Majoitus kohteessa Costa Brava

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme

50 parasta asuntoa kohteessa Costa Brava

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Costa Brava

Costa Brava on alue koillisessa Kataloniassa, Välimeren rannalla Espanjassa. ”Costa” tarkoittaa tietenkin rannikkoa ja ”Brava” taas kallioista tai kumpuilevaa. Nimensä alue on saanut maantieteellisen sijaintinsa takia. Costa Brava on ihanassa paikassa Pyreneiden vuoriston ja Välimeren välissä. 50-luvulta lähtien tämä Barcelonan pohjoispuolella sijaitseva rannikko on ollut suosittu lomakohde eri puolilta saapuvien auringonpalvojien keskuudessa. Täältä löydät muun muassa kauniin, keskiaikaisen Tossan kaupungin, joka on huomionarvoisen autenttisessa ja koskemattomassa kunnossa. Tossasta löydät myös kauniin hiekkarannan ja historiallisen keskustan Vila Vellan. Hurmaavalla Plaça d'Espanya -torilla on monia hienoja ravintoloita, pieniä putiikkeja ja viehättäviä kahviloita. Costa Bravalla on useita muitakin ihania kaupunkia, joissa voi lomansa aikana asua. Miten olisi esimerkiksi Lloret del Mar, Llafranc tai Cadaqués? Jos olet enemmänkin aktiivinen lomailija, Costa Brava sopii erinomaisesti myös sinulle. Rannikolla on loistavat vesiurheilumahdollisuudet ja eläväinen yöelämä. Ei ole kuitenkaan vaikeaa löytää myöskään syrjäisiä lahtia tai rauhallisia baareja jos haluat omaa aikaa. Voit siis muotoilla lomasi täysin mielesi mukaisesti. Wimdun kautta voit vuokrata yöpymisesi Costa Bravalta. Meillä on sivuillamme kaikkea moderneista asunnoista ylellisiin rantahuviloihin. Jos budjettisi on tiukka, löydät meiltä myös halvempia vuokramökkejä, yksiöitä tai vierashuoneita. Sinun Wimdu -tiimisi toivottaa sinulle loistavaa matkaa Costa Bravaan!

Nippelitietoa

Alueiden kuten Altin ja Baix Emporadan avulla Kataloniassa on enemmän kuin 2020 hehtaaria viinitiloja. Täällä tuotetaan vuosittain noin viisi miljoonaa litraa viiniä vuosittain ja alueelta lähtee joka vuosi 35 miljoonaa viinipulloa eri puolille maailmaa!
Jo liikkuvan kuvan alkuajoilta Costa Brava on ollut elokuvaohjaajien ja -tuottajien suosiossa. Uusimpia esimerkkejä on Tom Twykerin elokuva ”Parfyymi”, jonka pääosia näyttelivät Dustin Hoffman ja Alan Rickman.
Bay of Roses (ruusujen lahti) Costa Bravassa on UNESCO:n mukaan yksi maailman kauneimmista lahtista. Bay of Rosesista löydät rannat L’Escala, Sant Marti D’Empuries, Sant Pere Pescador, Empuriabrava ja Roses.
Monet tunnetut taiteilijat ovat hankkineet inspiraationsa Katalonian rannikolta. Hyviä esimerkkejä ovat Picasso, Marc Chagall, René Magritte ja Salvador Dali.

Nähtävää ja tehtävää Costa Bravassa

Toisin kuin monissa muissa rantalomakohteissa, Costa Bravassa on paljon muutakin tekemistä kuin pelkkää rannalla makoilua. Alueella on monia kiinnostavia museoita, historiallisia nähtävyyksiä, kaunista arkkitehtuuria ja hurmaava kulttuuri. Löydät täältä myös uskomattomia luonnonpuistoja, puutarhoja, lahtia ja hiekkarantoja. Täällä todella on jotain jokaiseen makuun! Teatre-Museu Dalí -museo on yksi tärkeimmistä ja suosituimmista museoista Kataloniassa. Museo on omistettu taiteilija Salvador Dalílle ja sijaitsee hänen kotiseudulla Figueresissa. Teatre-Museu Dalí on kuitenkin vain yksi alueen noin viidestäkymmenestä museosta. Voimme suositella myös arkeologista museota Museu d'Arqueologia de Catalunya Gironèsin kaupungissa, kalastusmuseota Palamósissa ja Alt Empordàssa sijaitsevaa lelumuseota.

Toinen kiinnostava nähtävyys on Publon linna samannimisessä kaupungissa. Myös rannikko Rosesin ja Tossa de Marin välillä on huikea ja löydät alueelta monia pieniä rannikkokaupunkeja, joissa kannattaa käväistä. Niitä ovat esimerkiksi Pals, Begur, Tamariu, S'Agaró, Empuriabrava, Llafranc, L'Estartit, Aigua Blava, Fornells, Calella de Palafrugell, Calonge, Palamós ja Sant Feliu de Guíxols.

Luonnonpuistot

Vuonna 1998 Costa Bravan väestö sai aikaan säännöksen, jota kutustaan nimellä carta de Tossa. Carta de Tossan mukaan alueella tuli kehittää turismin lisäksi myös luonnonsuojelua. Päätös tehtiin alueen monien erilaisten elinympäristöjen ja mikroilmastojen ylläpitämiseksi. Medesin saaret L´Estartitin rannikon ulkopuolella oli ensimmäinen Costa Bravalle perustettu luonnonsuojelualue. Täältä elää edelleen hyvinvoiva ja monipuolinen merellinen eläin- ja kasvikunta.
 • Cap de Creus luonnonpuisto, joka sijaitsee Costa Bravan pohjoisosassa Port de la Selvassa on yksi Iberian niemimaan ainutlaatuisimpia luonnonpuistoja. Puisto on 13 886 hehtaaria suuri, josta 10 813 hehtaaria on maata ja 3073 merialuetta.
 • Aiguamolls de l’Empordà sijaitsee lähellä Cop de Creusta, d'Empúries-Empuriabrava, Sant Pere Pescador ja Roses kaupunkien välissä. Puisto on suurin laatuaan Kataloniassa ja täältä löytyy huikea määrä kasvillisuutta ja eläimiä.
 • Montseny taas sijaitsee Costa Bravan eteläosassa, Arbúciesissa (Selva). Montseny Massif on suurin ja korkein osa katalaanista vuoristoa ja levittäytyy niin Barcelonan kuin Gironan alueelle. Hyvin monipuoliseen maisemaan kuuluu korkeita ja matalia alueita. Korkeusvariaation takia aluella elää myös uskomattoman erilaisia kasveja ja eläimiä.

Rantoja ja lahtia

Costa Bravan rannikon varrella on peräti 199 uimarantaa. Niistä jotkut ovat suuria ja täynnä turisteja, kun taas jotkut ovat lähes autioita pieniä lahtia, joille pääsee ainoastaan autolla tai polkupyörällä.
 • Empuriabrava on Costa Bravan suurin ja ehkä tuulisin ranta. Täältä on henkeäsalpaavat maisemat Roses -lahdelle, Cap de Creuselle ja Montrgri Massifille. Rannalla on myös pitkä rantakatu, joka ulottuu aina etelän Les Llaunesista pohjoisen La Rubinaan.
 • Tamariu on perheiden suosikki. Tänne on matkaa noin tunnin verran Gironasta. Tamariulla on joitain hyvin laadukkaita kalaravintoloita.
 • El Port de la Selva on pieni keskiaikainen kaupunki, jonka kivinen ranta on todella kaunis. Täällä voit ajaa vesiskootterilla, purjehtia ja harrastaa erinäisiä muita vesiurheilulajeja. Jos matkustat tänne, sinun kannatta tehdä retki myös pienen Santa Creu -kylän keskiaikaiselle linnalle ja luostarille.
 • Sa Caletan ranta on ainoastaan 15 metriä pitkä ja 5 metriä leveä. Pääset Sant Feliu de Guíxols -lahdelle jalan tai autolla. Vaikuttavinta rannan suhteen on sen sijainti keskiaikaisen linnan äärellä.
 • Cap de Creus, joka inspiroi taiteilija Salvador Dalía on Espanjan itäisin piste. Täällä voit nauttia kauniista maisemista ja turkoosista vedestä.
 • Asuminen Costa Bravassa

  Costa Bravassa ei todellakaan ole puutetta lomamajoituksista. Jos kuitenkin haluat mieluimmin asua yksityisessä talossa tai paikallisen majoittajan luona, suosittelemme tietenkin, että varaat meiltä. Jos yövyt majoittajan luona, saat kaupan päälle oman yksityisen oppaan, joka voi kertoa omat kokemuksensa kylästä, parhaat nähtävyydet, herkullisimmat ravintolat ja baarit, joissa kannattaa käydä. On aivan samantekevää, oletko lähdössä rantalomalle tai kaupunkilomalle, meillä on varmasti jotain juuri sinulle. Wimdun sivuilla on moderneja loma-asuntoja, halvempia vierashuoneita, ylellisiä huviloita ja vuokramökkejä. Wimdun tiimi toivottaa hyvää matkaa!