Majoitus kohteessa Eixample

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Eixample

Majoitus ja asunnot kohteessa Eixample: Apartments

Eixample on "uusi kaupunki"-alue Barcelonan ja vanhan kaupungin Ciutat Vellan lähellä. Eixamplen arkkitehtuuriin kuuluu pitkät ja suorat kadut, jotka ovat kuin suorat ruudukkokuviot ilmasta katsottuna. Nämä kadut suunnitteli Ildefons Cerda, joka oli katalaaninen urbaani-kaupunkimallin suunnittelija. Jotkut Eixamplen kaupunginosat ovat saaneet vaikutteita modernistisilta arkkitehdeiltä, joista yksi tunnetuin oli Antoni Gaudi. Yksi hänen tunnetuimmista luomisista on Casa Batllo, joka rakennettiin vuonna 1877. Eixamplen kuuluisia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi The Casa Terrades, joka heijastaa keskiajan arkkitehtuuria. Eixamplen alue on jaettu kahteen osaan ( vasempaan ja oikeaan): Esquerra de l'Eixample ja Dreta de l'Eixample.

Majoitus artistisella alueella Eixamplessa

Wimdu tarjoaa teille mahdollisuuden majoittua taiteellisen mahtavalla alueella Barcelonassa. Voitte löytää sopivan majoituksen vuokraamalla paikallisten asunto tai huoneisto taiteellisista taloista ja olla sisällä näissä mahtavissa rakennuksissa ja tutustua paremmin Eixamplen arkkitehtuuriin.

Eixamplen kauniit vuokra-asunnot Wimdulta

Vuokraamalla Wimdun asunnon Eixampleen alueelta koet ennennäkemättömän kokemuksen majoittumalla taiteellisiin ja taianomaisiin rakennuksiin. Rakennusten arkkitehtuuri on omalaatuinen ja tarinamainen. Löydä edulliset ja erikokoiset vuokra-asunnot Wimdulta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme