Majoitus kohteessa Dalian

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Majoitus ja asunnot kohteessa Dalian: Apartments

Dalian on yksi Kiinan moderneimmista kaupungeista ja kuhiseva metropoli, jossa on lukemattomasti nähtävää. Paras aika vierailla Dalianissa on kevät, mutta toki se on muinakin aikoina viihtyisä, talvisin lämpötila tosin laskee pakkasen puolelle. Tässä modernissa kuuden miljoonan asukkaan kaupungissa löytyy kaikki moderniin kaupunkiin kuuluvat nähtävyydet, lukuisia yöekerhoja, joissa hinnat ovat länsimaisiin hintoihin tottuneille erittäin edullisia, sekä paljon kiinalaisia ravintoloita, joissa nautit ikimuistoisia makuelämyksiä edullisesti. Dalian oli pitkään venäläisten ja japanilaisten hallussa niiden siirtomaana ja sen Zhongshan-kaupunginosasta löytyy paljon venäläisiä ja japanilaisia rakennuksia, Zhongshanista löytyy myös lukuisia uimarantoja. Shahekoun alueelta löydät yliopistot, jotka houkuttelevat yhä enemmän ulkomaalaisia opiskelijoita, ja myös paljon turisteja.Dalian tunnetaan vihreänä kaupunkina, ja kaikkialta Dalianista löytyy useita puistoja joissa on mukava hengähtää. Dalianissa on myös lukuisia teattereita, joissa voi seurata paikallisia näytelmiä.

Vuokraa loma-asunto Dalianista ja koe unelmaloma.

Dalianista löytyy paljon majoitusvaihtoehtoja matkustajalle, ylihintaisten hotellien tai tunkkaisten hostellien sijasta persoonallinen matkustaja valitsee nykyään yksityisasunnon (apartmetns) tai vierashuoneen. Kun haluat oikeasti tutustua paikalliseen kulttuuriin, etkä vain turisteille esiteltävään kiiltokuvaan, kannattaa matkalla asua siellä missä paikalliset asukkaat asuvat. Wimdun sivustolta löydät asuntoja ympäri Dalianin kaupunkia, kaiken kokoisia ja näköisiä. Unelmaloma Dalianissa on entistä helpommin järjestettävissä. Pääset tutustumaan aitoon Dalianiin entistä helpommin, kun vuokraat loma-asuntosi tai huoneesi (apartments and rooms) yksityishenkilöltä. Kaikista asunnoista (apartments) on paljon valokuvia Wimdussa, ja hyvät kuvaukset, entiset majoittujat voivat myös kirjoittaa palautetta vuokranantajien profiiliin. Haluat sitten tilavan asunnon perheelle tai kaveriporukalle, tai pienen kaksion tai kodikkaan yksiön, tai vaikka vierashuoneen Dalianilaisesta perheestä, Wimdun avulla se onnistuu helpommin Kun sinulla on kontakti paikallisväestöön, löydät myös paikallisten tuntemat kuppilat ja kahvilat helpommin, ja pääset nauttimaan aidosta kiinalaisesta ruoasta. Dalianin asunnot löydät Wimdusta, mutta myös muut kaupungit. Kokeile uutta tapaa matkustaa.SanyaHangzhouNanjingSitges ReadingPariisiBarcelonaLontooRoomaIstanbulMailandVancouverMarseilleMadridDublin

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme