulee vanhasta engalnnin kielestä Englaland, joka tarkoittaa "enkelten maata". Englannin lippu on punainen risti valkoisella taustalla, joka on Pyhän Yrjön risti. Nykyinen lippu tuli voimaan 1200-luvulla. Muita Englannin symboleita ovat Tudorien ruusu ja kolme leijonaa. Englannilla on pitkä kulttuurihistoria ja maan teollisuus on ollut monien muiden Euroopan maiden esimerkkinä. Teknologian ja tieteen korkeatasoisuus on aina ollut Englannin ylpeyden aihe. Tunnettuja tieteilijöitä ovat Isaac Newton, Charles Babbage, Robert Hooke, Charles Darwin, J.J Thomson ja Michael Faraday. Englannissa löydettyjä keksintöjä ovat muun muassa suihkumoottori, tietokone, pölynimuri, turvavyö, ruohonleikkuri ja höyrykone. Englantilainen arkkitehtuuri perustuu yksinkertaiseen anglosaksiseen tyyliin. Englantilainen taide on suurilta osin maisemamaalausta, joka kehittyi varsinkin 1700-luvulla. Tunnettuja maalareita olivat J.M.W. Turner ja John Constable. Englantilainen keittiö on yksinkertaista. Kansallisiin mausteisiin kuuluu valkosipuli. Tavallinen, täyteläinen englantilainen aamiainen koostuu pavuista, pihveistä, salaatista, munakkaasta, sienistä ja pekonista. Aamiainen on hyvin täyttävä. Aamiainen syödään mustan teen kanssa. Englantilaiset valmistavat satoja erilaisia juustoja. Kuuluisempia ovat Chebbar, Stilton, Wensleydale ja Lancashire. Tyypillisiksi jälkiruuiksi lasketaan perinteinen englantilainen omenapiirakka ja Banoffee-piiras, joka valmistetaan banaaneista, kermasta ja toffeesta. Vielä viimeiseksi mainitsemisen arvoista Englannista on sen kirjallisuus. Englantilaisen kirjallisuuden kuninkaita ovat Arnold Bennett, Rupert Brooke, Jane Austen, Charles Dickens, Thomas Hardy, A.E.Housman ja Agatha Christie.

Majoittuminen Englannissa

Wimdu tarjoaa teille erilaisia majoitusvaihtoehtoja ympäri eleganttista ja vanhoillista Englantia. Paikalliselta asukkaalta voi vuokrata erikokoisia ja hintaisia asuntoja. Voitte itse päättää asunnon sijainnista ja keneltä sen vuokraatte.Majoittumalla paikallisten keskuuteen pääsette sukeltamaan nopeasti täysin aitoon englantilaiseen tunnelmaan ja elämäntapaan. Tapaatte aitoja englantilaisia ihmisiä, maistatte englantilaista teetä ja tulette näkemään englantilaista kulttuuria aivan erilailla, miten se on esillä hotelleissa.

Vuokra-asunnot Englannissa

Vuokraa Wimdulta asunto tai huoneisto turvallisesti Englannista. Meillä on tarjolla vuokra-asuntoja nuorille pareille, perheille tai kaveriporukoille. Voit itse valita matkasi päivämäärät ja etsiä sopivia asuntomahdollisuuksia, jotka sopivat teille parhaiten. Voit varata vuokra-asunnon parista yöstä kuukausien ajaksi. Wimdu tarjoaa teille erilaisen, mielenkiintoisemman matkustustavan, joka varmasti antaa teille uuden kokemuksen. Voit vuokrata asunnon luonnon lähellä ja ihailla kaunista englantilaista maisemaa tai paikallisten ravintoloiden ja kahviloiden lähettyviltä ja tutustua englantilaiseen ruokakulttuuriin. Selaile Wimdun vuokra-asuntoja ja tulet varmasti löytämään itsellesi sopivan vaihtoehdon riippuen matkasuunnitelmistasi.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Jaana
Jaana
10 Loistava
tammikuu 2018
Iloinen ja valoisa huone

Comfort oli erittäin avulias ja neuvoi reitit lentokentältä asunnolle ja takaisin. Asunto on hyvällä sijainnilla, helppo liikkua bussilla ja junalla. Huone siisti ja mukava.

jelena
jelena
10 Loistava
syyskuu 2016
☆ Deluxe Room in Duplex Penthouse ☆

Tosi siisti asunto. Ystävällinen isäntä. Tykkäsimme tosi paljon!

Kristiina
Kristiina
10 Loistava
elokuu 2015
Covent Garden - Charming Listed Building

Isäntäni Michael on ihan loistava. Mukava, avulias, korrekti. Kaikki sovittu piti täsmällisesti paikkansa.

Riitta
Riitta
8 Todella hyvä
heinäkuu 2014
Flexible Living, London 10 min Center.

Asunto kokonaisuudessaan ja huone vastasivat aika hyvin odotuksiamme. Huone oli siisti ja sopivan kokoinen ja säilytystilaa oli sopivasti. Ainoastaan huoneen televisiota ei saatu pyynnöstämme huolimatta toimimaan. Matka Stratfordin metr...