Majoitus kohteessa Deauville

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Deauville

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Deauville

Deauville sijaitsee Calvadoksen alueella, Pohjois-Ranskassa. Deauvillessa järjestetään kansainvälisiä elokuvafestivaaleja, siellä sijaitsee konferenssi-keskus, linnoja ja Grand Casino. Alue tunnetaan muodikkaista lomakeskuksista rikkaille turisteille, sekä varakkaiden perheiden suosimista lomailukeskuksista. Deauville tunnetaan myös hevosista. Maalla sijaitsee paljon hevosfarmeja, joissa kasvatetaan ja hoidetaan hevosia. Deauville on tunnettu maailmalla hevoskulttuuristaan ja vuosittaisista järjestetyistä raveista. Kesäisin järjestetään elokuvafestivaalit, jonka sponsoreina toimivat Lucien Barriere ja Michel d’Ornano. Vuosi 1975 oli elokuvafestivaalien ensimmäinen vuosi ja “The Reincarnation of Peter Proud”-elokuva oli ensimmäinen teos, joka näytettiin valkokankaanlla elokuvafestivaaleilla. Deauville on rauhallinen ja todella kaunis lomailukohde. Rentoutuminen on taattua ja tulette varmasti nauttimaan lomastanne tällä mielenkiintoisella alueella.

Majoittuminen Deauvillessa

Tämä taianomaisen kaunis alue tarjoaa jokaiselle turistille jotakin näkemisen arvoista. Wimdu<(b> auttaa teitä majoittumaan Deauvillssa paikallisten tapaan. Löydätte itsellenne erilaisia majoituksia ympäri Deauvillen aluetta. Sieltä löytyy varmasti jokaiselle turistille sopiva majoituspaikka, sillä WImdu tarjoaa erilaisia taloja, asuntoja, huoneistoja tai pelkkiä huoneita vuokrattavaksi Deauvillessa.

Vuokra-asunnot Deauvillessa

Wimdulta voi vuokrata asuntoja lyhyeksi tai pitemmäksikin ajaksi. Voitte itse päättää keneltä asunnon vuokraatte lukemalla läpi vuokranantajan tietopalkin, asunnon kuvauksen ja kuvat. Muiden jättämät asuntoarvostelut varmasti auttavat teitä tekemään oikean valinnan asunnon suhteen. Aloita matkasi suunnittelu jo tänään, kun olet tehnyt varauspyynnön Wimdulta. Se on turvallista ja helppoa!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme