Majoitus kohteessa Egeanmeri

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Egeanmeri

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Egeanmeri

Egeanmeri sijaitsee Balkanin niemimaan ja Turkin lähellä. Meren syvin kohta on 2250m. Egeanmeren nimitys tulee Antiikin ajoilta ja perustuu amatsonien kuningattaren Aiegean mukaan. Egeanmeren alueella on hyvin kehittynyt kalastus. Paljon satamia, jotka ovat säilyneet vielä antiikin ajoilta. Tärkeimpiä satamakaupunkeja ovat Kreikan Pireus, Thessaloniki ja Turkin Izmir. Egeanmeren sivilisaatio on monikansallista. Alue on ollut monien kansojen valtaamana: Antiikin Kreikka, Antiikin Rooma, Bysantti, Bulgaarien hallituskausi ja Latinalainen hallintokausi. Moni Egeanmeren saarista ovat tulivuorisia. Egeanmeren tärkeimmät saaret, joista kaksi kuuluu Turkille - Bozcaada ja Gökçeada ja muut kuuluvat Kreikalle. Egeanmeren rannikko on hyvin kallioista ja kivistä. Hiekkarantoja on vähän.

Majoittuminen Egeanmeren rannikkoalueelle Wimdun kautta

Egeanmeren rannikko on täynnä Antiikin Kreikkalaisen - ja Roomalaisen imperiumin jäänteitä. Voitte majoittua lähelle rantaa ja ihailla kristallinkirkasta vettä. On varmaa, että missä ikinä majoittuisittekin Egeanmeren rannikolla, jokainen auringonlasku on sanoinkuvaamaton ja näkemisen arvoinen. Kaunis Olympia-vuori koristaa maisemakuvaa ja antaa oikean kuvan tästä ihmeellisestä alueesta, jolla on rikas historia.

Vuokra-asuntoja jokaiselle Egeanmeren alueella

Vuokraa erikokoisia asuntoja Wimdun sivuilta Egeanmeren alueella. Koe ennennäkemätön kokemus yhdellä maailman kauniimmalla alueella. Egeanmeren alue sopii kuin perhelomailijoille, nuorille pareille sekä nuorille opiskelijoille. Vuokra-asuntojen löytäminen onnistuu helposti vain varaamalla sopivan kokoinen asunto hyvällä sijainnilla oman maun mukaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme