Majoitus kohteessa Dierhagen

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Dierhagen

 • Cozy Camper at Baltic Sea

  Dierhagen, Saksa
  Asunto
  2 guests / 1 makuuhuone / 18 m²
  10 ihmistä ovat varanneet tältä majoittajalta
  6 käyttäjää ovat kiinnostuneita tästä majoituksesta.
  alkaen 42
  per yö

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Dierhagen

Dierhagen on täynnä mahtavia pitkiä hiekkarantoja joita vasten Itämeri tyrskyää. Tämä saksalainen rantalomakohde Mecklenburg-Etu-Pommerin osavaltiossa, Dierhagenin historia ulottuu jo 1300-luvulle. Dierhagen sopii erityisen hyvin kesäloman viettoon, voit vaikka yhdistää kaupunkiloman Berliinissä tai Hampurissa rantalomaan Dierhagenissa. Molempiin suurkaupunkeihin ajaa hurauttaa vain parissa tunnissa. Dierhagen on sympaattinen pikkukaupunki, josta löydät aidon saksalaisen kulttuurin ja jonka asukkaat ovat erittäin sympaattisia. Kun haluat paeta kaoottisten suurkaupunkien ihmismassoja ja rentoutua, kannattaa Dierhagenia harkita. Se on myös oivasti matkan varrella, jos suunnittelet vaikka matkustavasi autolla Saksaan tai muualla Eurooppaan. Dierhagen on aivan Rostockin kupeessa, joten mikäli lauttasi takaisin Suomeen lähtee Rostockista, käväise ihmeessä Dierhagenissa edes kokeilemassa uimarantoja, tai vietä siellä päivä tai pari. Saksasta on tullut viime aikoina, halpojen lentojen ja lukuisten lauttayhteyksien ansiosta entistä suositumpi lomakohde, sinunkin kannattaa kokeilla vihdoin tähän yllättävän kauniiseen maahan matkustamista.

Vuokraa loma-asunto Dierhagenin

Dierhagen on oiva kaupunki lomailuun, sillä löydät sieltä lukuisia paikallisten vuokraamia loma-asuntoja (apartments) ja vierashuoneita. Miksi enää maksaa ylihintaa persoonattomista hotellihuoneista ja täyteen ahdetuista hostelleista, kun voit sen sijaan majoittua kauniiseen ja käytännöliseen loma-asuntoon ja säästää rahaa siinä samalla. Sen lisäksi että vuokra-asunnot (apartments) ovat edullisempia, saat käyttöösi myös kokkausmahdollisuuden ja jääkaapin. Kun sinun ei tarvitse syödä joka ateriaa ulkona ja voit ostaa ruokasi ja juomasi oikeista kaupoista etukäteen. Saksassa Dierhagenissa voit viettää unelmien lomaa, se on entistä lähempänä ja helpommin järjestettävissä, Asunnon vuokraaminen (apartments) onnistuu nyt todella helposti. Kaikista asunnoista ja huoneista (apartments and rooms) on lukuisia kuvia sivustollamme niitä on turvallista vuokrata sillä voit lukea entisten asukkaiden kertomuksia vuokranantajien profiileista.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme