Majoitus kohteessa Calpe

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Calpe

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Calpe

Costa Blanca (Valkoinen rannikko) on noin 200km pitkä välimerellinen rannikko Alicanten maakunnassa, Espanjassa. Tunnettuja kaupunkeja Costa Blancalla ovat Javea, pikkukaupunki Altea, Elche ja La Vila Joiosa. Elchen kaupunki on tullut tunnetuksi siellä sijainneen suuren kasvitieteellisen puutarhanHuerto del Curan ansiosta. Alicanten kaupunki on maakunnan pääkaupunki ja kaupungin arkkitehtuuri on rikasta barokkityyliä. Viimeisenä kesäkuun viikkona Alicanten turistit nauttivat näin sanottua " tulen yöstä". Ympäri kaupunkia sytytetään palamaan eri puolilla erilaisia kokkoja. Montgón vuori, joka on 753m pitkä. Vielä kauan sitten ennen ajanlaskumme alkue Costa Blancan alueella kreikkalaiset rakensivat muutamia merisatamia, liikekaupunkeja. Kaikesta huolimatta roomalaiset valtasivat alueen ja Rooman valtakunnan romahduttua alue oli Bysantin omistuksissa. Costa Blancassa järjestetään Low Cost Benidorm- festivaali, missä maailmankuulut pop-musiikin tähdet esiintyvät. Tämän lisäksi festivaaleilla on mahdollisuus kuulla jazz-musiikkia, jota varten järjestetään oma " jazzin yön-juhla".

Majoittuminen Costa Blancan rannikolla

Majoitu Costa Blancan ihmeellisen maiseman keskelle ja pääset nauttimaan silkinpehmeästä, vaaleasta hiekasta ja paahtavasta auringosta. Majoituksen löytäminen Costa Blancalla on helppoa, kun käytät Wimdua. Voit vuokrata asunnon ja majoittua kuin paikallinen muiden keskuuteen ja saada kaikista todenmukaisin kuva espanjalaisesta elämäntavasta ja tutustua maan kulttuuriin.

Vuokra-asuntoja Costa Blancan rannikolla

Costa Blanca on ystävällinen turistialue jokaiselle, tavalliselle perheelle, nuorelle parille tai vaikkapa opiskelijoille. Espanjan rannikolta on mahdollisuus vuokrata asuntoja oman budjetin mukaan ja varmasti löytyy juuri sopiva teitä varten. Vuokraa Wimdun tarjoama asunto viikoksi tai kuukaudeksi, aivan miten teille sopii. Ole hyvä ja tutustu paremmin asuntovalikoimaamme Costa Blanca-kohteessa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme