Majoitus kohteessa Dortmund

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Dortmund

Majoitus ja asunnot kohteessa Dortmund: Apartments

Ruhrin alueella sijaitseva Dortmundin teollisuuskaupunki on yksin Saksan suurimmista kaupungeista, mutta se tunnetaan tästä huolimatta vihreänä metropolina, jonka pinta-alasta lähes puolet on puistoja, vesistöjä ja metsikköjä. Dortmund on keskiaikainen kaupunki. Keskustan asemakaava mukailee edelleen keskiaikaista kauppareittiä ja kaupungin muureja. Dortmundissa on paljon vanhaa arkkitehtuuria, vanhin kirkko on 800-luvulta peräisin oleva Reinoldikirche, 1300-luvulta peräisin oleva Petrikirche, jonka 1500-luvulta peräisin oleva tammialttarin kaiverrukset ovat erityisen kuuluisia. Kirkkojen lisäksi Dortmundista löytyy elävää kulttuuria, paikallinen jalkapallojoukkue Borussia Dortmund, oopperatalo, eläintarha, erinomainen vanha ja kaunis Taide- ja kulttuurihistorian museo. Dortmundissa voit tietenkin nauttia perinteisestä saksalaisesta ruoka- ja juomakulttuurista, kaupungista löydät lukuisia oluttupia sekä ravintoloita. Saksalainen olut on tunnetusti hyvää ja edullista, paikalliset panimot ovat yksiä Saksan kuuluisimpia, ja ravintolaruoka saa sinut varmasti kylläiseksi.

Dortmund on yksi mielenkiintoisimmista saksalaisista lomakohteista

Dortmundista löytyy paljon vanhaa ja uutta nähtävää ja koettavaa, sen katujen alla on yli tuhat vuotta historiaa, se on siis vanhempi kuin yksikään suomalaisista kaupungeista. Dortmundin matkaa suunniteltaessa helpoin vaihtoehto sinulle on asunnon tai huoneen vuokraaminen. Hotellihuoneet ovat ylihinnoiteltuja ja tylsiä, hostellit taas ahtaita, asunnon (apartments) tai huoneen vuokraaminen matkasi ajaksi onkin hyvä vaihtoehto vietää viihtyisämpi ja edullisempi loma. Koet aidomman Dortmundiin kun asut lomasi ajan paikallisten keskellä. Wimdun sivustoilta löydät monien dortmundilaisten ilmoituksia, jotka vuokraavat joko omistamiaan asuntoja (apartments) tai asunnoissaan olevia vapaita huoneita (rooms). Etsit sitten kaksiota kaupungin keskustasta , tai viettää isompaa asuntoa (apartments) perheelle tai kaveriporukalle, tai pelkästää huonetta dortmundilaisesta asunnosta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme