Majoitus kohteessa Dubai

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Dubai

Majoitus ja asunnot kohteessa Dubai: Apartments

Vierailu Dubaihin on mullistava kokemus, eikä samankaltaista kaupunkia maa päällään kanna. Sitten 90-luvun turismi on kukoistanut kaupungissa, joka on nyt maailman vierailtuin kaupunki. Dubai on muuttunut viimeisten vuosikymmenien aikana hurjasti, ja on nyt kosmopoliittinen keskus. Vastoin kuin usein kuvitellaan, Dubain rikkaudet eivät ole peräisin öljykentiltä. Raha on suurimmaksi osaksi peräisin turismista, rahataloudesta ja kiinteistömarkkinoilta - öljy on vastuussa vain kuudesta prosentista kaupungin varakkuuksista. Vaikka Dubai kärsi kovasti talouskriisistä, se on kyennyt nousta jaloilleen ja innoitaa edelleen käviöitään yleellisyydellään. Dubaissa on maailman parhaimmat ja yleellisimmät hotellit, eikä majoitus kaupungissa ole halpaa. Hyvä tapa nähdä kaupunki ja pitää silti kiinni rahoistaan, on asua vierashuoneessa tai asunnossa. Saat kaupungista kaiken irti ilman, että sinun on pakko syödä ulkona joka ilta.

Nippelitietoa

 • Dubain asukasluku on tuplaantunut sitten vuoden 1995!
 • Dubaissa on lähes olematon rikollisuus.
 • 6000 tonnia lunta tuotetaan päivittäin Dubain sisättiloissa sijaitsevassa laskettelukeskuksessa.
 • Dubaissa oli ainoastaan 13 autoa vuonna 1968!

Koe Dubai

Dubain vanha ja uusi keskusta aijaitsevat eri puolilla suurta Dubai-poukamaa, joka on 12km pitkä pätkä merivettä, mikä on tehnyt Dubaista tärkeän kauppakeskuksen jo vuosisatojen ajan. Täällä moderni ja muinainen maailma kohtaa toisensa ja tekee Dubaista ainutlaatuisen ja suurenmoisen. Mitkä ovat Dubain tärkemmät nähtävyydet? Sinun on nähtävä ainakin Jumeirah Emirates-torni, 56 kerroksinen luksushotelli, joka on yksi kaupungin arkitehtonisista kohokohdista. Hotellissa on 16 ravintolaa ja yökerhoa, jotka kannatta kokea! Dubai Fountains on myös yksi kaupungin helmistä. Nämä vaikuttavat suihkulähteet suunnitelivat samat henkilöt, jotka ovat vastuussa Las Vegasin Bellaggio-lähteestä. Suihkulähteet toimivat musiikin tahdissa ja sijaitsevat Burj Khalifa-järvessä. Järven rannalla voit nähdä toisen mahtavan rakennuksen – Burj Khalifan. Rakennus on maailman korkein pilvenpiirtäjä – ota 75 km/t liikkuva hissi At.mosphere-ravintolaan, joka sijaitsee talon huipulla.

Shoppalu, syöminen ja yöelämä Dubaissa

Dubai tarjoaa vierailleen fantastisen ja kiehtovan ostoskokemuksen. Jättimäisten ostoskeskuksien läpi kulkeminen on lähes epätodellista ja moni ihmeellinen vetonaula houkuttelee sinua tuhlaamaan rahojasi. Hyvä esimerkki tästä on Madinat Jumeirah Hotellin läpi kulkeva vesitie, joka vie shoppailjat kaupasta toiseen! Mall of the Emirates on Dubain suurin ostoskeskus, jossa on yksi kaupungin tunnetuimmista todisteista kaupungin varakkuudesta – sisä-laskettelukeskus, jonka rinteillä komeilee oikea lumi! Dubai tunnetaan halvasta kullastaan. Vaikka et olisikaan ostamassa mitään, kävele ehdottomasti The Gold Soukin läpi. Soukin kutsuminen häikäiseväksi olisi vähättelyä!Ne, jotka haluavat maistaa paikallista ruokaa, oavt hyvissä käsissä. Ravintolat kuten Noble House ja Raffles Hotel tarjoavat Michelin tähtein koristettua ruokaa, eikä yleellisistä ruokailukokemuksista ole kaupungissa pulaa. Suosittelemme kuitenkin, että vältät niitä, ja kokeilet mielummin jotain hieman autenttisempaa ja halvempaa. Käy Al Dhiyafah Road-kadulla, joka on Dubain paras katu jos etsii halpaa syötävää. Täältä löydät libanonilaista, intialaista ja persialaista ruokaa, joka on herkullista ja huokeaa. Suositelemme pientä ravintolaa nimeltään Sidra, joka tarjoilee maukkaita salaatteja ja grillattua lihaa. Pars Iranian Kitchen on myös mahtava, kokeile mehukasta lammasta. Parsia vastapäätä sijaitsee Ravi Indian Restaurant, jota pidetään Dubain parhaimpana intialaisena ravintolana.Dubaissa yöelämä ja alkoholi on kaksipiippuisia aiheita. Alkoholia tarjoillaan ainoastaan hotelleissa ja varsinkin perjantaisin voit helposti hukkua hotellejen houreiseen tunnelmaan. Tämä on hyvin erikoista, sillä perjaintai on muslimeille pyhä päivä. Jos kuitenkin haluat juhlia, katsasta kattoterassilla sijaitseva 360 Degrees ja Bar 44, jotka sijaitsevat molemmat Grosvenor House-hotellissa. – Le Meridien Mina Seyahi's Barasti on yllättäen Dubain ainoa rantabaari, onneksi se on hyvä!

Liikkuminen

Dubai International Airport sijaitsee 4km koilliseen kaupungista. Voit ottaa metron tai bussin kentältä keskustaan, matka vie vain puolen tunnin. Dubai on suurenmoisista rakennuksistaan huolimatta suhteellisen pieni kaupunki. Kävely ei kuitenkaan ole kaupunkisuunnittelun takia paras tapa liikkua. Käytä Dubain metroverkkoa, joka koostuu viidestäkymmenestä kilometristä raiteita ja on maailman suurin. Vaikka Dubain joukkoliikenne on hyvin edistyksellinen, useimmat käyttävät mielummin takseja. Voit tehdä samoin - taksit ovat halpoja ja kuskit puhuvat useimmiten hyvää englantia.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 15 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme