Majoitus kohteessa Dusseldorf

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Dusseldorf

Majoitus ja asunnot kohteessa Dusseldorf: Apartments

Düsseldorf on yksi Saksan kansainvälisimmistä kaupungeista. Hieman Kölnistä ja Bonnista pohjoiseen sijaitseva kaupunki on tärkeä talouskeskus. Düsseldorf on saksalaisen liittovaltion Nordrhine-Westfalenin pääkaupunki ja kaupungista on matkaa vain 60km Hollannin rajalle. Düsseldorfissa ei ole monen muun saksalaiskaupungin tapaan kovinkaan monia tunnettuja maamerkkejä. Täällä ei ole Kölnin katedraalin tai Hampurin raatihuoneen tapaisia mahtipontisia rakennuksia, mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Düsseldorf olisi matkan arvoinen. Kaupungissa on paljon nähtävää ja monta kiinnostavaa tapahtumaa. Düsseldorfissa on Espirt Areena,monikäyttöinen stadion, jossa tärjestetään urheilutapahtumia, konsertteja ja vuonna 2011 siellä järjestettiin jopa Euroviisut! Düsseldorfista löydät monia hyviä hotelleja, joissa voit yöpyä viikonloppumatkallasi. Voit myös päättää vuokrata asunnon tai vierashuoneen ja asua oikean saksalaisen tavoin!

Fun Facts

 • Düsseldorfissa on maailman kolmanneksi suurin japanilainen väestö.
 • Düsseldorf on tunnettu sinapistaan, jota viedään kaupungista joka puolelle maailmaa.
 • Kaupungissa järjestetään joka vuosi yli 100 messua.
 • Düsseldorfissa on yli 730 000 vihreätä kattoa, joka vastaa enemmän kuin sataa jalkapallokenttää.

Tekemistä Düsseldorfissa

Mitä Düsseldorfissa sitten kannattaa tehdä ja nähdä? Rhein-joen varella sijaitsevassa kaupungissa on monta polkua ja tietä, joita pitkin on mahtavaa kävellä. Düsseldorfin Vahnakaupunki, Altstadt, on kaunis autoilta kielletty alue aivan kaupungin sydämessä. Kaupunki tunnetaan siitä, että täällä sijaitsee "maailman pisin baari". Kyse ei kuitenkaan ole oikeastaan baarista vaan neliökilometrin kokoisesta aluestaa, jossa on yli 260 baaria! Kun on Düsseldorfissa on juotava olutta. Kokeile kaupungin omaa lajiketta, jonka on nimeltään ‘altbier’. Kaupungissa on monta vanhaa autenttista baaria, joissa voit maistaa pari lasillista "Altia". Suosikkimme ovat Füchschen, Schumacher ja Schlüssel. Suosittelemme myös, että kävelet kaupungin pääkatua Königsalleeta pitkin. Katua reunustaa puut ja löydät sen varrelta monta kiinostavaa kauppaa. Kadun katkaisee puolessa välissä kanava, joka tunnetaan paikallisesti nimellä Kö. Alueella on yleellinen tunnelma ja sen läpi on mukava kuljeksia. Käväise Kö Galerie ostoskeskuksessa, josta löydät yli 130 kauppaa. Kadun varrella voit istahtaa katsomaan ihmisiä kahvilan terassille! Ei ole tarvis lentää kaupungin yllä nähdäksesi sen korkeuksista. Rhine-torni (Rheinturm) on televisiotorni, jonka näköalapaikalta voi nähdä koko kaupungin. Sisäänpääsy maksaa vain 4 euroa ja torni sijaitsee aivan Vanhankaupungin läheisyydessä, löydät varmasti perille. Tornin huipulla on mukava baari ja kahvila, missä voit rentoutua ja katsella maisemia. Jos säät sallii kannattaa sinun nähdä Düsseldorf joelta. Noin tunnin pituisia venekierroksia on kaupungissa paljon. Näet niiden aikana kaikki tärkeät nähtävyydet kuten barokkipalatsit ja Vanhankaupungin. Medienhafen-rannalla on monta esimerkkiä modernista arkkitehtuurista, jotka ovat maailman tunnetuimpien arkkitehtejen käsialaa. Tunnetuin niistä on varmasti hylätyllä satama-alueella sijaitseva kompleksi Der Neue Zolhoff, jossa ei ole yhtään kulmaa!

Getting Around

Düsseldorfin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 5 km pohjoiseen kaupungin keskustasta. Se on Saksan kolmanneksi suurin lentokenttä ja pääset sieltä todella helposti Düsseldorfin keskustaan. Yli 350 junaa pysähtyy päivittäin lentokentän junaterminaaliin ja pääset vain vartissa kaupungin keskelle. Düsseldorfissa liikkuminen on muutenkin mutkatonta. Kaupungin loistavaa julkisen liikenteen verkkoa, Rheinbahnia, käyttää tajuton määrä ihmisiä päivittäin. Suosittelemme, että hankit My Welcome-kortin, joka on turistelle tarkoitettu ja oikeuttaa haltioitaan matkustamaan kaikilla liikennevälineillä 48 tunnin ajan. Kortilla pääset myös ilmaiseksi moniin kaupungin museoihin. Köln sijaitsee etelään Düsseldorfista, eikä matka sinne vie kuin tunnin verran.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme