Majoitus kohteessa Colonia

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Colonia

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Colonia

Colonia del Sacramento on Uruguayn vanhin kaupunki. Se on viehättävä pikkukaupunki, jossa on 22 000 tuhannen asukkaan lisäksi runsaasti muutakin nähtävää, mm. UNESCON maailmanperintökohteeksi julistettu keskusta. Suurin osa matkustajista saapuu Colonia del Sacramentoon bussilla tai laivalla, ja se onkin Etelä-Amerikan matkaajalle käymisen arvoinen kaupunki. Etenkin Buenos Airesista sinne on nopea matkustaa lautalla, ja se onkin juuri Argentiinalaisten turistien suosiossa. Urugualaiset ovat varsin viehättävää väkeä, ja aina iloisia kun turistit saapuvat heidän maahansa. Colonia del Sacramentoon tutustuu helposti jalan, etenkin vanhan kaupungin nähtävyyksiin, mutta kaupungista on helppoa ja edullista vuokrata polkupyöriä tai skoottereita, joilla voi tehdä pidempiäkin lenkkejä. Colonia del Sacramento on täynnä viehättäviä ravintoloita, joiden hinnat eivät päätä huimaa. Paikallinen juomasuosikki on Maté, joka on teemäinen ympäri maailmaa suosiota saavuttanut kuuma juoma.

Vuokraa viehättävä loma-asunto Colonia del Sacramentosta

Etelä-Amerikka ja etenkin Uruguay on viehättävän ystävällinen ja ulospäinsuuntaunut kulttuurialue, joka toivottaa kaiken maailman matkustajat tervetulleiksi. Hyvän majoituksen löydät Colonia del Sacramentosta helposti Wimdun avulla. Paikallisilla on pitkät perinteet huoneiden tai asuntojen (apartments) vuokraamisessa, ja se niiden löytäminen on entistä helpompaa. Järjestä itse edullisempi ja taatusti hauskempi loma. Kun haluat tutustua Colonia del Sacramentoon paikallisesta näkökulmasta, saat lisäksi hyviä vinkkejä asunnon tai huoneen (apartments and rooms) vuokraajalta. Hän osaa kertoa sinulle varmasti paljon sellaistakin, joka et löydä matkaoppaasta, esimerkiksi omat suosikkiravintolansa ja illanviettopaikat. Kaikista Wimduun listatuista asunnoista löydät valokuvia ja ja vuokranantajien profiilissa on kommentinantomahdollisuus.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme