Majoitus kohteessa Edinburgh

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Edinburgh

Majoitus ja asunnot kohteessa Edinburgh: Apartments

Skotlannin pääkaupunki Edinburgh on Yhdistyneen Kuningaskunnan toiseksi suosituin lomakohde ja sinne matkaa yli miljoona turistia vuosittain. Suosio ei olekaan mikään ihme, Edinburghissa on kaikkea mitä saattaa toivoa: historian huminaa, monta kansainvälisesti tunnettua festivaalia ja kilometreittäin kauniita katuja. Edinburgh säästyi pitkälti 1800- ja 1900-luvun teollistumisen seurauksista, ja on siksi voinut säilyttää kauneutensa ja vanhan maailman tunnelmansa. Kaupunki on itse asiassa niin kaunis, että se on lisätty UNESCOn maailmanperintöluetteloon.Seitsemällä kukkulalla sijaitsevalla (joka tekee kaupungista paikallisten mukaan Roomaan verrattavan...) Edinburghilla on dramaattinen tuntu ja monet sen nähtävyyksistä kohoavat kukkuloilta kauas kaupungin ylle. Edinburgh on kaikkina vuoden aikoina täynnä turisteja, eikä majoituksen löytäminen ole aina helppoa, varsinkaan festivaalejen aikaan, kun kaupunki täyttyy musiikista tai komediasta. Hotellit ja hostellit ovat usein täyteenvarattuja jo kuukausia etukäteen, mikä siis uteliaan vierailijan avuksi?
Wimdu tarjoaa suuren valikoiman asuntoja, bed and breakfast-huoneita ja vierashuoneita Edinburghin keskustassa. Wimdu majoittajamme suhtautuvat intohimoisesti kaupunkiinsa ja voivat auttaa sinua saaman kaiken irti lomastasi. Asumalla Wimdu majoituksessa, saat mahdollisuuden elää kuin paikallinen. Sen sijaan, että asuisit hotellissa, miksi et heräisi aidossa Edinburghilaisessa asunnossa - astu ovesta, tallusta brunssille ja tunne, minkälaista olisi asua yhdessä Euroopan jännittävimmistä kaupungeista.

Nippelitietoa

 • Edinburghissa on uudenvuodenaattona suurimmat katujuhlat maailmassa.
 • Nimi ‘caddy’, niin kuin sitä käytetään sanassa ‘golf caddy’, on peräisin miehistä, joiden tehtävänä oli kantaa vettä Edinburghin asuntoihin.
 • Monet luovat ihmiset ovat aikojen saatossa inspiroituneet kaupungissa ja asuneet siellä. Niistä ehkä tunnetuimmat ovat JK Rowling ja Mark E. Smith.
 • Edinburghin väestö tuplaantuu puolesta miljoonasta miljoonaan elokuussa kun kaupungissa järjestetään taidefestivaalit.

Suuri määrä tekemistä

Mikä Edinburghissa sitten on näkemisen arvoista? No, oletkin jo ehkä kuullut suurenmoisesta Edinburgh Tattoosta, Arthurs Seat-huipusta, Camera Obscura ja The Scottish National Gallery-museoista. Näiden pitäisi olla jokaisen vierailijan tehtävälistalla! Keskiaikaisen Vanhankaupungin ja Uuden kaupungin läpi käveleminen on tietenkin pakollista. Maista Royal Mile-kadun korkealaatuista ruokatarjontaa ja vieraile myös Skotlannin parlamentissa ja Edinburghin linnassa. Kaupungista löytyy kuitenkin paljon enemmänkin. Oletko koskaan kuullut National Monument of Scotlandista? Tämä keskenjäänyt jäljennös Ateenan Partheon-temppelistä, joka tunnetaankin nimellä Edinburghin Pantheon, tasapainoittelee Calton Hillillä, aivan keskustan kupeessa. Se on kooltaan hyvin vaikuttava ja vaikka ei olekaan valmis, se on kaunis kunnianosoitus Napoleonin sotien aikana kaatuneille skotlantilaisille sotilaille. Toinen Edinburghin vähemmän tunnetuista kohokohdista on William Street, viehättävä katu täynnä pieniä putiikkeja, joista tietävät vain harvat turistit. Dominion-elokuvateatteri on pieni perheyritys, jonka 1930-lukulaisenen art deco-sisustus, nahkasohvat ja kiinnostava ohjelmisto tekevät siitä oikean helmen.. The Dominion Cinema is a family-run cinema with an evocative 1930s art deco interior, leather sofas and an interesting program of screenings. Kun seikkailet Edinburghissa, tulet varmasti törmäämään Greyfriars Bobby:a esittävään patsaaseen, joka seisoo Candlemaker Row-kadulla ja ikuistaa koiran, joka vartioi isäntänsä hautaa 14 vuotta.

Festivaalejen kaupunki

Edinburghin vaikuttava festivaaliohjelma ansaitsee todellakin erikoismaininnan. Elokuussa kaupungissa järjestetään maailman suurin taidefestivaali, joka jaetaan kolmeen osioon: Edinburgh International Festival, Edinburgh Festival Fringe ja Edinburgh International Book Festival. Näitä festivaaleja arvostetaan maailmanlaajuisesti kovasti ja monet alojensa huiput esiintyvät niillä. Fringe-festivaali on ainutlaatuinen - vuonna 2012, 2,695 keikkaa esitettiin 279 tapahtumapaikassa ja festivaali tunnetaan siitä, että siellä esitetään huippukomediaa kaikista maailman kolkista. Festivaalilla ei ole esityksilleen sääntöja, vaan kaikki esiintymismuodot sallitaan. Tämä johtaa moniin kokeellisiin esiintymisiin ja kävely kaupungin läpi festivaalin aikana voi olla hyvin valaiseva, pelottava ja jännittävä.

Edinburgh – Skotlannin portti

Mikset ottaisi lomastasi kaiken irti ja näkisi samalla muita Skotlannin kohokohtia? Pittoreski kaupunki St Andrews on vain kivenheiton päässä pohjoiseen Edinburghista. Reitti sinne on häikäisevän kaunis ja vie sinut Lomond-vuorien läpi. Glasgow on länteen Edinburgista, ja on eläväinen ja ystävällinen kaupunki täynnä musiikkia ja monipuolista yöelämää. Jos jatkat vielä länteen, tulet Skotlannin Hebridean-saaret, jotka esittelevät Yhtyneen Kuningaskunnan turmeltumatonta ja dramaattisinta puolta. Skotit tunnetaan ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan, eivätkä majoittajamme eroa muista.

Likkuminen

Edinburghin lentokenttä on Skotlannin ruuhkaisin lentoasema ja sijaisee noin 20 kilometrin päässä Edinburghin keskustasta. Bussi on suosituin joukkoliikenneväline kaupungissa, mistä kannattaa iloita, ottaen huomioon kaikki kaupungin jyrkät mäet. Lothian-bussit ovat hyvin tehokkaita ja helppoja käyttää, mutta jos sinulla on aikaa ja energiaa, käveleminen on oikea nautinto. Edinburgh ei ole kovinkaan suuri ja jalan voit löytää monia bussireiteiltä piilossa olevia aarteita.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme