Majoitus kohteessa Costa Rica

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Costa Rica

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Costa Rica

Costa Rica (noin 4 milj. asukasta) on alueellisesti pieni maa, mutta siellä voitte nähdä ikivihreiden metsien kauneuden, kahvin ja banaanin viljelymaat ja monenlaisia kauniita puistoja. Costa Rica espanjan kielestä käännettynä tarkoittaa "rikasta rantaa". Pääkaupunki San Jose perustettiin vuonna 1737. Se sijaitsee 1155m merenpinnan yläpuolella. Aivan kaupungin keskustassa sijaitsee kaunis tori Plaza de la Cultura, jonka laidalla seisoo museotalo nimeltään Museo de Oro Precolombino. Alajuela on Costa Rican toiseksi suurin kaupunki. Kaupungissa syntyi maan kansallissankari Juan Santamaria. Costaricalainen tyypillinen ateria koostuu tummista pavuista sekä riisistä ( gallo pinto). Costaricalaiset pitävät erilaisista munakkaista lihan kanssa. Ruoka on hyvin mausteista ja tuoretta. Tyypillinen costaricalainen jälkiruoka on litsikakku tai litsijäätelö.

Unohtumaton elämys costaricalaisessa asunnossa on mahdollista Wimdun avulla

Majoituksen löytäminen on yksi tärkeimmistä ja ehkä vaikeimmista asioista, joita matkustajan täytyy ottaa huomioon. Budjetti, sijainti, kohdekaupungista etukäteen tietäminen, tämä kaikki täytyy ottaa huomioon. Wimdun avulla majoitus onnistuu edulliseen tapaan. Wimdu tarjoaa erihintaisia ja kokoisia asuntoja yksinreissaajille, pareille tai perheille. Vuokra-asunnossa asuminen kohteesta riippumatta antaa teille todenmukaisen elämyksen siitä elämästä, millaista se on monelle sen kaupungin asukkaalle. Sivuillamme voitte tutustua tarjoamiin vuokra-asuntoihin kohteesta riippuen ja voitte varata huoneen tai asunnon vaivatta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme