Majoitus kohteessa Cusco

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Cusco

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Cusco

Etelä-Amerikassa 3400 metrin korkeudessa sijaitseva Cusco on muinaisen Inkavaltion pääkaupunki, ja 1500-luvulta saakka Espanjan kolonisaation keskus. Cusco onkin täynnä sekä Inkojen ainutlaatuista arkkitehtuuria, että espanjalaisten jälkeensä jättämiä rakennuksia. Kaupunki on myös UNESCOn maailmanperintökohde. Ainutlaatuisesta historiastaan johtuen Cusco onkin Perun tärkein turistikohde. Cuscossa liikkuminen onnistuu parhaiten kävelemällä, sillä keskusta on sopivan pieni. Taksilla kuljettaessa hinta pitää aina muistaa sopia ennen autoon astumista. Cuscossa on useita mielenkiintoisia museoita, erityisesti Inkahistoriaan keskittyneitä, sekä taidemuseoita. Cuscossa on myös lukuisia taidegallerioita, joista saattaa löytää edullisempiakin taideteoksia. Kaupungissa on lukuisten turistien myötä oivallinen yöelämä, mutta edelleen lukuisia paikallisten kansoittamia paikkoja, näissä ravintoloissa on aivan erityinen tunelma Inkojen jälkeläisten pelatessa muinaista Sapo-kolikkopeliä, ja juodessa maissiolutta.

Laadukas loma Cuscossa odottaa sinua

Onnistuneen ja hauskemman loman viettäminen Cuscossa tapahtuu entistä helpommin, etsimällä vuokraasunnon tai vierashuoneen (apartments and rooms) ilmoituksista, joita paikalliset yksityishenkilöt ovat Wimduun jättäneet. Valitsemalla hotellin tai hostellin sijasta huoneen tai vuokra-asunnon (rooms and apartments), pääset myös heti lähemmäksi aitoa paikallista elämänmenoa. Ystävällinen ja ulospäinsuuntautunut perulainen kulttuuri kannattaa kokea asumalla lomasi ajan oikeissa asunnoissa tylsien hostellien ja kalliiden hotellien sijasta. Haluat sitten tilavan koko perheen loma-asunnon (apartments), yksittäisen vuokrahuoneen, tai kodikkaan kaksion, löydät Wimdusta hyvän valikoiman näitä kaikkia. Wimdun avulla matkustaminen on entistä halvempaa, ja voit suunnitella lomasi oman persoonasi mukaan. Loman suunnitteleminen Wimdun avulla on turvallista, sillä kaikkien vuokranantajien täytyy luoda sivustolle henkilökohtainen profiili, kaikista asunnoista löydät valokuvia, ja aiemmat asukkaat voivat jättää majoituksestaan palautetta sivustolle. Halutessasi lisätietoja kohteesta, voit olla yhteydessä vuokranantajaasi jo ennen matkan alkua.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme